Φίλτρο

Μαξιλάρι Θηλασμού Form Fix

To πιο εύχρηστο μαξιλάρι για την εγκυμοσύνη,τον θηλασμό και για την ξεκούραση του μωρού είναι το Form Fix! Εμείς το αποκαλούμε πολυεργαλείο!

Το μαξιλάρι είναι ελαφρύ και εύκολο στο χειρισμό του,! Θα σας βολέψει απίστευτα όσο περνάνε οι μήνες να κοιμάστε πιο άνετα και ξεκούραστα χωρίς να δυσκολεύεστε. Κατά τη διάρκεια του θηλασμού, για να ακουμπάτε το μωράκι σας και να θηλάσετε ξεκούραστα. Με την ελαστική ραφή του, μπορείτε να διπλώσετε το μαξιλάρι με όπως θέλετε και να του δώσετε όποια φόρμα επιθυμείτε! 

Είναι γεμισμένο με μικροσκοπικές μπαλίτσες που περιέχουν αέρα και κάνουν το μαξιλάρι να παίρνει κάθε φορά τη φόρμα που σας βολεύει! Οι μικροσκοπικές μπαλίτσες δεν χάνουν ποτέ αέρα  και αυτό εγγυάται τη μεγάλη διάρκεια ζωής, αλλά και την αναλλοίωτη ποιότητα του μαξιλαριού σας.

Το γέμισμά του είναι αντιστατικό και δεν ηλεκτρίζειδεν περιέχει χημικά και δεν προκαλέι αλλεργίες. 

 

Το κάλυμά του είναι πετσετέ από τη μια πλευρά και από την άλλη έχει μαλακό ύφασμα που βγαίνει εύκολα και πλένεται στο πλυντήριο.

Το μαξιλάρι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και όταν το θέλετε να ακουμπήσετε κάπου το μωρό σας αλλά και καθώς και όσο μεγαλώνει, γιατί με την θήκη Sit Fix που χωράει όλο το μαξιλάρι μπορείτε να το κάνετε και πουφ και είναι τέλειο για το παιδικό δωμάτιο!