Κλείσιμο

Φίλτρο

Ηλικία
Τιμή
Φύλο
Φίλτρο

ΠΟΔΗΛΑΤΑ / ΠΑΤΙΝΙΑ / SKATEBOARD

Μικροί αναβάτες έτοιμοι για πατίνα και ποδήλατα!!!
 
 
Οι βόλτες με ποδήλατα και πατίνια πάντα συναρπάζουν τα παιδιά και τους μεγάλους!
Tα παιδιά από πολύ μικρά μπορούν να ανέβουν σε ποδήλατο ή πατίνι αρκεί να προσέξετε να είναι το σωστό μέγεθος για την ηλικία τους. Χρειάζονται πολύ εξάσκηση, καθοδήγηση και υποστήριξη μέχρι να φτάσουν στο σημείο να κάνουν μόνα τους.
 
 
 Trybike Τρίκυκλα που μετατρέπονται σε ποδήλατα ισορροπίας

Επειδή τα μικρά παιδιά δυσκολεύονται με την μία να ανεβούν στο ποδήλατο ισορροπίας προτείνουμε να ξεκινήσουν με ένα τρίκυκλο και στην συνέχεια να το μετατρέψουν σε δίκυκλο ποδήλατο ισορροπίας χωρίς πετάλια. 
 
Πατίνια
 
1) Razor η παγκόσμια πρωτοπόρος στην κατηγορία των πατινιών,
Σε τρεις κατηγορίες, σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τους νέους αναβάτες να μάθουν να ισορροπούν και να οδηγούν με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση 
 
2) Kiddimoto Uzoom Είναι τρίτροχα. Διαθέτουν δύο τροχούς μπροστά και ένα τροχό πίσω
Το παιδί μαθαίνει να στρίβει το πατίνι χρησιμοποιώντας το βάρος και την κλίση του σώματος του. Με αυτό τον τρόπο, αναπτύσσει τις κινητικές του δεξιότητες και την ισορροπία του.
 
3) Skateboard Razor Mικρό σε μέγεθος, αλλά μεγάλο σε αποδόσεις, το RipStik Ripster έχει ένα μοναδικό σχεδιασμό που επιτρέπει να επιταχύνετε και να στρίβετε χωρίς ώθηση. Παρέχει αυξημένο έλεγχο ποδιών και οι τροχοί ουρεθάνης με τα ρουλεμάν ABEC-5 προσφέρουν μια ομαλή οδήγηση.
 
Η ασφάλεια είναι σημαντικό σημείο της εκπαίδευσης γι'αυτό επενδύστε στον κατάλληλο εξοπλισμό προστασίας του παιδιού σας. 
 
Έχουμε επιλέξει τα πιο ασφαλή κράνη της αγοράς! Τα κράνη μας είτε της Kiddimoto είτε της Trybikike, έχουν σκληρό πλαστικό κέλυφος και διαθέτουν 11 αεραγωγούς για να κρατούν δροσερό το κεφάλι του παιδιού. 
 
   Οι κόρνες και τα κουδούνια της Kiddimoto συνδυάζουν ασφάλεια, διασκέδαση, εμφάνιση και δημιουργούν τέλειες συνθήκες στις βόλτες του παιδιού. Τα κουδούνια είναι απαραίτητο όσο και χαριτωμένο αξεσουάρ για το ποδήλατο του!
 
159.90 
Θέλετε και καλάθι ποδηλάτου;: Όχι, ευχαριστώ!
159.90 
Θέλετε και καλάθι ποδηλάτου;: Όχι, ευχαριστώ!
159.90 
Θέλετε και καλάθι ποδηλάτου;: Όχι, ευχαριστώ!
129.90 
Θέλετε και καλαθάκι;: Όχι ευχαριστώ
129.90 
Θέλετε και καλαθάκι;: Όχι ευχαριστώ
38.90 
Μέγεθος: M, S, XS
38.90 
Μέγεθος: XS, Μ
38.90 
Μέγεθος: S, XS
39.90 
Μέγεθος: Medium 53-58cm 5+ ετών