ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 2103422583
Renolux Ρηλάξ Sophie la Girafe
Renolux Ρηλάξ Sophie la Girafe Renolux Ρηλάξ Sophie la Girafe Renolux Ρηλάξ Sophie la Girafe Renolux Ρηλάξ Sophie la Girafe Renolux Ρηλάξ Sophie la Girafe Renolux Ρηλάξ Sophie la Girafe Renolux Ρηλάξ Sophie la Girafe Renolux Ρηλάξ Sophie la Girafe

Renolux Ρηλάξ Sophie la Girafe


 

104.90 

RNL051665
+

Το πιο αναπαυτικό ρηλάξ, με ανατομικό κάθισμα, με ειδική υποστήριξη για το κεφαλάκι του από φυσικό και υποαλλεργικό μπαμπού.

Σας προσφέρεται με μπάρα με παιχνίδια που θα το απασχολήσουν δημιουργικά. 

Μπορείτε να το έχετε σταθερό ή να αιωρείται φυσικά με την κίνηση του παιδιού ή από εσάς. 

Πολύ βολικό για τη μαμά, καθώς:

  • μπορεί να ρυθμίζει την κλίση της πλάτης με το ένα χέρι. 
  • μπορεί να το κλείνει με το ένα χέρι για να το μεταφέρει όπου επιθυμεί
  • πανάλαφρο, από 100% αλουμινένιο σκελετό, ώστε να μπορεί η μαμά να το μετακινεί εύκολα μέσα στο σπίτι. 

Το relax της Renolux είναι αυτό που χρειάζεστε από ένα relax. Απόλυτα εγγυμένο υλικό, πολύ αναπαυτικό κάθισμα για το μωρό σας και εύκολη μεταφορά. 

Σε δύο επιλογές χρωμάτων για να διαλέξετε το κατάλληλο για το μωρό σας.

Το κάλυμμα αφαιρείται εύκολα για να μπορείτε να το πλύνετε όποτε επιθυμείτε. 

Κατάλληλο για χρήση από νεογέννητα μέχρι και 9 κιλά

Το παιδί μου πρακτικά μεγάλωσε εκεί μέσα. Πολύ αναπαυτικό και είχα το κεφάλι μου ήσυχο επειδή είναι από καλό υλικό. Τα παιχνιδάκια βολεύουν πολύ. Όταν μεγάλωσε τα απομάκρυνα γιατί φοβόμουν μην πιαστεί από αυτά και πέσει - ο γιος μου είναι πολύ μαχητικός-. Επίσης μας βόλεψε επειδή είναι ελαφρύ και το κουβαλούσα από το καθιστικό στην κουζίνα στο δωμάτιο, κλπ. Γενικά πολύ καλή αγορά. Το έχω κρατήσει αν έρθει δεύτερο μωρό να το χρησιμοποιήσω!!!

Σας ευχαριστούμε θερμότατα για την άμεση και άρτια εξυπηρέτηση. Το ριλάξ με τη Σόφι το καμηλοπαρδαλάκι είναι φανταστικό. Ίσως να πρέπει να σκεφτείτε την πιθανότητα για λίιιιιιιιιιιγο μεγαλύτερη ποικιλία σε κάποια από τα προϊόντα σας, αν και φαντάζομαι αυτό οφείλεται στο γεγονός οτι επιλέγετε προσεκτικά κάθε τί που προτείνετε σε εμάς τους πελάτες. Ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα σας ξαναεπιλέξουμε για προσεχή αγορά μας. Σας ευχαριστούμε και πάλι... και θα τα ξαναπούμε!

Διαστάσεις: Μήκος / Πλάτος / Ύψος 710x420x550mm • Βάρος 3,9kg