Σας καλωσορίζουμε στο ηλιόλουστο ηλεκτρονικό κατάστημα της καρδιάς μας!

Όλα ξεκίνησαν όταν γίναμε για πρώτη φορά γονείς! Βρεθήκαμε ξαφνικά σ' ένα νέο, άγνωστο κόσμο και σε μια διαρκή αναζήτηση ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα, ψάχνοντας να επιλέξουμε τα καλύτερα για το μωρό μας, αυτά που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε το ταξίδι αυτό πιο εύκολο για μας αλλά και για εκείνο. 

Αγοράσαμε, δοκιμάσαμε και πετάξαμε πολλά υποσχόμενα, συχνά επώνυμα είδη, όμως στο τέλος γίναμε πραγματικά πιο σοφοί και πιθανόν και λίγο εναλλακτικοί!  Και κάπως έτσι αποφασίσαμε να μοιραστούμε με άλλους γονείς, τα προϊόντα που επιλέξαμε με πολλή αγάπη, πολλές προσωπικές δοκιμές (από εμάς και τα παιδιά μας) και έχουν περάσει τα πιο αυστηρά κριτήριά μας. Όλα έχουν μια μικρή ιστορία να πουν, μια πρόσθετη αξία που θα σας ενθουσιάζει κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε με την οικογένειά σας.

Με περηφάνια μπορούμε να πούμε οτι το MySunshine.gr είναι ένα one stop shop όπου θα βρείτε μια μοναδική συλλογή με τα πιο premium και δημοφιλή brands του κόσμου, για την υπέροχη περίοδο της εγκυμοσύνης, του θηλασμού, της βρεφικής, νηπιακής αλλά και παιδικής ηλικίας. Πρωτότυπα, έξυπνα, λειτουργικά είδη, που θα καλύψουν καθημερινές ανάγκες, προϊόντα που δεν αναπαράγουν τις ίδιες ιδέες, αλλά ξεχωρίζουν ανάμεσα στα υπόλοιπα σα μια φωτεινή ηλιαχτίδα.

Έμπνευσή μας είστε όλοι εσείς, που αναζητάτε την υψηλή ποιότητα, συνδυασμένη με ιδιαίτερο design, αξιοπιστία και πρώτα απ’όλα ασφάλεια.  Στόχος μας είναι να γίνουμε για σας ένα safe place όπου πάντα θα βρίσκετε έξυπνες ιδέες που θα σας λύνουν τα χέρια, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο για να αντιμετωπίζετε τις καθημερινές προκλήσεις με το παιδί σας με ένα μεγάλο χαμόγελο! Γιατί χαρούμενοι γονείς = χαρούμενα παιδιά! 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Ειναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να σας «βλέπουμε» να μας επισκέπτεστε ξανά και ξανά, να «μεγαλώνετε» την οικογένειά σας με τη βοήθειά μας, να σας λύνουμε τις απορίες και να μας επιλέγετε κάθε φορά για τις αγορές σας. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε αυτή τη μαγική περιπέτεια της γονεϊκότητας, μαζί για πολλά πολλά χρόνια.

Με αγάπη,

Εβίτα και όλη η ομάδα του Mysunshine.gr 

Αν θέλετε να δείτε από κοντά τα αγαπημένα προϊόντα του MySunshine.gr δημιουργήσαμε για σας έναν φιλικό και χαρούμενο χώρο, το φυσικό μας κατάστημα στο Κολωνάκι (Sophie La Girafe, Βαλαωρίτου 12) όπου θα βρείτε τα περισσότερα από τα είδη μας.