Φίλτρο

Μαξιλάρι με δομή 3 επιπέδων και ρύθμιση ύψους από νεογέννητο

Το μαξιλάρι Aerosleep «μεγαλώνει» μαζί με το παιδί σας!!

Το μαξιλάρι διαθέτει δύο γεμίσματα σε κάθε συσκευασία, ώστε να προσαρμόζετε το ύψος του ανάλογα με την ηλικία του μωρού. Κάθε ένα απευθύνεται σε ένα στάδιο ανάπτυξης, ενώ αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο μαζί για να αυξήσετε τον όγκο του.  

Το μαξιλάρι αποτελείται από 3 επίπεδα. Όπως όλα τα προϊόντα της AeroSleep, εξωτερικά το μαξιλάρι έχει μικρέ κυψέλες, που αφήνουν τον αέρα να περνάει και επιτρέπει στο μωρό σας να αναπνέει ελεύθερα, ακόμη και αν γυρίσει μπρούμυτα. 

 

Είναι απόλυτα υγιεινό, γιατί ακόμη και αν φύγουν από το παιδί γουλίτσες στον ύπνο του ή λερωθεί με το γάλα του, τα υγρά θα διαπεράσουν το κυψελοειδές στρώμα και θα εγκλωβιστούν στο απορροφητικό στρώμα, στο 2 επίπεδο. Ό,τι δεν απορροφηθεί, συγκρατείται από το αδιάβροχο και τελευτείο επίπεδο του μαξιλαριού και έτσι τίποτα δεν φτάνει στο στρώμα του παιδιού. 

Πλένεται στους 60 βαθμούς Κελσίου, που σκοτώνονται και τα πιο ανθεκτικά μικρόβια. 

Βγαίνει σε δύο διαστάσεις και συνδυάζεται με την απαλή και ειδικά διάτρητη μαξιλαροθήκη AeroSleep, που αγκαλιάζει το μαξιλάρι και επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί στο μέγιστο βαθμό.

Επιλέξτε το small μέγεθος για παιδιά κάτω των 2 ετών. Επιλέξτε το medium για νήπια και ηλικίες άνω των 2

Δείτε το βίντεο παρουσίασης!

Το μαξιλάρι AeroSleep είναι, κατά τη γνώμη μας, το ιδανικό πρώτο μαξιλάρι, που συνδυάζει απόλυτη ασφάλεια, άνεση, υγιεινή και ποιότητα!

 

Κριτικές

Αγαπάμε να ακούμε την γνώμη σας! Θα χαρούμε πολύ αν μας γράφατε μια κριτική!