Φίλτρο

Toddlekind

  

Φανταστείτε ένα χώρο όπου το μικρούλι σας θα μπουσουλήσει, θα κάνει τα πρώτα του βήματα, θα παίζει και θα περνάει όλη του την μέρα χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να τραυματιστεί! 

Τα παζλ δαπέδου Toddlekind προσφέρουν 100% ασφάλεια και προστασία στα παιδιά σας γι' αυτό έχουν γίνει απαραίτητα σε κάθε σπίτι!

Έρχονται από το Αμβούργο, σχεδιάζονται στην Αγγλία και είναι τα ωραιότερα παζλ δαπέδου του κόσμου. Τα κάνει να ξεχωρίζουν η ιδιαίτερη σκανδιναβική αισθητική τους και η απαράμμιλη ποιότητα.

Όλοι γνωρίζουμε ότι, όταν έχουμε μικρά παιδιά, το σπίτι μας μοιάζει με έναν τεράστιο παιδότοπο. Με αυτά τα χαλιά - παζλ δαπέδου δεν χρειάζεται να γίνει κανένας συμβιβασμός στην αισθητική. .


Μπορούν να χρησιμοποιηθούν, όχι μόνο για το παιδικό δωμάτιο, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Χαρακτηριστικά παζλ δαπέδου:

  1. Υψηλή ποιότητα, μη τοξικό υλικό EVA, με εκτύπωση λεπτού φιλμ. Τόσο το υλικό, όσο και η εκτύπωση, έχουν τεσταριστεί με τα υψηλότερα standards Ευρώπης και Αμερικής ως προς την ασφάλεια των υλικών. Χωρίς φορμαλδεΰδη, χωρίς βαρέα μέταλλα, χωρίς φθαλικά. Με πιστοποίηση CE. 
  2. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται 6 τεμάχια 60x60 εκατοστά και 12 συνδετήρες, ώστε να μην φαίνεται ότι είναι παζλ, όταν είναι συναρμολογημένο, αλλά να δίνει την αίσθηση ενιαίου χαλιού.
  3. Διάσταση συναρμολογημένου puzzle 120x180cm. Μπορείτε ωστόσο να συνδέσετε τα κομμάτια σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.
  4. Πάχος χαλιού 1,2 εκατοστά, αρκετά παχύ, ώστε να μην ενοχλεί τα γόνατα.
  5. Καθάρισμα: Με στραγγισμένο πανί με σαπούνι περνιέται ελαφριά η επιφάνεια. Δεν είναι προϊόν που αντέχει στο τρίψιμο και στα ισχυρά απορρυπαντικά. Δεν καθαρίζεται με σφουγγαρίστρα. Μπορεί να περάσει από επάνω του ηλεκτρική σκούπα. 
  6. Τοποθέτηση επίπλων πάνω του δεν ενδείκνυται.

Για κάθε ένα προιόν Toddlekind που πωλείται φυτεύεται ένα δέντρο μέσω του Tree Nation!

Κριτικές

Αγαπάμε να ακούμε την γνώμη σας! Θα χαρούμε πολύ αν μας γράφατε μια κριτική!