Όλα τα προϊόντα στην Ελλάδα αποστέλλονται με την Speedex Courier με κόστος αποστολής 2 ευρώ, ενώ για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 59.90 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

 
Οι παραγγελίες συνήθως αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα εφόσον το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο. Κάποιες φορές συμβαίνει η διαθεσιμότητα να αλλάζει πολύ γρήγορα λόγω του όγκου των παραγγελιών. Σε αυτές τις περιπτώσεις τηρείται σειρά προτεραιότητας. Εάν κάποιο προϊόν που επιλέξατε εξαντληθεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς, με e-mail ή sms για να σας ενημερώσουμε σχετικά.
 
Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή, εκτελούνται από Δευτέρα.  
 
Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης με Speedex είναι 1-2 εργάσιμες ή 2-4 εργάσιμες για Νησιωτική Ελλάδα ή δυσπρόσιτες περιοχές. Οι αποστολές  αντικειμένων μεγάλου όγκου ή βάρους (αναγράφεται σχετικά στο site μας) γίνονται με μεταφορική εταιρεία σε 1-3 εργάσιμες για Αττική ή 2-5 εργάσιμες για την υπόλοιπη Ελλάδα (εξαρτάται την περιοχή και πόσο απομακρυσμένη είναι).
  
Με την αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό αποστολής της Speedex ή της μεταφορικής εταιρείας (παρακαλούμε ελέγχετε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία).
 
Το MySunshine.gr λειτουργεί προς το παρόν μόνο ως ηλεκτρονικό κατάστημα και για τις ημέρες που ο ιός Covid 19 είναι σε έξαρση, δεν είναι δυνατή η επίσκεψη στον χώρο μας και η παραλαβή από το κατάστημα.
 
ΚΥΠΡΟΣ
Αποστολές στην Κύπρο γίνονται με τη μεταφορική εταιρεία ΚΡΟΝΟΣ μια φορά την εβδομάδα. Ο χρόνος παράδοσης είναι μια εβδομάδα περίπου από την ημερομηνία αποστολής. Η πληρωμή γίνεται με paypal ή με κάρτα. Το κόστος των μεταφορικών είναι 10,00 ευρώ τα οποία και χρεώνονται αυτόματα από το σύστημα κατα τη καταχώρηση της παραγγελίας σας.