Privacy and GPDR Cookie Consent

Nines D'Onil: Mia σε θήκη με κασκόλ και σκούφο

NDO-1112
69,90 
Διαθέσιμο
Πληρώστε το με Άτοκες Δόσεις
2 μήνες x 34,95 €

Nines d'Onil - Dolls And Dolls - Collectible Doll shop

Οι χειροποίητες κούκλες Nines d' Onil μας έρχονται από την Ισπανία και θα γίνουν οι καλύτερες μας φίλες! 

Xειροποίητες  ισπανικές κούκλες Nines d' Onil οι καλύτερες μας φίλες! 

                                                                                                                          Η Mia ανυπομονεί να σε γνωρίσει!!!

  • Έχει ανθρώπινα χαρακτηριστικά προσώπου και περιμένει τα παιδιά για  να μοιραστούν μοναδικές στιγμές και να απολαύσουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού!
  • Χειροποίητα ρούχα και μοναδικό στυλ! Σε χρώματα και υφές που εμπνέουν και εντυπωσιάζουν.
  • Προσοχή στη λεπτομέρεια. Η Μία είναι κατασκευασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια, στο πρόσωπο, στο σώμα και στα ρούχα της! Είναι αψεγάδιαστη!
  • Τα μαλλιά της προσφέρονται για πολλά πολλά χτενίσματα: Κότσους, μπούκλες, κοτσίδες, κοτσιδάκια!
  • Πιστοποιημένα υλικά για χρήση μικρών παιδιών.  Όλα τα υλικά κατασκευής της έχουν περάσει από ποιοτικούς ελέγχους, ώστε να είναι ακίνδυνα και κατάλληλα για μικρά παιδιά! 
  • Υποστηρίζονται από τον Οργανισμό Craft Seal που αναγνωρίζει τους χειροτέχνες και τον Οργανισμό Origin Seal που αναγνωρίζει την παράδοση, την αυθεντικότητα, την ποιότητα και την αποκλειστικότητα για αυτές τις μοναδικές κούκλες.

                                                                                                             Η Mia είναι μοναδική όπως είσαι και εσύ!

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Σώμα από  βινύλιο 
  • ύψος 30εκ.
  • Πλενόμενη (Κάντε τη μπανάκι!!!)
  • Αποστέλλεται στο δικό της κουτί του οίκου ΟNils

 

ABOUT US - Muñecas Paola Reina

Οι κούκλες Nines Artesanals d'Onil υποστηρίζονται από τον Οργανισμό Craft Seal που δημιουργήθηκε από τους 5 παραγωγούς της Onil που διατηρούν το παραδοσιακό πνεύμα και τις αξίες της χειροποίητης κούκλας σε κορυφαίο επίπεδο!

Η πιστοποίηση ORIGIN αναγνωρίζει την παράδοση, την αυθεντικότητα και την αποκλειστικότητα των κούκλων που φτιάχονται στο Onil της Ισπανίας με ρίζες στον μακρινό 19ο αιώνα!

Εδώ και 37 χρόνια αυτές είναι οι αξίες πάνω στις οποίες βασίζεται η δημιουργία των Nines d'Onil! Σεβόμενη την κληρονομία που τις προσέφεραν οι προηγούμενες γενιές η ομάδα των Nined d'Onil δημιουργεί τις αγαπημένες μας κούκλες και κάνει γνωστή την ιστορία της χειροποίητης κούκλας γνωστή σε όλο τον κόσμο!

Όλα τα παιδάκια μεγαλώνοντας έχουν την δική τους αγαπημένη κούκλα! Πώς όμως το παιχνίδι με μια κούκλα μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του και να συμβάλει στην εξέλιξη του;

Διαβάστε παρακάτω πως το παιχνίδι με τις Nines d'Onil βοηθά ένα παιδάκι:

#1 Ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία!

Τα παιχνίδια ρόλων βοηθούν τα παιδιάνα ενισχύσουν την φαντασία τους μέσα από τους διαφορετικούς χαρακτήρες που υιοθετούν και από τις καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν μέσα στον φανταστικό παιχνιδόκοσμο τους. Χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και μαθαίνουν να σκέφτονται από μόνα τους. 

#2 Ενισχύουν την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη!

Τα παιχνίδια ρόλων αναπτύσσουν την ενσυναίσθηση. Τα παιδιά όταν μιμούνται διαφορετικούς χαρακτήρες και υιοθετούν νέους ρόλους μπαίνουν στην θέση των χαρακτήρων και έρχονται αντιμέτωπα με διαφορετικές συναισθηματικές καταστάσεις. Έτσι μαθαίνουν να κατανοούν την θέση των γύρω τους και να συμπονούν!

#3 Βελτιώνουν την επικοινωνία και τη γλώσσα!

Τα παιδιά μέσα από τους διαφορετικούς ρόλους που υιοθετούν και μιμούνται προσθέτουν στο λεξιλόγιο τους λέξεις και φράσεις που μέχρι τότε είχαν ακούσει να χρησιμοποιούν οι ενήλικες αλλά δεν καταλάβαιναν την ακριβή σημασία τους ή χρήση τους. Τα παιχνίδια ρόλων τα βοηθούν να κατανοήσουν καλύτερα το περιεχόμενο των λέξεων τους και το συναίσθημα που προκύπτει από αυτές!

#4 Αναπτύσσουν δεξιότητες σκέψης, μάθησης και επίλυσης προβλημάτων!

Σε ένα παιχνίδι ρόλων τα παιδιά έρχονται αντιμέτωπα με διαφορετικές καταστάσεις κάθε φορά. Τα ιδια καλούνται να πάρουν αποφάσεις για το τι θα παίξουν, ποιους ρόλους θα υποδυθούν, τι εμπόδια και προβήματα θα προκύψουν καθώς και ποια θα είναι η λύση σε αυτά. Όλες αυτές οι αποφάσεις συμβάλουν στην ανάπτυξη των γνωστικών τους δεξιοτήτων και στον τρόπο σκέψης τους!

#5 Αντιμετωπίζουν τρομακτικές εμπειρίες ή νέα ερεθίσματα!
Μέσα από τα παιχνίδια ρόλων, τα παιδιά προετοιμάζονται για τα προβλήματα της καθημερινής ζωής. Συχνά χρησιμοποιούν τα παιχνίδια για να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους για οικογενειακά θέματα, για το σχολείο ή και για μια επίσκεψη στο γιατρό.

Δωρεάν μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 59.90€

Πληρωμή με

Αντικαταβολή

Δυνατότητα

Επιστροφής

100% Ασφάλεια

Αγορών