Φίλτρο

Μαυροπίνακες δημιουργικής απασχόλησης

Η Jaq Jaq Bird η Νο1 εταιρεία στην δημιουργική απασχόληση για μια ακόμη φορά έρχεται να προσφέρει στα παιδάκια μας νέους τρόπους διασκέδασης και χαράς!!

Γνωρίστε την συλλογή από μαυροπίνακες δημιουργικής απασχόλησης! Κάθε σετ ξεχωρίζει για τις δραστηριότητες που προσφέρει ενώ ΌΛΑ περιλαμβάνουν τις ξακουστές κιμωλίες μηδενικής σκόνης ButterStix!

Ανακαλύψτε τους μαυροπίνακες που μαθαίνουν στο παιδάκι σας να παρουσιάσει τον εαυτό του και δώστε του την χαρά της δημιουργίας! 

Διασκεδάστε με τους μαυροπίνακες που έχουν προτυπωμένα αγαπημένα παιδικά παιχνίδια και παίξετε παρέα όπου κι αν βρίσκεστε!!

Οι πίνακες από την πίσω όψη είναι κενοί για να ζωγραφίζουν ότι θέλουν και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τις δύο πλευρές με δεκάδες τρόπους!

Σβήνονται με ένα νωπό πανί και χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά! 

Και για τα μεγαλύτερα παιδάκια ανακαλύψτε στην συλλογή τους αυτοκόλλητους μαυροπίνακες και το runner δημιουργικής απασχόλησης! Ένας ιδιαίτερος καμβάς ζωγραφικής που μπορεί να διακοσμήσει υπέροχα το σπίτι και το παιδικό δωμάτιο με δικά σας έργα τέχνης ή και τα δικά σας μηνύματα!

29.99 
Θέλετε έξτρα κιμωλίες;: Όχι, ευχαριστώ, Ναι, χρωματιστές κιμωλίες
24.90 
Θέλετε έξτρα κιμωλίες;: Όχι, ευχαριστώ, Ναι, λευκές κιμωλίες
14.90 
Το προϊόν αυτό θα είναι διαθέσιμο στις 20/12/2023
24.90 
Συνδυάστε το με μαρκαδόρους: Όχι, ευχαριστώ, Μαρκαδόροι Υγρής Κιμωλίας 9τεμ
24.90 
Θέλετε έξτρα κιμωλίες;: Όχι, ευχαριστώ, Ναι, λευκές κιμωλίες
44.89  40.40 
Διαλέξτε πίνακες: 5 Μαυρο-πινακίδες 'Να σας συστηθώ"