Φίλτρο

Κiddimoto η Νο1 κατασκευάστρια εταιρεία ποδηλάτων ισορροπίας

Η Kiddimoto είναι η Νο1 κατασκευάστρια εταιρεία ποδηλάτων ισορροπίας!
 
Από τις πιο σημαντικές αναμνήσεις ενός παιδιού από την τρυφερή παιδική του ηλικία είναι η πρώτη φορά που κάνει ποδήλατο! Και αυτή η φορά θα πρέπει να είναι μοναδική! Τα ποδήλατα ισορροπίας της Kiddimoto είναι αυτά που θα κάνουν την πρώτη του εμπειρία συναρπαστική γιατί:
  • Είναι πολυβραβευμένα!
  • Το παιδί μαθαίνει να ισορροπεί μόνο του!
  • Αποκτά αυτοπεποίθηση αφού τα καταφέρνει ολομόναχο!

Ξεκινώντας σε ένα ποδήλατο ισορροπίας τα παιδιά αναπτύσσουν δεξιότητες ισορροπίας χωρίς να χρειαστεί να κάνουν πετάλι. Μαθαίνουν να ελέγχουν το σώμα τους και μετά το ποδήλατο.

Νιώθουν ασφάλεια κατακτώντας την ισορροπία τους και γίνονται πιο δυνατά. Η σκέψη και μόνο οτι καταφέρνουν κάτι που στην αρχή μοιάζει δύσκολο τα κάνει να γεμίζουν αυτοπεποίηθηση.

 
 
Ένα παιδί χρειάζεται το "σπρώξιμο" και την καθοδήγιση απο τους γονείς αλλά θέλει να πετύχει μόνο του. Ένα παιδί που ξεκινάει απο μικρή ηλικία να αποκτήσει ισορροπία καλλιεργεί και το μυαλό του αφου μπαίνει στη διαδικασία να ελέγξει το σώμα του και έτσι δυναμώνει πνευματικά αλλά και σωματικά.
Έτσι και στο ποδήλατο ισορροπίας, το  παιδί στην αρχή θέλει το κράτημα της σέλας και το σπρώξιμο αλλά με τον καιρό θα τα χρειάζεται όλο και λιγότερο. Ξεκινώντας, θα πατάει τα ποδαράκια του, σιγά σιγά θα τα αφήνει ένα ένα και τελικά και θα τα σηκώνει μαζί.
 
 
 
Ο Chris Hoy θρύλος της Βρετανικής ποδηλασίας λέει: " Πάντα πίστευα ότι οι βοηθητικές ρόδες δεν είναι καλές για τα παιδιά γιατί πραγματικά δεν μαθαίνουν να έχουν ισορροπία. Ένα ποδήλατο ισορροπίας μαθαίνει το σημαντικό κομμάτι της ισορροπίας. Τα παιδιά νοιώθουν ασφαλή γιατί το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να να μετακινούνται σπρώχνοντας με τα πόδια τους το έδαφος." 
  
 Δείτε το βίντεο για τα ποδήλατα ισορροπίας