ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Θερμόμετρο Gro Egg με USB
Θερμόμετρο Gro Egg με USB Θερμόμετρο Gro Egg με USB Θερμόμετρο Gro Egg με USB Θερμόμετρο Gro Egg με USB Θερμόμετρο Gro Egg με USB Θερμόμετρο Gro Egg με USB Θερμόμετρο Gro Egg με USB Θερμόμετρο Gro Egg με USB

Θερμόμετρο Gro Egg με USB


 

39.90 

HC143
Εξαντλήθηκε

Καλύμματα
Gro Egg

Το άγχος κάθε νέας μητέρας είναι να φροντίζει σωστά το μωρό της. Το κατάλληλο ντύσιμο και η σωστή θερμοκρασία είναι από αυτά που βασανίζουν τις μανούλες...χρόνια τώρα! 

Με το βραβευμένο θερμόμετρο της Gro Egg θα γνωρίζετε πάντα την θερμοκρασία του δωματίου και με αυτό τον τρόπο το μωρό σας, θα είναι κατάλληλα ντυμένο όλη μέρα και τη νύχτα! Το  δοκίμασαν μαμάδες από όλο τον κόσμο, το αξιολόγησαν και τέλος το ψήφισαν στο "Mother&Baby Αwards" σαν το καλύτερο προιόν δίνοντας στο Gro Egg την πρώτη θέση ανάμεσα σε δεκάδες προιόντα!

 

H σωστή θερμοκρασία δωματίου είναι πολύ σημαντική για τη δημιουργία του σωστού και ασφαλούς περιβάλλοντος για το ύπνο ενός μωρού.

Οι επιστήμονες προτείνουν πως η ιδανική θερμοκρασία δωματίου για τον ύπνο του μωρού πρέπει να είναι απο 16–20°C.

Το GroEgg σας βοηθάει να γνωρίζεται αμέσως την θερμοκρασία δωματίου, ακόμα και οταν κοιμάται το παιδί μπορείται εύκολα να δείτε την φωτεινή ένδειξη χωρίς να ανάψετε φως, όταν είναι το "αυγό" έχει κίτρινο χρώμα ξέρετε ότι είναι η ιδανική θερμοκρασία, σε οποιοδήποτε άλλο χρώμα θα πρέπει να ενεργήσετε ανάλογα να ζεστάνετε ή να κρυώσετε το δωμάτιο, να σκεπάσετε ή να ξεσκεπάσετε το παιδί σας.

Εκτός από το καινοτόμο σύστημα αλλαγής χρωμάτων και την εύχρηστη οθόνη θερμοκρασίας, το Gro egg 2 περιλαμβάνει 4 ρυθμιζόμενα επίπεδα φωτεινότητας που σας επιτρέπουν να το χρησιμοποιήσετε και ως νυχτερινό φως ή να διαλέξτε εσείς ένα επίπεδο φωτισμού για το μωρό σας.

Χαρακτηριστικά:

  • Ψηφιακό θερμόμετρο περιβάλλοντος, αλλάζει χρώμα ανάλογα με τη θερμοκρασία.
  • Απαλό φως νύχτας για έναν ήρεμο ύπνο
  • Σύστημα με έγχρωμο κωδικό (υποστηρίζεται από τους ειδικούς ασφαλείας του ύπνου The Lullaby Trust) που διευκολύνουν τους γονείς να κρατούν το μωρό άνετο
  • Ρυθμιζόμενη φωτεινότητα (4 επίπεδα) - δημιουργεί ένα εύχρηστο και τέλειο φωτάκι νύχτας
  • Καλώδιο USB - εύκολο για τις μετακινήσεις σας 
  • Από μαλακή σιλικόνη

Δώστε χαρακτήρα στο Gro Egg με τα καλύμματα/φατσούλες πιθηκάκι  κουκουβάγια  πιγκουίνος για να έχει ακόμη πιο όμορφη όψη!

"Συνιστώ αυτό το προϊόν, γιατί δείχνει με ακρίβεια τη θερμοκρασία του δωματίου. Αλλάζει το χρώμα στο κόκκινο εάν το δωμάτιο είναι πολύ ζεστό και μπλέ εάν είναι πολύ κρύο. Μου αρέσει που απλά αλλάζοντας χρώματα καταλαβαίνω τη θερμοκρασία.
Έχει ένα κομψό σχέδιο που δεν πιάνει πολύ χώρο και στη συσκευασία έχει πληροφορίες σχετικά με το πώς να ντύσετε το μωρό σας, με βάση τη θερμοκρασία του δωματίου. Έχει επίσης ένα απαλό φώς που βοηθάει πολύ τα βράδια.
Είναι πραγματικά πολύ απλό στη χρήση! Το φορτίζεις και είναι έτοιμο!

Εξαιρετικό! Με το USB μπορεί να το φορτίσεις οπουδήποτε ακόμα και στο εξωτερικό. Ο χαμηλός φωτισμός του δημιουργεί μια πολύ γλυκιά ατμόσφαιρα και τα νούμερα διαβάζονται εύκολα και στο σκοτάδι!

Νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα πιο χρήσιμα προϊόντα για μωρά που έχω αγοράσει! Ως πρώτη φορά μαμά ήμουν τόσο ανήσυχη για τη θερμοκρασία δωματίου και αν το μωρό μου ήταν πολύ ζεστό ή κρύο, αλλά με αυτό ηρέμησα!

Μου αρέσει αυτό το μικρό φως. Είναι υπέροχο να γνωρίζετε τη θερμοκρασία του δωματίου όπου κοιμάται το μωρό. Αρκετό φως για να θηλάστε ή να ταίστε το μωρό χωρίς να το ενοχλεί. Είναι επίσης, πολύ χαριτωμένο!

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε