Φίλτρο

Ποδήλατα ισορροπίας

Kiddimoto, η αυθεντική εταιρεία κατασκευής ποδηλάτων ισορροπίας!
 
Η συναρπαστική στιγμή του πρώτου ποδηλάτου έφτασε! Η Kiddimoto είναι η ιδανική επιλογή για το πρώτο ποδήλατο ενός παιδιού και για την πρώτη του επαφή με το σπουδαίο άθλημα της ποδηλασίας!
Τα ποδήλατα της Kiddimoto είναι η επιλογή χιλιάδων γονιών στον κόσμο γιατί:
  • Είναι πολυβραβευμένα!
  • Το παιδί μαθαίνει να ισορροπεί μόνο του!
  • Αποκτά αυτοπεποίθηση αφού τα καταφέρνει ολομόναχο!
Ένα ποδήλατο ισορροπίας, είναι ουσιαστικά ένα εκπαιδευτικό ποδήλατο χωρίς πεδάλια, που βοηθάει το παιδί να μάθει να ισορροπεί και να στρίβει.
 
 
Τον πρώτο καιρό θα δείτε το παιδί να κάθεται απλά στο ποδήλατο και να μετακινείται σπρώχνοντας με τα πόδια του το έδαφος. Όσο περνάει ο καιρός και γίνεται πιο σίγουρο, θα ξεκινήσει να σηκώνει και τα δύο πόδια του από το έδαφος.
Αποκτώντας μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όλο και λιγότερο θα ακουμπάει τα πόδια του στο έδαφος, όλο και καλύτερα θα ισορροπεί και μόνο όταν το ποδήλατο γέρνει θα ακουμπάει το πόδι του στο έδαφος για να δώσει ώθηση ποδήλατό του. 
Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν σε ένα ποδήλατο ισορροπίας από την ηλικία των 18 μηνών.
 
 
Όταν το παιδί μαθαίνει ποδήλατο ξεκινώντας με τις βοηθητικές ρόδες, μαθαίνει πρώτα να κάνει πεντάλ και μετά να ισορροπεί. Όταν μαθαίνει με ποδήλατο ισορροπίας, πρώτα μαθαίνει να ισορροπεί και μετά μαθαίνει το πεντάλ. Η ισορροπία όμως είναι πολύ πιο δύσκολο να κατακτηθεί και όσο το
παιδί μεγαλώνει, τόσο δυσκολότερα νιώθει ότι μπορεί να ισορροπήσει.
 
Δείτε το βίντεο με το ποδήλατο ισορροπίας