Φίλτρο

Ηλικία

Gro Company

H Gro είναι μία αμιγώς Βρετανική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον ύπνο του παιδιού με βασικός της σκοπός να προσφέρει ένα καλό και ασφαλή ύπνο!
Για το σκοπό αυτό δημιούργησαν διάφορα βοηθήματα που αγαπήθηκαν απο τον κόσμο, βραβεύτηκαν και  και πρόσφερουν λύσεις για τον ύπνο βρεφών και παιδιών.
 
 
Σε συνεχή συνεργασία με το Lullaby Trust το Βρετανικό Οργανισμο που ερευνά το θέμα και διαδίδει τα αποτελέσματα των ερευνών του με σκοπό να βελτιώσει τις συνθήκες ασφαλείας του ύπνου των βρεφών. 
 
Tο προιόν που έκανε γνωστή την εταιρεία και άλλαξε εντελώς την αντίληψη και τις συνθήκες ύπνου των βρεφών είναι οι υπνόσακοι! Είναι μελετημένοι και χωρισμένοι σε κατηγορίες ανά ηλικία και ανα tog, μονάδα μέτρησης θερμικής αντοχής. Οι υπνόσακοι Gro κατασκευάζονται βάσει αυστηρών προδιαγραφών και φέρουν τη σφραγίδα εμπιστοσύνης του Lullaby Trust. Για το λόγο αυτό έχουν κατακτήσει τη Μεγάλη Βρετανία σε σημείο που η εταιρεία Gro με χιούμορ ισχυρίζεται ότι έχει αλλάξει τις συνθήκες ύπνου του έθνους. Άλλωστε στη Βρετανία οι μητέρες ξεχωρίζουν τους υπνόσακους σε υπνόσακους απλούς και σε υπνόσακους Gro και κατάφεραν το 80% των βρεφών στην Βρετανία να χρησιμοποιoύν τους υπνόσακους της Grobag
Έχει πουλήσει πάνω από 3,000,000 υπνόσακους σε όλο τον κόσμο και έχει καταφέρει να αλλάξει την αντίληψη των γονέων για το τρόπο που βάζουν το παιδί τους για ύπνο.
 
Τώρα η εταιρεία Gro Company κατασκευάζει πάνω από 13 προιόντα, που όλα γίνονται με σκοπό να διευκολύνουν το ύπνο του μωρού και την να κάνουν τη ζωή των γονιών και πιο εύκολη.
Αν έχετε λοιπό ένα μωρό και θέλετε να έχετε έναν καλύτερο ύπνο για το παιδί σας και για εσάς θα βρείτε εδώ τα κατάλληλα προιόντα.

Υπνόσακοι

GroRomper

GroSnug  2σε1

EasySwad 0-3μηνών

Mουσελίνες

Βοηθήματα ύπνου

Φορμάκια

Πανάκια παρηγοριάς

GrotoBed Λευκά είδη

GroBath