Φίλτρο

Μέγεθος Παπουτσιού

Step up (No 18-22)

Στην Bobux φτιάχνουν τα καλύτερα παπούτσια που μπορούν να αγοράσουν οι γονείς στα παιδιά τους!
Στην Βobux το κύριο μέλημα τους είναι να διατηρήσουν τα ωφέλη του ξυπόλητου ποδιού μέσα σε άνετα και μαλακά παπούτσια! Τα μικρά πόδια να αναπτυχθούν να λυγίσουν να τεντωθούν να κάνουν δηλαδή όλες τις φυσικές καθημερινές κινήσεις που κάνει το πόδι ενός μικρού περιπατητή.
Η Bobux αναγνώρισε πρώτη ότι τα πόδια των παιδιών αλλάζουν μορφή ανάλογα με το στάδιο περπατήματος που βρίσκονται και όχι ανάλογα με  την ηλικία. Μαλακά δέρματα, άριστα καλούπια και εύκαμπτες σόλες κάνουν τα Bobux την καλύτερη επιλογή παπουτσιών για τα πρώτα τους βήματα!
 
 
 
Τα Step up είναι σχεδιασμένα για παιδιά από 7 μηνών μέχρι και 2 χρονών και άνω, ανάλογα με την αναπτυξιακή πορεία του παιδιού. Είναι στυλάτα μικρά παπούτσια (ποιος δεν θέλει cool παπούτσια για το παιδί του) και ταυτόχρονα διατηρούν όλα τα χαρακτηριστικά ενός σωστού παπουτσιού για τα πρώτα του βήματα. 
 
  
 
Όταν το παιδί σας κάνει τα πρώτα του βήματα με βοήθεια δεν θα αργήσει να περπατά ανάμεσα στα έπιπλα ξεκινώντας την εξερεύνηση. Αυτή είναι η στιγμή που θα χρειαστεί τα Step Up για τα «πρώτα βήματα» και έξω από το σπίτι. Τα παχουλά τους ποδαράκια με τα τετράγωνα δάχτυλα θα πρέπει να μπουν σε ένα παπούτσι που θα επιτρέπει στο πόδι να κινηθεί, να προστατευτεί και ταυτόχρονα να αναπτυχθεί, μιας και η καμάρα και η φτέρνα παραμένουν ακόμα ασχηματιστά. 
 
 
 
ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ των παπουτσιών στο στάδιο STEP UP
  • Άνετος χώρος μπροστά για τα τετράγωνα δακτυλάκια τους.
  • Στρογγυλή φτέρνα πίσω, ιδανικά να χωράει την ασχημάτιστη ακόμα φτέρνα τους.
  • Μαλακή επίπεδη σόλα, εύκαμπτη και ανθεκτική.
  • Υψηλής ποιότητας υλικά και σχέδια, κατάλληλα για τους νέους περιπατητές
  • Δοκισμένα σε εξωτερικούς χώρους. Σταδιακή εξερεύνηση του κόσμου.
  • Φτιαγμένο σε ειδικό καλούπι προσαρμοσμένο στο στάδιο StepUp . Ανατομικός σχεδιασμός για φυσική ανάπτυξη των ποδιών.
Και οι stars του Hollywood φορούν στα παιδιά τους Bobux

 
Στην κατηγορία των StepUp ανήκουν και τα  ΧPLORER μία μοναδική σειρά παπουτσιών που έχει σχεδιαστεί ειδικά από την Bobux για αυτό το στάδιο ανάπτυξης και για πολύ παιχνίδι. Ξεχωρίζουν για την ευέλικτη σόλα, τα υλικά κορυφαίας ποιότητας και τον ενισχυμένο χώρο για τα δάχτυλα των ποδιών. 
 

 

Tα παπουτσάκια Bobux  βραβεύονται κάθε χρόνο για τον σχεδιασμό και την ποιότητα τους!

Διαβάστε εδώ το άρθρο της INDEPENDENT  που κατάσει την Εταιρεία BOBUX  στο Νο1 σαν την εταιρεία με τα καλύτερα σχεδιασμένα παπούτσια για παιδιά, που δεν θυσιάζει το στυλ για την άνεση.

 * Για να βρείτε το σωστό νουμεράκι συμβουλευτείτε το μεγεθολόγιο, καθώς και τον τρόπο μέτρησης του ποδιού, που θα βρείτε εδώ