Φίλτρο

Βοηθήματα ύπνου

Η Gro Company είναι η ειδική στον ύπνο του μωρού και τα βοηθήματα ύπνου της βοηθάνε εκατομμύρια μωρά στον κόσμο να κοιμηθούν καλύτερα και φυσικά και εκατομμύρια μαμάδες να κοιμηθούν περισσότερο!!!

H Ollie η Κουκουβάγια έχει βραβευτεί από το 2018 ως "Καλύτερο βοήθημα ύπνου" και συνεχίζει να σαρώνει τα βραβεία! Εκτός από την υπέροχη εμφάνιση, που σίγουρα θα λατρέψετε, διαθέτει 6 χαλαρωτικούς ήχους, ρύθμιση της έντασης και φωτισμό που δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες ύπνου!

Με τα ίδια χαρακτηριστικά της Ollie της κουκουβάγιας, θα βρείτε και τους φίλους της Pip το πάντα και τον Benny τον αρκούδο και τη νέα σειρά σε Mini μέγεθος, ιδανική για τη βόλτα και τις μετακινήσεις!

Ακόμη ένα βραβευμένο προϊόν, είναι το GroEgg2 ένα μοναδικό θερμόμετρο δωματίου που επιλέγουν οι γονείς για την ακρίβεια και την εύκολη χρήση του! Δείχνει την θερμοκρασία με αριθμούς αλλά και αλλάζοντας χρώμα, που βοηθάει να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή αν το περιβάλλον ύπνου του μωρού σας είναι σωστό. Το απαλό του φως δημιουργεί και μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα για το μωρό σας!
 

Στη συλλογή με τα βοηθήματα ύπνου, θα βρείτε το Gro Timekeeper, με εφαρμογή που ρυθμίζετε από το τηλέφωνο και το Gro Clock που βοηθούν τα παιδιά να μάθουν την ώρα και τις διαφορές μέρας και νύχτας! Και το φωτάκι νυκτός Penguin light για έναν χαλαρωτικό φωτισμό στο δωμάτιο και με ένα αποσπώμενο μικρότερο φωτάκι για τις βραδινές μετακινήσεις!

Επίσης, την φορητή κουρτίνα συσκότισης που μεταφέρεται και εφαρμόζει σε όλα τα παράθυρα, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον ύπνου για το μωρό σας!

Τέλος, το Dreammaker baby sleep aid που με τους ροζ ήχους που εκπέμπει βοηθάει το μωράκι σας να ηρεμήσει κ