Φίλτρο

ΜΑΜΑ

ΜΑΜΑ!

Μόλις αποκτήσατε ένα νέο τίτλο· έναν νέο ρόλο, ίσως τον πιο σημαντικό που μπορεί μια γυναίκα να έχει.

Και η BABYLONIA είναι εδω για να σας υποστηρίξει από τον πρώτο σας υπέρηχο, σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού, της λοχείας.  

Βρείτε σε αυτή την κατηγορία τα υπέροχα μελωδικά μενταγιόν BOLA που θα φοράτε από την έναρξη της εγκυμοσύνης σας. Ο αρμονικός τους ήχος θα σας γαληνεύει και θα δημιουργεί τα πιο όμορφα, θετικά vibes. Όταν το μωρό θα γεννηθεί, θα ακούει τον ήχο και θα ηρεμεί ενθυμούμενο υποσυνείδητα την περίοδο που ήταν στην κοιλιά της μαμάς. Το μενταγιόν εξάλλου αποτελεί ένα υπέροχο κόσμημα που θα κοσμεί το λαιμό σας και θα σας θυμίζει για πάντα το μοναδικό αυτό δέσιμο που έχετε με το παιδί σας.

Ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης και όσο αυτή θα προχωρά, το μαξιλάρι της BABYLONIA θα σας γίνεται όλο και πιο απαραίτητο: θα συμμορφώνεται με το σχήμα του σώματος σας σε κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης σας και οι πέρλες που κρύβει μέσα του και το απίστευτα μαλακό του ύφασμα θα σας βοηθήσουν σε κάθε δύσκολη νύχτα. Όταν το μωρό σας γεννηθεί, το μαξιλάρι θα αποτελέσει το πιο χρήσιμο εργαλείο για το θηλασμό. Αλλά και ένα αντικείμενο που όλα τα μέλη της οικογένειας θα θέλουν για δικό τους, αφού εκτός των άλλων, μετατρέπεται πανεύκολα σε πουφ

Κάθε σας βόλτα ή και δουλειά μέσα ή έξω από το σπίτι θα μετατραπεί σε ανοιξιάτικο αεράκι με έναν μάρσιπο BABYLONIA. Δείτε εδώ τους μάρσιπους του οίκου και διαπιστώστε πώς ξεχωρίζουν από όλους τους υπόλοιπους της αγοράς: τα οργανικά τους υφάσματα, ο εύκολος τρόπος εφαρμογής και ο τρόπος που κρατούν το μωρό επάνω σας, καθιστούν τον μάρσιπο που θα επιλέξετε μια φυσική συνέχεια της αγκαλιάς σας, παρά ένα carrier μεταφοράς. Επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει σε εσάς και δείτε τη ζωή με το μωρό σας να γίνεται πιο εύκολη κάθε μέρα.