ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Αντι-ιδρωτικό Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov
Αντι-ιδρωτικό Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Αντι-ιδρωτικό Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Αντι-ιδρωτικό Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Αντι-ιδρωτικό Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Αντι-ιδρωτικό Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Αντι-ιδρωτικό Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Αντι-ιδρωτικό Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Αντι-ιδρωτικό Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Αντι-ιδρωτικό Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov Αντι-ιδρωτικό Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov

Αντι-ιδρωτικό Κάλυμμα για το Κάθισμα του Αυτοκινήτου και το Καρότσι AeroMoov


 

27.70 

Airlayer
+

Κερδίστε έκπτωση για περισσότερα τεμάχια:

Ποσότητα  2+ 
Τιμή  24.93 € 

 

 
Το Aeromoov Air Layer είναι ένα αντι-ιδρωτικό κάλυμμα για το κάθισμα του αυτοκινήτου σας ή του καροτσιού σας, στο οποίο το μωρό σας μπορεί να κάθεται με άνεση χωρίς να ιδρώνει. 
 
Το κάλυμμα AeroMoov αποτελείται από 2 στρώματα.
  • Το ένα που έρχεται σε επαφή με το παιδί και είναι από 100% οργανικό βαμβάκι, υπέροχα απαλό και υγιεινό και
  • το δεύτερο στρώμα του, που είναι και η καινοτομία του, το μοναδικό στρώμα αέρα AeroSleep που επιτρέπει πάντα στον αέρα να περνάει. 

 
Πιο αναλυτικά:
 
3D τεχνολογία
Η μείωση της εφίδρωσης επιτυγχάνεται χάρη στην μοναδική 3D κυψελωτή δομή της κατασκευής του καλύμματος που κατά 90% αποτελείται από αέρα. Εσωτερικά μοιάζει με κηρήθρα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να δημιουργείται ένα μαξιλάρι αέρα, που πάντα μεσολαβεί ανάμεσα στο παιδί και το κάθισμα. Έτσι το μωρό διατηρείται δροσερό και στεγνό στις καθημερινές σας βόλτες και τις απολαμβάνει!

 

Οργανικό βαμβάκι 

Το Aeromoov Air Layer, στην επιφάνειά του, που έρχεται σε επαφή με το παιδί, είναι από οργανικό βαμβάκι το οποίο απορροφά και κρατάει μακριά την υγρασία από το μωρό σας. 

      Πλύσιμο

      Πλένεται στους 40°C στο πλυντήριο.


Γιατί να επιλέξω το Aeromoov Air Layer; Ποια είναι τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματά του;
•   Επιτρέπει τη συνεχή ροή του αέρα ανάμεσα στη πλατη, στα πόδια και στο κεφάλι του μωρού
•   Προστατεύει το μωρό σας απο την υπερβολική ζέστη
•   Δεν ιδρώνει το σώμα και το κεφαλάκι του μωρού σας
•   Δε θα αλλάζετε ρούχα στο μωρό σας αμέσως μετά το ταξίδι σας με το αυτοκίνητο
 
Κερδίστε ΕΚΠΤΩΣΗ αγοράζοντας 2 καλύμματα ένα για το αυτοκίνητο και ένα για το καρότσι ή δύο καλύμματα για το αυτοκίνητο!!! Επιλέξτε την ποσότητα και το πρώτο κάλυμμα που σας ενδιαφέρει και στις παρατηρήσεις τις παραγγελίας σας γράψτε μας ποιο είναι το δεύτερο κάλυμμα που επιθυμείτε. 

 

Το Aeromoov Air Layer εξασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες για το μωρό σας στο ταξίδι και στη βόλτα.
Είναι δοκιμασμένo, εγγυάται ότι το παιδί σας δεν θα ιδρώνει και θα ταξιδεύει χαρούμενο!
 
Δείτε οπωσδήποτε και το video και επιλέξτε το κάλυμμά σας ανάλογα με το κάθισμα του αυτοκινήτου σας!
  

 

Τέρμα τα “Μαμά, το κάθισμα έχει κολλήσει στον ποπό μου… Φτάνουμε; Μαμά, με τσιμπάει και με ενοχλεί…». Συνιστώ σε όλους το υπέροχο κάλυμμα για το κάθισμα αυτοκινήτου Air Layer της Aeromoov.

Είχα προγραμματίσει ένα μεγάλο ταξίδι και σκεφτόμουνα πώς θα είναι άνετα το μωρό στο κάθισμα του αυτοκινήτου χωρίς να ζεσταίνεται, όταν διάβασα για το Air Layer. Το αγόρασα και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη!
Η μικρή μου καθότανε και κοιμότανε άνετα και αναπαυτικά αφού είναι πολύ μαλακό και μόλις την σήκωσα είδα ότι δεν είχε ιδρώσει καθόλου!

Δύσκολευόμουν στην αρχή να πιστέψω πώς το Air Layer είναι τόσο καλό. Είναι ένα καταπληκτικό προϊόν για μας που ζούμε σε μια ζεστή χώρα. Το χρησιμοποιούμε στο κάθισμα αυτοκινήτου (αβγό) αλλά και στο καροτσάκι.
Αξίζει κάθε δεκάρα! Είναι ελαφρύ και η τοποθέτηση είναι εύκολη. Το μωρό μας στο αβγό του δεν είναι πια μούσκεμα στον ιδρώτα.

Πολυ καλο...το εχω στο καροτσι κ σκεφτομαι να παρω αλλο ενα για το κάθισμα αυτοκινητου.

Παρα πολύ καλό εγώ το πήρα τώρα και δεν έχει ιδρωσει καθόλου.Αξιζει οπότε τα λεφτά του και στην τελική για τα παιδιά μας είναι ας δώσουμε και κάτι παραπάνω.