Φίλτρο

Bola μελωδικά μενταγιόν

Μελωδικά μενταγιόν Bola με πραγματικό ξυλόφωνο! 

Ο ήχος και οι μελωδίες αποτελούν τα πρώτα ερεθίσματα που λαμβάνει ένα έμβρυο. Τα μουσικά μενταγιόν Bola, έχουν ως σκοπό το έμβρυο να συνηθίσει αυτόν το ήχο που βγάζουν, τόσο όσο αυτό βρίσκεται στην μήτρα της μαμάς του, αλλά και όταν αυτό θα ενταχθέι στον καινούριο του περιβάλλον μετά την γέννησή του! 

Είναι χειροποίητα από το Μεξικό, εκεί όπου παραδοσιακά οι έγκυες φορούσαν ένα μακρύ κολιέ με μία μπάλα (Bola) στο ύψος της κοιλιάς. Μέσα τους κρύβουν ένα μικροσκοπικό ξυλόφωνο που με την κίνηση της μαμάς παράγει μαγικούς, χαλαρωτικούς, ανεπαίσθητους ήχους.

 

 

O τρόπος που παράγει τον ήχο το μουσικό μενταγιόν είναι μια ιδιαίτερη κατασκευή που δημιουργήθηκε για να δίνει το ίδιο ηχητικό αποτέλεσμα με το ξυλόφωνο. Δείτε το εσωτερικό της σφαίρας.

 

Η μουσική σφαίρα είναι κατασκευασμένη από ένα κράμα χαλκού και ψευδαργύρου που χρησιμοποιείται συχνά στην κατασκευή ασημένιων κοσμημάτων, γεγονός που κάνει τον ήχο να αντηχεί καλύτερα. Οι μαύρες γραμμές είναι χαραγμένες στη σφαίρα και οι χάντρες στο εσωτερικό ειναι τετράγωνες, έτσι ώστε οι γωνίες τους να παγιδεύονται στις χαραγμένες γραμμές που δημιουργούν το ίδιο ηχητικό εφέ όπως ένα ξυλόφωνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από μαίες και γυναικολόγους, αλλά και με την παράδοση στο Μεξικό, τα μουσικά μενταγιόν εγκυμοσύνης βοηθούν να έρθει το μωρό στη φυσιολογική θέση σε περιπτώσεις ισχιακής προβολής, καθώς το έμβρυο τείνει να στρέφεται προς τον ήχο που ακούει. Δεν υπάρχει ωστόσο επίσημη βιβλιογραφία που να το επιβεβαιώνει.

35.95 
Θέλετε και αλυσίδα Bola;: Όχι, Μόνο με το κορδόνι, Ναι Ροζ Χρυσή, Ναι Ασημένια
47.90  43.11 
Επιλέξτε μεταγιόν: Ασημένια πατουσάκια, Ασημένια χεράκια, Διπλή καρδιά
Μέγεθος σουτιέν: Large, Medium, Small, X-Large
64.90  58.41 
Επιλέξτε μεταγιόν: Glitter πατουσάκια, Λευκό με ρόζ καρδιά, Μαύρο με πατουσάκια
Μέγεθος σουτιέν: Large, Medium, Small, X-Large

Κριτικές

Αγαπάμε να ακούμε την γνώμη σας! Θα χαρούμε πολύ αν μας γράφατε μια κριτική!