Φίλτρο

Βρεφικά σεντόνια με λάστιχο και διάτρητη δομή

Βρεφικό σεντόνι με διάτρητη δομή από την AeroSleep που εξασφαλίζει τη μέγιστη λειτουργία του ανωστρώματος!

Η AeroSleep δημιούργησε ένα καταπληκτικό σεντόνι με λάστιχο, μαλακό, ελαφρύ, από ένα υλικό που «αναπνέει» και βελτιστοποιεί την κυκλοφορία του αέρα. Είναι εξαιρετικά βολικό και εύκολο στη χρήση αφού εφαρμόζει σε όλα τα κρεβάτια.

Αποτελείται από ένα ύφασμα με διάτρητη δομή που εξασφαλίζει την ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα. Έτσι, το σεντόνι Aerosleep, σε συνδυασμό με το βρεφικό στρώμα Aerosleep, μπορεί να προσφέρει στο μωρό σας ασφάλεια και άνεση. 

Ένα οποιοδήποτε βαμβακερό σεντόνι δεν μπορεί να εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία του ανωστρώματος, καθώς έχει πιο πυκνή σύνθεση και αν τυχόν υπάρξει κάποια διαρροή κατά τη διάρκεια της νύχτας ή εφίδρωση, η υγρασία θα παραμείνει στο σεντόνι, άρα θα είναι σε επαφή με το δέρμα του παιδιού και δεν θα περάσει στο ανώστρωμα.

 

Διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και χρώματα!

Δείτε γιατί είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε ένα σεντόνι Aerosleep

Για ακόμα καλύτερη ποιότητα ύπνου προτιμήστε ταστρώματα και το ανώστρωμα της σειράς AeroSleep, που, λόγω της διάτρητης δομής τους, διασφαλίζουν την απόλυτη διαπερατότητα από τον αέρα. Ένα οποιοδήποτε στρώμα δεν μπορεί να εξασφαλίσει τη σωστή λειτουργία του σεντονιού, καθώς έχει πιο πυκνή σύνθεση. 

Κριτικές

Αγαπάμε να ακούμε την γνώμη σας! Θα χαρούμε πολύ αν μας γράφατε μια κριτική!