ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Αντιολισθητικό Χαλάκι Μπάνιου με ένδειξη για τη θερμοκρασία
Αντιολισθητικό Χαλάκι Μπάνιου με ένδειξη για τη θερμοκρασία Αντιολισθητικό Χαλάκι Μπάνιου με ένδειξη για τη θερμοκρασία Αντιολισθητικό Χαλάκι Μπάνιου με ένδειξη για τη θερμοκρασία Αντιολισθητικό Χαλάκι Μπάνιου με ένδειξη για τη θερμοκρασία

Αντιολισθητικό Χαλάκι Μπάνιου με ένδειξη για τη θερμοκρασία


 

28.90 

S523512
Διαθέσιμο
+

Αντιολισθητικό χαλάκι Μπάνιου που προφυλάσσει το μωρό σας από το να γλιστρύσει και να πέσει. Σχεδιασμένο ειδικά για την ασφάλειά του. 

Τα πανέμορφα χρώματα και η Σόφι στη μέση του ωκεανού περιτριγυρισμένη από τους φίλους της θα εντυπωσιάσουν το μωρό σας. 

Για να κάνετε το μπάνιο του παιδιού σας ακόμη πιο ασφαλές, το χαλάκι έχει αισθητήρα θερμότητας, πάνω στη φάλαινα, που δείχνει πότε η θερμοκρασία ανεβαίνει πάνω από τους 37°C. Όταν το χρώμα είναι άσπρο και το σύμβολο εμφανιστεί, η θερμοκρασία είναι πάνω από τους 37°C, γι' αυτό πρέπει να δώσετε προσοχή και να ρυθμίσετε καλύτερα το νερό. 

Έχει περισσότερες από 80 βεντούζες για να είστε απολύτως σίγουροι ότι έχει ασφαλίσει στον πάτο της μπανιέρας. Εύκολο στο πλύσιμο, για ακόμη καλύτερη υγιεινή.

Διαστάσεις: 70 x 39cm.

 

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτό το χαλάκι. Κάθεται άνετα η κόρη μου πάνω και τα όμορφα χρώματα την ενθουσιάζουν. Η ένδειξη με την θερμοκρασία είναι πραγματικά πολύ χρήσιμη και δεν χρειάζομαι θερμόμετρο μπάνιου. Οι βεντούζες του επίσης κολλάνε δυνατά και δεν φεύγει από την θέση του. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Μετα το flexi bath ψηφίζω αυτό τo χαλακι! Είναι σούπερ! Κ ασφαλές για το παιδί στο μπάνιο!

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε