Φίλτρο

Μέγεθος Παπουτσιού

Bobux

Τα παπούτσια Bobux είναι τα καλύτερα στον κόσμο παπούτσια για παιδιά! Φτάσαμε ως τη Νέα Ζηλανδία να σας τα φέρουμε!
 
 
Η Bobux από το 1991 μέχρι σήμερα ερευνά το θέμα υγιή πόδια και εφαρμόζει τα αποτελέσματα της έρευνας, δημιουργώντας όχι μόνο σωστά αλλά και όμορφα παπούτσια!
Στην Bobux δεν φοβήθηκαν ποτέ να αμφισβητήσουν όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τα παπούτσια των παιδιών.
Με συνεχή δίψα για γνώση κάνουν έρευνες με ποδίατρους, με ειδικούς στην ανάπτυξη των ποδιών  και γονείς και δημιουργούν μοναδικά και καινοτόμα παπούτσια.
Σχεδιάζουν τα καλύτερα παπούτσια στον κόσμο και κάθε χρόνο κατακτούν βραβεια προχωρώντας με γνώμονα την άνεση, την ελευθερία κινήσεων, την ασφάλεια και την σταθερότητα.
Τα παπούτσια Bobux διαφέρουν στο σχεδιασμό τους από οποιοδήποτε άλλη εταιρεία γιατί σχεδιάζουν παπούτσια ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξης του παιδιού και όχι παπούτσια που διαφέρουν απλά ως προς το μέγεθος. 
Έτσι: 
  • Ξεκινώντας από το στάδιο της βρεφικής ηλικίας η Bobux δημιουργησε ένα μαλακό, άνετο δερμάτινο παπούτσι που αφήνει το ποδαράκι του παιδιού να κινηθεί και να πατήσει άνετα στα πρώτα του βήματα. Τα SoftSole όπως ονόμασαν την πρώτη αυτή σειρά, είναι πρωτοπόροι σε αυτήν την κατηγορία και αμέσως χιλιάδες γονείς σε όλο τον κόσμο αγκάλιασαν τα παπούτσια αυτά που δεν άργησαν να γίνουν Νο1 προιόν για τη βρεφική ανάπτυξη.

  • Επόμενο στάδιο είναι τα Step UpEδώ καλύπτονται οι ηλικίες από 7 μηνών έως 2 χρονών και είναι το στάδιο ανάπτυξης κατά το οποίο το παιδί αρχίζει να περπατά, να πρωτοτρέχει, να νιώθει αυτόνομο και να εξερευνάει το περιβάλλον γύρω του. Τα παπούτσια Step Up έχουν μαλακή και εύκαμπτη σόλα, είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά, και έχουν ανατομικό σχεδιασμό προσαρμοσμένο στο πόδι που αναπτύσεται κάθε μέρα.


  • IWalk (Νο 22-26). Αυτό είναι το στάδιο που τα παιδιά πλέον τρέχουν, πηδούν, ελίσσονται και έχουν ανάγκη από ένα παπούτσι που θα έχει μια μαλακή σόλα, θα είναι ανθεκτικό στο παιχνίδι και θα προσφέρουν καλή πρόσφυση στο έδαφος. 


Κids+ (Νο 27-33) Σε αυτό το στάδιο τα παιδιά έχουν μια πολύ δραστήρια ζωή. Το πόδι τους έχει σχηματιστεί καλύτερα και τα ίδια νοιώθουν δυνατά. Το παιχνίδι τους είναι πιο ζωηρό και οι απαιτήσεις του παπουτσιού αλλάζουν. Ενα παπούτσι που αφήνει το πόδι να  αναπτυχθεί, να μη γλυστράει, να είναι ελαφρύ και φυσικά να είναι όμορφο και μοντέρνο.
H Bobux πήρε το χρυσό βραβείο και βρέθηκε στην πρώτη θέση σαν "τα καλύτερα παιδικά παπούτσια" από τo madeformums.com, το μεγαλύτερο site για μαμάδες στην Βρετανία.
 
Όλα αυτά είναι που κάνουν τη BOBUX να διαφέρει από τα άλλα παιδικά παπούτσια στον κόσμο!
Εσείς θα συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο;
* Για να βρείτε το σωστό νουμεράκι συμβουλευτείτε το μεγεθολόγιο, καθώς και τον τρόπο μέτρησης του ποδιού, που θα βρείτε εδώ