Καρότσι περιπάτου Supa

Το πρωτοποριακό καρότσι, ελαφρύ σαν παιχνιδάκι!

Όταν πρέπει να μετακινηθείτε σε πολλά μέρη γρήγορα, το Supa σας προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις. Από την κουκούλα που επεκτείνεται μέχρι την ανάκλιση  που ρυθμίζεται με το ένα χέρι, αυτό το ρυθμιζόμενο άνετο καρότσι είναι ο σύντροφός σας στις μετακινήσεις. Ζήστε τη ζωή εν κινήσει!

Το Supa Go 2018 είναι ένα εύχρηστο καρότσι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη μέρα που γεννιέται το μωράκι σας. Είναι ελαφρύ αλλά και ανθεκτικό, κατάλληλο για βάρος έως 25kg, ώστε να το χαρείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο τρόπος που κλείνει (τύπου ομπρέλα) το κάνει ιδανικό για γρήγορη μεταφορά αλλά και εύκολη αποθήκευση τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο.

Η κουκούλα με τη δυνατότητα επέκτασης και την αντηλιακή προστασία UPF100+ το καθιστά ιδανικό για βόλτες ακόμη και με ήλιο ή βροχή.

Τα πάντα σε σχέση με το Supa Go 2018 έχουν να κάνουν με την ευκολία, οι προσαρμοζόμενες σε ύψος λαβές, η δυνατότητα ρύθμισης της ανάκλισης με το ένα χέρι, το προσαρμοζόμενο στήριγμα των ποδιών ακόμη και το ευρύχωρο καλάθι αποθήκευσης.