Privacy and GPDR Cookie Consent

Orchard Toys Ταίριαξε και μέτρησε (Match and Count) Jigsaw Puzzle Ηλικίες 3+ ετών

13,50 
Διαθέσιμο

Μάθετε να μετράτε από τα 1-20 με τα αγαπημένα παζλ με αριθμούς!

Μάθετε το παιδί σας να μετράει από 1 έως 20 διασκεδάζοντας! Αντιστοιχίστε τις κάρτες με τα σχέδια με τις κάρτες με τους αριθμούς.

Δεν υπάρχει ιδιαίτερος τρόπος να παίξετε το παζλ, καθώς μόνο οι σωστές κάρτες θα ταιριάζουν μαζί! 

Κατάλληλο απο 3 ετών

Διαστάσεις 8 x 15 εκ.

Τεμάχια 20X2

Εκπαιδευτικά οφέλη

Ενθαρρύνει την συζήτηση
Αναπτύσσει τον συντονισμό των χεριών και των ματιών
Αναπτύσσει τις αριθμητικές και υπολογιστικές ικανότητες
Ενθαρρύνει τις παρατηρητικές δεξιότητες
Τα αγόρασα για να το χρησιμοποιήσω στον παιδικό σταθμό που εργάζομαι. Είναι εξαιρετικό για τη διδασκαλία αριθμών στα παιδιά και τη συσχέτιση του αριθμού των αντικειμένων. Είναι ένα βολικό μέγεθος για να μπορείς εύκολα να δεις την ποσότητα των αντικειμένων και να μπορείς να τα μετρήσεις εύκολα.
Τα χρώματα είναι όλα φωτεινά και τα δύο κομμάτια σε κάθε παζλ είναι εύκολο για τα μικρά παιδιά να τοποθετηθούν μαζί.
Ένας καλός τρόπος για να μάθετε στα παιδιά πώς να μετράνε και να αναγνωρίζουν αριθμούς. Ο γιος μου είναι μόλις 3 και μπορεί ήδη να μετρήσει μέχρι 10 αντικείμενα και να αναγνωρίσει τους αριθμούς. Τώρα βάζω τον γιο μου να βάλει σε σειρά τους αριθμούς και μετά να βάλει τις εικόνες ξεχωριστά για να μάθει νέες δεξιότητες και όχι απλώς να μαντεύει με βάση τα χρώματα των κομματιών.
Το αγοράσαμε για το 3χρονο παιδί μας για να την βοηθήσει να κατανοήσει βασικά τους αριθμούς καθώς δεν πηγαίνει ακόμη παιδικό και την έχω στο σπίτι. Μέχρι τώρα της αρέσει να ταιριάζει με τους αριθμούς έως το 10. Το αριθμημένο μισό παζλ ταιριάζει με το χρώμα του άλλου μισού και έτσι το παιδί μαθαίνει ταιριάζοντας τα χρώματα καθώς και αναγνωρίζοντας τελικά τα αριθμητικά σύμβολα και μετρώντας τα σχέδια σε κάθε κομμάτι.
Θα συνιστούσα οποιοδήποτε παιχνίδι Orchard Toys για το πάχος και την αντοχή τους!
Τα κομμάτια παζλ είναι λίγο εύκολο για τα μικρά παιδιά να συναρμολογηθούν και τα σχέδια είναι πολύ ωραία.
Υπέροχο δώρο από τη νονά της! Θα μάθουμε πολλά όμορφα πράγματα!
Το λατρεύουμε! Είναι το πρώτο πράγμα που παίζει όταν πηγαίνει στο παππού και τη γιαγιά και το χαίρεται!
Η εγγονή μου λατρεύει να παίζει μαζί τους και μαθαίνει τόσα πολλά μέσα από το παιχνίδι. Έχω πολλά από αυτά τα παιχνίδια/ παζλ και τα λατρεύει όλα!
Πολύ ωραίο παιχνίδι για να ξεκινήσει να παίζει και να μαθαίνει αριθμητική
Εξαιρετικός τρόπος για να μάθετε πώς να μετράτε και επίσης να μάθετε το όνομα των ζώων στις κάρτες. Η κόρη μου είναι 2,5 οπότε δεν μπορεί να μετρήσει, αλλά τη βοηθά να εξασκηθεί. Καταλαβαίνει ότι τα χρώματα ταιριάζουν και ακόμα κι αν δεν χρειάζεται να μετρήσει για να τα ταιριάξει, είναι ένα βήμα πιο κοντά στο μέτρημα. Διασκεδαστικό, διαδραστικό παιχνίδι που μπορώ να παίξω κι εγώ μαζί της!
Ένα υπέροχο εκπαιδευτικό παιχνίδι! Το αγόρασα για την εγγονή μου τεσσάρων που μόλις ξεκίνησε το σχολείο γιατί σκέφτηκα ότι μπορεί να τη βοηθήσει να μάθει αριθμούς. Πραγματικά το διασκεδάζει και έχει βελτιώσει σημαντικά τις ικανότητές της στην καταμέτρηση
1 2
Αφήστε ένα σχόλιο!
5.00 / 5
5 αστέρια
12
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0
Αφήστε ένα σχόλιο!

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους γονείς να βλέπουν το παιδί τους να αναπτύσσεται και να μαθαίνει με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του! 

Ενώ παίζουν με τα Orchard Toys, τα παιδιά δεν θα αντιληφθούν καν ότι μαθαίνουν τη γλώσσα και την παιδεία, τους αριθμούς και τους υπολογισμούς, την αντιστοίχιση και τη μνήμη, τα σχήματα και τα χρώματα, την αξία του να μοιράζεται και το δίκαιο παιχνίδι. 

Έχοντας κατασκευάσει εκπαιδευτικά παιχνίδια εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, τα Orchard Toys αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους γονείς που θέλουν ένα παιχνίδι ή παζλ με πραγματική παιδαγωγική αξία

Είναι μια διαχρονική εταιρεία που έχει περάσει μέσα από γενιές, με πολλούς από όσους τα αγόρασαν να τα περνούν τώρα στα παιδιά τους και στα εγγόνια τους. Εξασφαλίζει ότι κάθε προϊόν που κατασκευάζει ανταποκρίνεται στην τέλεια ισορροπία μεταξύ εκπαίδευσης και διασκέδασης, και συνεχίζουν να παράγουν παιχνίδια και παζλ που λαμβάνουν τη σφραγίδα της έγκρισης από τους γονείς και τα παιδιά!

Μπορούν να παίξουν με πειρατές, νεράιδες και ποδοσφαιριστές. Μπορούν να ψωνίσουν στα καταστήματα, να πετάξουν με δράκους και να ταξιδέψουν στο φεγγάρι. Θα συναντήσουν άπληστους γορίλες, γουρουνάκια με παντελόνι και τρελούς σεφ.  

Και το πιο σημαντικό ... Θα ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ απίστευτα!

 

Βραβευμένα προϊόντα

Μερικά από τα βραβευμένα προϊόντα είναι το "Shopping list" που απέκτησε το βραβείο "Mother & Baby Gold", το "Where Do I Live?" με το βραβείο " Toy Fair Best New Toy" και το  "Giant Railway Jigsaw" που πήρε το "Made For Mums Gold". Είναι αναγνωρισμένα βραβεία τα οποία περνάνε από αυστηρές διαδικασίες δοκιμών από τους επαγγελματίες των πρώτων χρόνων, τους γονείς και τα παιδιά για να πάρουν τη σφραγίδα της έγκρισης!


Σχεδιασμός και προσοχή στη λεπτομέρεια

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια και τα παζλ της Orchard Toys είναι αγαπημένα από τους γονείς και τα παιδιάΈνα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά των παιχνιδιών και των παζλ είναι οι λεπτομερείς απεικονίσεις και οι πολύχρωμοι χαρακτήρες, οι οποίοι απευθύνονται άμεσα στα παιδιά και τους βοηθούν να απολαμβάνουν τη μάθηση. Όλες οι εικονογραφήσεις σχεδιάζονται με το χέρι από την ταλαντούχα ομάδα εικονογράφων με έμφαση στη λεπτομέρεια, την προστιθέμενη αξία και τα σημεία συζήτησης που ενσωματώνονται έξυπνα στο σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει ότι όταν το παιδί σας παίζει ένα παιχνίδι ή συνδυάζει ένα παζλ, μπορεί να δει πράγματα που δεν έχουν δει ποτέ πριν και να μάθουν για τον κόσμο ... από τους αστροναύτες στο διάστημα, τους προϊστορικούς δεινοσαύρους, τους ζωικούς οικοτόπους!

Ποιότητα

Σχεδιάζουν και κάνουν όλα τα παιχνίδια και τα παζλ με τα παιδιά στο μυαλό τους. Όλες οι κάρτες και τα κομμάτια παιχνιδιού είναι άριστης ποιότητας και εύκολα στο καθάρισμα, πράγμα που σημαίνει ότι θα αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου ενάντια στο συνεχές παιχνίδι, τη φθορά και τα ακατάστατα χέρια! Είναι ο καλύτερος συνδυασμός του εκπαιδευτικού παιχνιδιού και της φυσικής ανθεκτικότητας που καθιστά τα προϊόντα τους μακράς διαρκείας, παρέχοντας στα παιδιά παιχνίδια που θα θέλουν να παίζουν ξανά και ξανά ... ακόμα και όταν μεγαλώσουν! 

Ανακαλύψτε τα εκπαιδευτικά οφέλη των επιτραπεζίων Orchard Toys που χιλιάδες γονείς και εκπαιδευτικοί επιλέγουν σε όλο τον κόσμο!!

Ενθαρρύνει την συζήτηση

Τα Orchard Toys κατανοούν την αξία της επικοινωνίας και έχουν δημιουργήσει μια συλλογή παιχνιδιών και puzzle που ενθαρρύνουν την επικοινωνία, την αλληλεπίδραση και την συζήτηση! Όλα αυτά συμβάλλουν στην ανάπτυξη των επικοινωνιακών δεξιοτήτων και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης!

Προωθεί τις δεξιότητες της γλώσσας και της έκφρασης

Στην συλλογή θα ανακαλύψετε μια σειρά παιχνιδιών που βοηθούν στην αναγνώριση γραμμάτων και λέξεων! Τα παιδιά από νωρίς ξεκινούν και μαθαίνουν να αναπτύσσουν την ικανότητα της ανάγνωσης!

Αναπτύσσει τις αριθμητικές και υπολογιστικές ικανότητες

Προκειμένου τα παιδιά να εξασκήσουν τις αριθμητικές τους δεξιότητες χρειάζονται χρόνο και εξάσκηση! Η Orchard Toys προσφέρει μια ποικιλία παιχνιδιών και puzzle που βοηθούν στην ανάπτυξη αυτών των δεξιοτήτων μέσα από πολλές και διαφορετικές καταστάσεις! Τα παιδιά μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τους αριθμούς και στη συνέχεια να κάνουν μαθηματικές πράξεις.

Αναπτύσσει τις ικανότητες σχήματος και αντιστοίχισης

Το πρώτο βήμα για την αναγνώριση των γραμμάτων είναι η αναγνώριση των σχημάτων και των διαφορών τους. Παίζοντας με τα εκπαιδευτικά επιτραπέζια της Orchard Toys τα παιδιά εξασκούν τις μαθηματικές τους δεξιότητες αλλά αναπτύσσουν και την ικανότητα τους στην ανάγνωση!

  Αναπτύσσει τις ικανότητες της αντιστοίχισης και της μνήμης

Η μνήμη σχετίζεται με την ικανότητα να ανακαλούμε πληροφορίες και εμπειρίες! Αναπτύσσοντας μια καλή μνήμη το παιδί μαθαίνει να κρατά σημαντικές πληροφορίες και να τις εφαρμόζει όποτε χρειάζεται στην καθημερινότητα του!

Με τα επιτραπέζια της Orchard Toys το παιδί μαθαίνει να αναγνωρίζει ομοιότητες και διαφορές, να κατηγοριοποιεί με βάση τα χαρακτηριστικά και να θυμάται μοτίβα, οδηγίες και αντικείμενα!

Ενθαρρύνει τις παρατηρητικές δεξιότητες

Η Orchard Toys προσφέρει μια ποικιλία παιχνιδιών που αναπτύσσει την παρατηρικότητα και ενθαρρύνει τα παιδιά να συγκρίνουν, να παρατηρούν ομοιότητες και διαφορές αλλά και να αναγνωρίζουν αντικείμενα με βάση το χρώμα, το μέγεθος, το σχήμα κλπ.

Αναπτύσσει την γνώση και την κατανόηση

Τα επιτραπέζια της Orchard Toys δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν μέρη και τομείς που δεν είναι οικεία σε αυτά! Αυτά τα μέρη ποικίλουν και μπορεί να είναι ένα ταξίδι στο διάστημα ή στην προϊστορία! Τα επιτραπέζια της Orchard μπορούν να βάλουν τα παιδιά σε εμπειρίες και μέρη που αφορούν την καθημερινή ζωή όπως για παράδειγμα τα ψώνια του supermarket, αθλήματα ή ακόμη και την μαγειρική!

Αναπτύσσει τον συντονισμό των χεριών και των ματιών

Τα puzzle ενθαρρύνουν το συντονισμό ματιών-χεριών αφού θα πρέπει να ταιριάξουν στην κατάλληλη θέση

Αναπτύσσει προσωπικές και κοινωνικές δεξιότητες

Τα Orchard Toys είναι ο τέλειος τρόπος για να κατανοήσουν τα παιδιά την αξία των κανόνων και της ομαδικότητας!

 

 

 

 

 

 

Δωρεάν μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 59.90€

Πληρωμή με

Αντικαταβολή

Δυνατότητα

Επιστροφής

100% Ασφάλεια

Αγορών