Φίλτρο

Τρίκυκλα

Το πιο απίθανο τρίκυκλο που μετατρέπεται σε ποδήλατο ισορροπίας και μας έρχεται από την Ολλανδία την χώρα του ποδηλάτου είναι το Trybike!
 
 
Είναι στην πραγματικότητα ένα ποδήλατο 2 σε 1 και που θα το έχετε για πολλά χρόνια αφού μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από 15 μηνών έως 6 ετών! Τα Trybike είναι από τα πιο μοντέρνα, τα πιο ποιοτικά και μετατρέψιμα ποδήλατα στην αγορά που μεγαλώνουν μαζί με το παιδί σας καθώς αυξάνονται οι ανάγκες τους για ... ταχύτητα!
 
Επειδή τα μικρά παιδιά δυσκολεύονται με την μία να ανεβούν στο ποδήλατο ισορροπίας προτείνουμε να ξεκινήσουν με ένα τρίκυκλο και στην συνέχεια να το μετατρέψουν σε δίκυκλο ποδήλατο ισορροπίας χωρίς πετάλια.
 
Έτσι στην αρχή, περίπου στον ένα χρόνο το παιδάκι θα ξεκινήσει με το τρίκυκλο, θα εξασκηθεί να κάθεται στη σέλα, να σπρώχνει το ποδήλατο μπροστά πατώντας τα πόδια του και στην συνέχεια - όποτε ο γονιός μαζί με το παιδί νιώσουν ότι το παιδί είναι έτοιμο- με το ίδιο ποδήλατο, την ίδια σέλα, το παιδί θα μάθει να ισορροπεί. 
Έτσι δίνεται στο παιδί η δυνατότητα να ξεκινήσει με το ποδήλατο νωρίς, να μην το φοβηθεί, να δυναμώσει τα πόδια του και στην συνέχεια στα 3 χρόνια περίπου να κατακτήσει την ισορροπία.
 
Κάθε ποδήλατο έρχετε με το κιτ μετατροπής που σας δίνει την δυνατότητα είτε να το χρησιμποιήσετε ως ποδήλατο ισορροπίας είτε ως τρίκυκλο!
 
 
Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο ποδήλατο ενός παιδιού να είναι ποιοτικό και ιδιαίτερο αφού μέσα από αυτό θα ανακαλύψει την μαγεία της ισορροπίας και θα αποκτήσει τις πιο συναρπαστικές αναμνήσεις που θα τον συνοδεύουν για μια ζωή!
 
Και φυσικά δεν ξεχνάμε το κράνος γιατί πάνω από όλα η ασφάλεια! Ανακαλύψτε εδώ την μεγάλη συλλογή καθώς και το καλάθι ποδηλάτου για ακόμα πιο απολαυστικές βόλτες εδώ!