ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583

Soft Sole

Bobux Soft Soles

Το ξέρατε ότι τα νεογέννητα δεν έχουν στην πραγματικότητα κόκκαλα στα πόδια; Είναι όλα χόνδροι.

Όταν θα έχετε αυτό στο μυαλό σας θα καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να έχετε παπούτσια για το παιδί σας που είναι ουσιαστικά σαν ένα δεύτερο δέρμα.

Τα σκληρά και δύσκαμπτα παπούτσια απέχουν πολύ από την υγιή ανάπτυξη των ποδιών. 

Τα BOBUX Soft Soles είναι το πιο ιδανικό βρεφικό παπούτσι για τα πρώτα βήματα του μωρού σας!

Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να επιτρέπουν στα παιδιά όλες τις κινήσεις που απαιτεί ένα πόδι για την υγιή του ανάπτυξη.

Με τα Soft Soles το πόδι του μωρού σας κινείται τόσο ελεύθερα όσο όταν είναι ξυπόλυτο, αλλά με όλη την απαραίτητη προστασία από το κρύο, τα χτυπήματα και τις άγριες επιφάνειες.

Μέσα σε ένα Soft Sole το ποδαράκι του μπορεί να κινείται, να τεντώνεται, να απλώνει, να ανοίγει τα δάκτυλα για να ισορροπεί καλύτερα, να στρίβει, να πηδά και να κλωτσάει άφοβα!

Επιπλέον, η λεπτή, μαλακή τους σόλα, διασφαλίζει πως το παιδί αισθάνεται πλήρως τα ερεθίσματα που λαμβάνει από το έδαφος, ενισχύει την αυτοπεποίθησή του και βελτιώνει τη στάση του στο χώρο που κινείται, ενώ κατακτά πιο εύκολα την αίσθηση της ισορροπίας.

Χρησιμοποιώντας 100% μαλακό δέρμα, εμείς μπορούμε να παραδόσουμε στο μωρό την υγιή ανάπτυξη των ποδιών που τους αξίζει! Δεν έχουμε ξεχάσει την εμφάνιση η οποία είναι εξίσου σημαντική. Για αυτό έχουμε τόσα σχέδια ώστε να τα ταιριάξετε σε κάθε περίσταση.

Tα Bobux Soft Soles έχουν βραβευτεί για τον σχεδιασμό και την ποιότητα τους!

 

Δείτε το πίνακα για να επιλέξετε το σωστό μέγεθος