Σουτιέν Θηλασμού

Το στήθος σας αλλάζει δραματικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά περισσότερο κατά τη διάρκεια του θηλασμού.  Ένα καλό σουτιέν που θα στηρίζει καλά το στήθος σας σε όλο το διάστημα της εγκυμοσύνης αλλά και κατά τη διάρκεια του θηλασμού είναι πολύ σημαντικό.

Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τον θηλασμό, από την πρώτη μέρα που θα αρχίσετε να θηλάζετε μέχρι και τον απογαλακτισμό, αλλά ακόμη και ανάμεσα σε 2 διαδοχικούς θηλασμούς, μπορεί να αλλάξει μέγεθος μέχρι και 3 νούμερα! Ένα καλό σουτιέν θηλασμού πρέπει να μπορεί να υποστηρίζει διαρκώς το στήθος σε όλες αυτές τις αλλαγές που υφίσταται, χωρίς να το πιέζει και χωρίς να διακόπτει τη ροή του γάλατος στους γαλακτοφόρους αδένες.

Για όλους αυτούς τους λόγους έχουμε κάνει μια επιλογή για εσάς με τα καλύτερα σουτιέν της αγοράς.

Βravado

Τα πρώτα σουτιέν θηλασμού στον κόσμο που σχεδιάστηκαν για να αναδεικνύουν την θηλυκότητα!!!
Η άνεση ποτέ δεν ήταν τόσο κομψή!!!

Γνωρίζοντας πολύ καλά το γυναικείο σώμα και στήθος και κατανοώντας ότι υπάρχουν διάφορα σχήματα και μεγέθη σχεδίασαν με τα καλύτερα υφάσματα-όλα με πιστοποίηση Standard 100 by Oeko-Tex®-  τα σουτιέν που αγκαλιάζουν, συγκρατούν και προσαρμόζονται σε όλες τις αλλαγές του γυναικείου σώματος χωρίς να υστερούν σε κομψότητα και άνεση!

Στην Bravado θα βρείτε 4 διαφορετικά σχέδια σουτιέν για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στον τρόπο ζωή σας και στις ανάγκες σας. Eπιλέξτε ανάμεσα στο No1 στις πωλήσεις βαμβακερό Οriginal Nursing Bra, στο πολύ απαλό και κατάλληλο για όλη μέρα Ballet Nursing Bra, στο παιχνιδιάρικο πουά Confetti Nursing Bra,  και το μεταξένιο με τα χυτά cup για τέλειο σχήμα Silk Body Seamless Nursing Bra

Mumba Bra

Ένα άλλο σουτιέν που έχουμε επιλέξει είναι της Mumba Bra, μίας εταιρείας που καινοτομεί στον σχεδιασμό των σουτιέν της και προσέχει τη μαμά, σε μία φάση της ζωής της που όλα τα φώτα είναι στραμένα στο μωρό. Εξασφαλίζουν ότι δε θα πάθετε μαστίτιδα και ότι το στήθος σας θα έχει τη σωστή υποστήριξη κάθε λεπτό που το φοράτε!

 

Τα σουτιέν Mumba Bra έχουn κερδίσει Χρυσό Βραβείο και Βραβείο Καλύτερης Επιλογής Καταναλωτών στην κατηγορία Εσώρουχα-Μητρότητα / Νοσηλευτική Εσώρουχα, στα βραβεία Best Baby & Toddler Gear 2017.

 

 Belly bandit

Επιπλέον σας προτείνουμε τα σουτιέν της Belly Bandit, γιατί είναι πολύ ελαστικά, παρέχουν τέλεια στήριξη και κολακεύουν πολύ την σιλουέτα. Τα σουτιέν της Belly Bandit είναι από τα ακριβότερα σουτιέν θηλασμού που όμως θα σας αποζημιώσουν αφού θα δείτε πως θα τα φοράτε διαρκώς και θα γίνουν τα αγαπημένα σας ακόμη και μετά που θα σταματήσετε τον θηλασμό. 

Τέλος προτείνουμε σε κάθε γυναίκα, θηλάζουσα ή μη, το φανελάκι θηλασμού της Belly Bandit που μαζεύει τέλεια την περιοχή της περιφέρειας και της κοιλιάς, χωρίς να πετάει τίποτα και με ένα πολύ απαλό ύφασμα που δεν αντιλαμβάνεσαι στην αφή του ότι κάνει αυτήν την δουλειά και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. 

Δείτε στο video τι εννούμε: