Φίλτρο

Μέγεθος Παπουτσιού

Kid+ (No 27-33)

Στην Βobux το κύριο μέλημα τους είναι να διατηρήσουν τα ωφέλη του ξυπόλητου ποδιού μέσα σε άνετα και μαλακά παπούτσια! Τα μικρά πόδια να αναπτυχθούν να λυγίσουν να τεντωθούν να κάνουν δηλαδή όλες τις φυσικές καθημερινές κινήσεις που κάνει το πόδι ενός μικρού περιπατητή.
Η Bobux αναγνώρισε πρώτη ότι τα πόδια των παιδιών αλλάζουν μορφή ανάλογα με το στάδιο περπατήματος που βρίσκονται και όχι ανάλογα με  την ηλικία. Μαλακά δέρματα, άριστα καλούπια και εύκαμπτες σόλες κάνουν τα Bobux την καλύτερη επιλογή παπουτσιών για τα πρώτα τους βήματα!
 
 
Η σειρά KID+ καλύπτει τις ανάγκες των δραστήριων παιδιών.
Με την Bobux, η τεχνογνωσία υγείας των ποδιών σε κάθε παπούτσι είναι δεδομένη. Προσθέστε σε αυτό το σχεδιαστικό  στυλ και τα παπούτσια θα έχουν μια εκπληκτική  φόρμουλα που θα γοητεύσει γονείς και παιδιά.
 
 
ΠΩΣ ΤΑ KID+ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Τρέξιμο, άλματα, κλοτσιές, αναρρίχηση. Πλήρες φάσμα δραστηριοτήτων.
Τα νήπια και τα παιδιά έχουν ένα πιο σχηματισμένο πόδι με πιο λεπτή μορφή, με καθορισμένη καμάρα και φτέρνα.
Τα KID+ περιλαμβάνουν στον σχεδιασμό τους αυτά τα χαρακτηριστικά και το πλήρες φάσμα των ενεργών κινήσεων που απολαμβάνουν τα παιδιά σε αυτό το στάδιο.
 
Νέος και βελτιωμένος - σχεδιασμός σόλας Kid + συνδυάζει τις απαιτήσεις ανθεκτικότητας των δραστήριων παιδιών, με την παγκόσμια έρευνα για την υγεία των ποδιών. Η ομάδα σχεδιασμού μας, σε συντονισμό με τους συμβούλους ποδιατρικής μας, δημιούργησε μια εξαιρετικά ελαφριά, εύκαμπτη σόλα που μπορεί να αντέξει την τρελή δραστηριότητα που τα παιδιά τα υποβάλουν καθημερινά!
 
KID+ ΣΟΛΑ
 
Α) ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΑΥΛΑΚΩΣΕΙΣ Τέσσερις ανατομικές αυλακώσεις προσθέτουν ευκαμψία στο σωστό σημείο
Β) ΚΥΨΕΛΩΕΙΔΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Βασισμένο σε επαναστατικό σχεδιασμό τα εξάγωνα προσφέρουν τέλεια πρόσφυση όπου χρειάζεται
Γ) ΛΕΠΤΟΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ 20% πιό λεπτή σόλα που σημαίνει πιό ελαφριά και πιό εύκαμπτη
Δ) ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ Το υλικό TRP κάνει όλη τη σόλα πιό ελαφριά, εξαιρετικά ανθεκτική και εύκαμπτη
Βάρος σόλας 63γρ
 
Και οι stars του Hollywood φορούν στα παιδιά τους Bobux
 

 

Tα παπουτσάκια Bobux  βραβεύονται κάθε χρόνο για τον σχεδιασμό και την ποιότητα τους!

Διαβάστε εδώ το άρθρο της INDEPENDENT  που κατάσει την Εταιρεία BOBUX  στο Νο1 σαν την εταιρεία με τα καλύτερα σχεδιασμένα παπούτσια για παιδιά, που δεν θυσιάζει το στυλ για την άνεση.

 * Για να βρείτε το σωστό νουμεράκι συμβουλευτείτε το μεγεθολόγιο, καθώς και τον τρόπο μέτρησης του ποδιού, που θα βρείτε εδώ