Φίλτρο

Ανώστρωμα με δομή 3 επιπέδων για ασφαλή ύπνο

 
Το μοναδικό ανώστρωμα με τριπλή δομή που εγγυάται τον ασφαλή ύπνο του μωρού.
 
Ακόμα κι αν το στρώμα σας είναι ένα απλό, συνηθισμένο, με το ανώστρωμα της Aerosleep αναβαθμίζετε το υπάρχον και επωφελείστε από τα μοναδικά πλεονεκτήματα που μόνο η Aerosleep εξασφαλίζει. 

 

 
 
 
Τρία επίπεδα που διασφαλίζουν το ιδανικό περιβάλλον ύπνου:
 
  1. Το 1ο κυψελοειδές επίπεδο επιτρέπει στον αέρα να περνάει μέσα από τις κυψέλες και έτσι το μωρό αναπνέει ελεύθερα, ακόμα και αν κοιμάται μπρούμυτα με το πρόσωπο πάνω στο στρώμα. Επίσης, η κυκλοφορία αέρα δεν αφήνει το μωράκι σας να ζεσταίνεται και να ιδρώνει, κατά τη διάρκεια του ύπνου.
  2. Το 2ο ενδιάμεσο απορροφητικό επίπεδο εγκλωβίζει όλη την υγρασία από τυχόν μικροατυχήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ιδρώτας, ούρα, εμετός περνάνε στο μεσαίο επίπεδο και παραμένουν εκεί. Έτσι και το μωρό μένει στεγνό χωρίς να διαταράσσει τον ύπνο του και τυχόν ερεθισμοί της ευαίσθητης επιδερμίδας του αποτρέπονται.   
  3. Το 3ο αδιάβροχο επίπεδο προστατεύει το στρώμα του κρεβατιού απο τη βρωμιά, αλλά και το παιδί από τα βακτήρια του στρώματος.
 

 

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ είναι ότι το ανώστρωμα πλένεται στους 60°C, που είναι η κατάλληλη θερμοκρασία για την απομάκρυνση των βακτηριδίων και των αλλεργιογόνων. 

 

Έτσι, λοιπόν, επιλέγοντας το ανώστρωμα της AEROSLEEP:
  • δημιουργείτε ένα αξεπέραστα υγιεινό περιβάλλον για τον ύπνο του μωρού
  • προστατεύετε την ασφάλεια του μωρού κατά τη διάρκεια που κοιμάται
  • εξασφαλίζετε τη δική σας ηρεμία, γνωρίζοντας ότι παρέχετε στο παιδί σας το καλύτερο και ασφαλέστερο προϊόν για τον ύπνο του.
Επιπλέον πλεονεκτήματα:
  • Εφαρμόζει σε όλα τα κρεβατάκια
  • Μεταφέρεται εύκολα στο εξοχικό, στη γιαγιά, στο ξενοδοχείο, μετατρέποντας οποιοδήποτε στρώμα σε ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον ύπνου για το μωρό.
 

 

Ζητήσαμε από την ιδρυτή του MySunshine.gr, Εβίτα Μπαζάκου - Ντόβα, να μας εξηγήσει τη λειτουργία του AEROSLEEP:  

 

Διεθνείς Πιστοποιήσεις 
Για ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα & ασφάλεια στον ύπνο προτιμήστε τα σεντόνια της σειράς AeroSleep, που λόγω της διάτρητης δομής τους διασφαλίζουν τη διαπερατότητα του αέρα. Τα απλά βαμβακερά σεντόνια έχουν πυκνότερη σύνθεση μειώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα.  

Κριτικές

Αγαπάμε να ακούμε την γνώμη σας! Θα χαρούμε πολύ αν μας γράφατε μια κριτική!