Ζώνες Εγκυμοσύνης Belly Bandit

H Belly Bandit δημιουργήθηκε  από γυναίκες για γυναίκες!

Γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μελετώντας τις παραδόσεις και συνήθειες γυναικών από διάφορους πολιτισμούς κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι γυναίκες χρειάζονται "υποστήριξη". Τα προιόντα τους σχεδιάστηκαν και μελετήθηκαν από ειδικούς επιστήμονες για να καταλήξουν στα εκπληκτικά προιόντα που εδώ και 10 χρόνια τώρα κερδίζουν της γυναίκες σε όλο τον κόσμο!

Οι ζώνες εγκυμοσύνης είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν ανακούφιση στο σώμα, βοηθάνε στη μείωση των ραγάδων και μπορουν να χρησιμοποιηθούν και μετα την εγκυμοσύνη στην περίοδο θηλασμού για στήριξη του κορμού.

Η Upsie Belly® δημιουργήθηκε για να προσφέρει στήριξη στη κοιλιά και την πλάτη, εκεί που την χρειάζεστε περισσότερο.

Η To Flawless Belly είναι το απόλυτο κομμάτι εγκυμοσύνης, κάνει τη μητρότητα μαγεία! Δημιουργήθηκε με το υλικό WonderWeave™ που τυλίγει απαλά την κοιλιά σας και μεγαλώνει μαζί της.

Η  βερμούδα Thighs Disguise maternity συγκρατεί απαλά την κοιλιά και δίνει ομαλό σχήμα στα πόδια και στην περιφέρεια. Φορέστε τη μία φορά και θα καταλάβετε γιατί αυτή η βερμούδα είναι η καλύτερη κίνηση σας!