Φίλτρο

Μέγεθος Παπουτσιού

Soft Sole (3-21 μηνών)

Bobux Soft Soles
Το ξέρατε ότι τα νεογέννητα δεν έχουν στην πραγματικότητα κόκκαλα στα πόδια; Είναι όλα χόνδροι.
Όταν θα έχετε αυτό στο μυαλό σας θα καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να έχετε παπούτσια για το παιδί σας που είναι ουσιαστικά σαν ένα δεύτερο δέρμα.
 
Τα BOBUX Soft Soles είναι το πιο ιδανικό βρεφικό παπούτσι για τα πρώτα βήματα του μωρού σας!
Έχει σόλα από σουέντ για να μη γλυστράει,  λεπτή και μαλακή, για να αισθάνεται πλήρως τα ερεθίσματα που λαμβάνει από το έδαφος, ενισχύει την αυτοπεποίθησή του και βελτιώνει τη στάση του στο χώρο που κινείται, ενώ κατακτά πιο εύκολα την αίσθηση της ισορροπίας.
Χρησιμοποιώντας 100% μαλακό δέρμα, εμείς μπορούμε να παραδόσουμε στο μωρό την υγιή ανάπτυξη των ποδιών που τους αξίζει! Η εμφάνιση είναι σημαντικό στοιχείο στον σχεδιασμό για να ταιριάζουν με όλα τα γούστα. Τα σχέδια και οι φατσούλες των ζώων είναι στραμμένα προς το παιδί για να του δίνουν οπτικό ερέθισμα.
Με τα Soft Soles το πόδι του μωρού σας κινείται τόσο ελεύθερα όσο όταν είναι ξυπόλυτο, αλλά με όλη την απαραίτητη προστασία από το κρύο, τα χτυπήματα και τις άγριες επιφάνειες.
 
Και οι stars του Hollywood φορούν στα παιδιά τους Bobux
 

Bobux πήρε το χρυσό βραβείο και βρέθηκε στην πρώτη θέση σαν "τα καλύτερα παιδικά παπούτσια" από τo madeformums.com, το μεγαλύτερο site για μαμάδες στην Βρετανία.

 
Εσείς θα συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο?
 
Tα Bobux Soft Soles έχουν βραβευτεί για τον σχεδιασμό και την ποιότητα τους!
 
Δείτε το πίνακα για να επιλέξετε το σωστό μέγεθος