Ηλιοπροστασίες

 
Αποτρέψτε την υπερθέρμανση του μωρού σας στο καρότσι και το κάθισμα (αυγό) του αυτοκινήτου και προστατέψτε το από τις επικίνδυνες ακτινοβολίες του ηλίου με τις ηλιοπροστασίες Dooky!
 
 
Έρευνες έχουν δείξει ότι μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη η ζέστη στο καρότσι ή το κάθισμα του αυτοκινήτου όταν καλύπτεται με (λεπτή) κουβέρτα. Μερικές εταιρείες έχουν κουκούλες που καλύπτουν σχεδόν όλο το μωρό. Μπορεί να προστατεύουν από τον ήλιο, όμως αυτές οι κουκούλες είναι συνθετικές και όχι αναπνεύσιμες και δημιουργούν ένα πολύ ζεστό περιβάλλον. Και πολύς κόσμος έχει την παλιά συνήθεια να καλύπτει το μωρό με μουσελίνες. Παρόλο που η βαμβακερή μουσελίνα φαίνεται να είναι περισσότερο αναπνεύσιμη από τις λεπτές κουβέρτες, δεν αποτρέπουν την υπερθέρμανση και δεν προσφέρουν προστασία από τον ήλιο που σημαίνει ότι μπορεί τα μωρά να υποφέρουν από ηλιακά εγκαύματα.
 
Γι αυτό οι ηλιοπροστασίες με UV προστασία της Dooky είναι η απάντηση!
Είναι από 100% βαμβακερό αναπνεύσιμο ύφασμα (που δημιουργεί επαρκή εξαερισμό) με προστασία για τον ήλιο UPF40+, που μπλοκάρει περισσότερο από 95% των βλαβερών UVA και UVB ακτίνων και θεωρείται άριστη προστασία UV. Βασικό τους γνώρισμα είναι οι κρίκοι με τους οποίους πολύ εύκολα δένουν πάνω στο καρότσι και το κάθισμα (αυγό).