Φίλτρο

Ηλικία
Τιμή
Φύλλο

Lulla Dolls

Η μοναδική και καινοτόμα κούκλα Lulla χαρακτηρίζεται ως θαύμα από γονείς σε όλο τον κόσμο!
 
 
Σχεδιασμένη από μια Ισλανδή μητέρα και εμπνευσμένη από επιστημονική έρευνα για την στενή επαφή, τον ύπνο και την ευεξία, η κούκλα Lulla ήταν σε εξέλιξη για 3 χρόνια με την βοήθεια των γιατρών, των νοσοκόμων, των ψυχολόγων, των γονέων και φυσικά των παιδιών!
 
Αγαπιέται από χιλιάδες γονείς και παιδιά και χρησιμοποιείται στα νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο.
Η Lulla είναι η σύντροφος στον ύπνο στα πρόωρα, τα μωρά, τα νήπια και τα μεγαλύτερα παιδιά. Μιμείται την στενή επαφή και ηρεμεί το μωρό με την απαλή αίσθηση και τους καταπραϋντικούς, πραγματικούς, ήχους της αναπνοής και τους ήχους της καρδιάς. Παίζει για 12 ώρες ώστε να προσφέρει άνεση όλο το βράδυ. 
 
Lulla Doll Πραγματικοί ήχοι Βασισμένη σε έρευνες  Ασφαλές από την γέννηση
Η κούκλα Lulla είναι η σύντροφος στον ύπνο που βοηθάει το μωρό σας να νιώθει ασφάλεια και να κομάται με διάρκεια και ποιότητα. Η κούκλα Lulla μιμείται την στενή επαφή με την απαλή αίσθηση και τους πραγματικούς ήχους αναπνοής και καρδιάς που παίζει για 12 ώρες. Ο μοναδικός σχεδιασμός της βασίζεται σε επιστημονική έρευνα που δείχνει πώς η στενή επαφή μπορεί να βελτιώσει την σταθερότητα, την ευεξία και τον ύπνο. Η κούκλα Lulla έχει δοκιμαστεί πλήρως για χρήση από νεογέννητο. Κρεμιέται στην κούνια για παιδιά κάτω των 12 μηνών.
 

Η Lulla έχει βοηθήσει χιλιάδες παιδιά

✔️ Να κοιμηθούν

✔️ Να παραμείνουν κοιμισμένα

✔️ Να αισθάνονται λιγότερο άγχος

✔️ Να αισθάνονται πιο ασφαλή και άνετα