Φίλτρο

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

 Το μαγικό ταξίδι τώρα ξεκινά!
 
Η εγκυμοσύνη προσφέρει μοναδικές στιγμές, ανεπανάληπτες εμπειρίες, συναισθήματα που δεν περιγράφονται με λόγια, παρά γράφουν στην ψυχή σας!
 
Εμείς στο mysunshine είμαστε δίπλα σας με δοκιμασμένες ιδέες και λύσεις που αντιμετωπίζουν μικρές καθημερινές ανάγκες, ώστε να απολαύσετε το ταξίδι σας ξέγνοιστα 
 
Μουσικά Μενταγιόν Bola

Tο τέλειο δώρο για τη γυναίκα που περιμένει παιδί!!

Ένα υπέροχο μενταγιόν θα σας συνοδεύει στη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας και θα γίνει ένα τρυφερό αναμνηστικό να σας θυμίζει την γλυκιά περίοδο της προσμονής.

  

Καθώς η γυναίκα που περιμένει παιδί κινείται για τις καθημερινές της δραστηριότητες, το μενταγιόν Bola που φοράει, παράγει  έναν ανεπαίσθητο ήχο. Τον απαλό, χαλαρωτικό, μαγικό αυτό ήχο ακούει το μωρό που μεγαλώνει, τον συνηθίζει και χαλαρώνει στο οικείο του άκουσμα, τόσο πριν, όσο και μετά τη γέννα. Θα δείτε πως όταν πια γεννηθεί, μόλις ακούει τους ήχους αυτούς αμέσως θα τους θυμάται και θα ηρεμεί.

Σουτιέν εγκυμοσύνης και θηλασμού

Στο mysunshine με αγάπη και γνώση για την περίοδο της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, ψάξαμε και βρήκαμε τα σουτιέν εγκυμοσύνης / θηλασμού που θα σας ικανοποιήσουν. 

Κολακευτικά, βολικά και εξαιρετικής ποιότητας σουτιέν για την ομορφότερη περίοδο μίας γυναίκας που θα μπορείτε να τα φοράτε από την αρχή της εγκυμοσύνης σας μέχρι το τέλος καθώς και σε όλη την περίοδο θηλασμού!!

Προσαρμόζονται τέλεια στις αλλαγές του σώματος, είναι ελαστικά και χωρίς μπανέλες για να μην σας πιέζουν, καθώς αγκαλιάζουν και συγκρατούν το στήθος και με εύκολο άνοιγμα για τον θηλασμό.

Μαξιλάρι Εγκυμοσύνης

Το πιο αναπαυτικό μαξιλάρι για την εγκυμοσύνη είναι το Form Fix!

Έχει το ιδανικό μέγεθος και είναι γεμισμένο με μικροσκοπικές μπαλίτσες που περιέχουν αέρα και κάνουν το μαξιλάρι να παίρνει κάθε φορά τη φόρμα του σώματός σας

Οι μικροσκοπικές μπαλίτσες δεν χάνουν ποτέ αέρα  και αυτό εγγυάται τη μεγάλη διάρκεια ζωής, αλλά και την αναλλοίωτη ποιότητα του μαξιλαριού σας.

49.90 
Το προϊόν αυτό θα είναι διαθέσιμο στις 05/03/2024

Κριτικές

No data found

Αγαπάμε να ακούμε την γνώμη σας! Θα χαρούμε πολύ αν μας γράφατε μια κριτική!