ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Sophie la girafe Σετ δώρου με πανάκι παρηγοριάς Sophiesticated
Sophie la girafe Σετ δώρου με πανάκι παρηγοριάς Sophiesticated Sophie la girafe Σετ δώρου με πανάκι παρηγοριάς Sophiesticated Sophie la girafe Σετ δώρου με πανάκι παρηγοριάς Sophiesticated Sophie la girafe Σετ δώρου με πανάκι παρηγοριάς Sophiesticated Sophie la girafe Σετ δώρου με πανάκι παρηγοριάς Sophiesticated Sophie la girafe Σετ δώρου με πανάκι παρηγοριάς Sophiesticated Sophie la girafe Σετ δώρου με πανάκι παρηγοριάς Sophiesticated

Sophie la girafe Σετ δώρου με πανάκι παρηγοριάς Sophiesticated


 

41.90 

S000003
Διαθέσιμο
+

Το πρώτο μου δώρο φτιαγμένο με αγάπη

Αυτό το πανέμορφο σετ δώρου περιλαμβάνει την αγαπημένη μας Σόφι φτιαγμένη από 100% φυσικό καουτσούκ και είναι ένα ασφαλές και φυσικό παιχνίδι οδοντοφυΐας για το μικρό σας καθώς και ένα πανάκι παρηγοριάς, απαλό σε χρώμα και υφή έτοιμο να αγκαλιάσει και να παρηγορίσει το μωρό σας. Το τσεπάκι που έχει κρατάει την πιπίλα του μωρού καθαρή. Είναι ελαφρύ και εύκολο στο κράτημα. Το μωρό θα το λατρέψει!

Έρχεται σε ένα πανέμορφο κουτί δώρου για να δώσει μια σύγχρονη, μοντέρνα και εκλεπτυσμένη εμφάνιση και περιλαμβάνει μια τσάντα και μια κάρτα δώρου για να γράψετε τη δική σας ευχή.

Αυτό είναι πραγματικά το πρώτο πλήρες σετ δώρου!

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε