Privacy and GPDR Cookie Consent

Προσφορά: Dreammaker. Επιστημονικό Βοήθημα Ύπνου και Σόφι καμηλοπάρδαλη το πρώτο παιχνίδι του μωρού που διεγείρει όλες του τις αισθήσεις

491490+S616400
62,90 
70,80 
Κερδίστε: 7,90 €
Χαμηλότερη τιμή 30 ημερών: 62,90 €
Διαθέσιμο
Πληρώστε το με Άτοκες Δόσεις
2 μήνες x 31,45 €

Το επιστημονικό βοήθημα ύπνου

Αξιοποιώντας ό,τι πιο προηγμένο έχει να επιδείξει η επιστήμη και η τεχνολογία, η GRO δημιούργησε αυτή τη συσκευή ήχου και φωτός που βοηθά το μωρό να κοιμηθεί, αναπαράγοντας τις βέλτιστες συνθήκες που έχει αποδειχθεί ότι εξασφαλίζουν έναν καλό ύπνο.

Και το MySunshine το φέρνει για εσάς, γιατί γνωρίζουμε καλά ότι οι ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ είναι βασική προϋπόθεση για μια ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!    

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Συσκευή υποστήριξης του βρεφικού ύπνου που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες Βρετανικού Πανεπιστημίου (δείτε περισσότερα για το Ανώτατο Ίδρυμα ΕΔΩ) που μελετούν τον ύπνο.

Το Dreammaker™ δημιουργεί συνθήκες που έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ωθούν το μωρό να κοιμηθεί ευκολότερα και να διατηρήσει τον ύπνο του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς διακοπές. Διαθέτει: 

 • Ροζ ήχο 
 • Κόκκινο φωτισμό
 • Παλλόμενο φωτάκι

...χαρακτηριστικά όλα που χαλαρώνουν το βρέφος, αφού σε συνδυασμό δημιουργούν ένα οικείο για εκείνο περιβάλλον που του θυμίζει τη ζωή στη μήτρα. 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Διαθέτει αισθητήρα κλάματος 

Πατώντας την ένδειξη "Cry Sensor" ενεργοποιείται ο αισθητήρας κλάματος. Έτσι, η συσκευή τίθεται σε λειτουργία με τον ήχο του κλάματος του βρέφους, και ξεκινά να εκπέμπει σύμφωνα με τις επιλογές που έχετε ήδη κάνει από πριν. Η συσκευή τίθεται σε κατάταση αναμονής μόλις παρέλθουν 40 λεπτά ησυχίας. 

 • Διαθέτει 3 επίπεδα έντασης στο φως

Επιλέγετε εσείς ποιο από τα τρία ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία του μωρού, τις οικογενειακές συνήθειες και το περιβάλλον του σπιτιού. Η υψηλότερη ρύθμιση είναι των 200 μονάδων lux, πέραν της οποίας οι ειδικοί επιστήμονες θεωρούν ότι μπορεί να επηρεάζεται αρνητικά ο ύπνος. Η ρύθμιση αυτή είναι κατάλληλη ως φωτάκι νυκτός ή για τους νυκτερινούς θηλασμούς. 

 • Διαθέτει ρυθμιστή έντασης του ήχου

Η μέγιστη ένταση του ήχου φτάνει τα 50 db, επίπεδο στο οποίο οι ήχοι είναι αντιληπτοί από τον εγκέφαλο, δεν διαταράσσουν ωστόσο τον ύπνο. 

 • Διαθέτει θύρα USB και περιλαμβάνει καλώδιο που μπορείτε να συνδέσετε σε μια πρίζα κινητού τηλεφώνου. 

 • Συσκευασία από 100% ανακυκλώσιμο υλικό. 
 • Διαστάσεις: 13.5 x 13.5 x 11 εκ


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

TI EINAI O ΡΟΖ ΗΧΟΣ;

Επί 9 ολόκληρους μήνες, το βρεφάκι μας έζησε σε ένα περιβάλλον με ήχους: ο καρδιακός παλμός, ο ήχος του αίματος που κυκλοφορεί στις αρτηρίες, οι διαφορετικοί ήχοι που κάνει το πεπτικό σύστημα. Επί 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς καμία εξαίρεση, οι ήχοι αυτοί δεν σταμάτησαν ποτέ. Πώς λοιπόν να μην... δυσπιστεί το μωρό μας όταν εκτίθεται σε απόλυτη ησυχία τώρα που γεννήθκε;

Οι ειδικοι επιστήμονες διακρίνουν 3 επίπεδα ηχου, που τους έχουν ονομάσει

ΛΕΥΚΟΣ | ΡΟΖ | ΚΑΦΕ.

Ο ΡΟΖ ήχος, λοιπόν, θεωρείται ευγενέστερος και καταλληλότερος για τον ύπνο. Για να καταλάβετε τη διαφορά, ο λευκός ήχος είναι σαν κι αυτόν που κάνει μια ηλεκτρική σκούπα, ο καφέ το βοητό του αεροπλάνου ή ένα ορμητικό ποτάμι, ενώ ο ροζ είναι σαν το θρόισμα των φύλλων, τον ήχο μιας βροχούλας ή τα κύματα στην ακροθαλασσιά.

 

ΣΕ ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΤΑ 50 db?

Τα 50 ντεσιμπέλ είναι το μέγιστο επιτρεπτό όριο για κάθε συσκευή ύπνου. Για να κατανοήσετε καλύτερα με τι μοιάζει ο ήχος έντασης 50 ντεσιμπέλ, μπορείτε να φέρετε στο μυαλό σας:

 • Μια χαμηλόφωνη συζήτηση
 • Οι θορυβοι ενός ήσυχου σπιτιού
 • Οι ήχοι σε έναν δρόμο αμιγούς κατοικίας
 • Ένα μη θορυβώδες ψυγείο 
 • Μια ήπια βροχή

 

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ;

Πολλά χρόνια τώρα η επιστημονική κοινότητα ασχολείται με την επίδραση του φωτός στην υγεία και τη διατήρησή της. Οι έρευνες έχουν καταδείξει ότι το ερυθρό φως επιτρέπει την παραγωγή μελατονίνης, η οποία χαλαρώνει τον οργανισμό και τον θέτει σε κατάσταση προετοιμασίας ύπνου. Οι έρευνες της εταιρίας φανέρωσαν ότι το ερυθρό φως βοηθά το μωρό να αποκοιμηθεί ταχύτερα, αλλά και να κοιμηθεί για μεγαλύτερο διάστημα μέσα στη νύχτα. Καθώς, μάλιστα, δεν ενοχλεί κατά το νυχτερινό ξύπνημα, το μωρό ηρεμεί ευκολότερα. 

 

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΠΑΛΛΟΜΕΝΟ ΦΩΣ;

Ο ρυθμός με τον οποίο πάλλεται το απαλό φωτάκι αντιστοιχεί στο ρυθμό την αναπνοής του μωρού μας. Το βρέφος τείνει να αναπνεύσει στον ρυθμό που του "υπαγορεύεται" από το φωτάκι κι έτσι χαλαρώνει και αποκοιμιέται.

Η συσκευή διαθέτει 2 διαφορετικές ρυθμίσεις. Χρησιμοποιούμε την πρώτη για να βοηθήσουμε το μωρό να εισέλθει σε κατάσταση ηρεμίας, την κατάσταση αυτή στην οποία βρίσκεται αμέσως πριν αποκοιμηθεί. Χρησιμοποιούμε τη δεύτερη που εκπέμπει το φως σε ρυθμό πιο αργό μόλις το μωρό αποκοιμηθεί, ακολουθώντας τον αργότερο ρυθμό αναπνοής που όλοι έχουμε όταν κοιμόμαστε. 

 

Σόφι Καμηλοπάρδαλη:

Το πιο διάσημο παιχνίδι στον κόσμο που διεγείρει όλες τις αισθήσεις του μωρού!!! Η Σόφι γεννήθηκε στο Παρίσι το 1961 και από τότε έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο!

Περισσότερα από 50 εκατομμύρια παιδιά έχουν ζουλήξει, μασήσει, παίξει με μία Σόφι και τη θυμούνται με αγάπη!

Η Σόφι κατασκευάζεται στη Γαλλία από 100% φυσικό καουτσούκ και είναι το παιχνίδι που θα αγαπήσει το μωρό σας! Δεν είναι τυχαίο ότι τόσα και τόσα παιδιά celebrities ανά τον κόσμο φωτογραφήθηκαν σε τυχαία στιγμή με μία Σόφι!

Η Σόφι αγαπιέται από τα μωρά και σύντομα θα γίνει το αγαπημένο παιχνίδι του μωρού σας!!!

Διεγείρει τις 5 αισθήσεις:

  Όραση

Στην ηλικία των 3 μηνών ακόμη, η όραση των βρεφών είναι πολύ περιορισμένη και μπορεί να διακρίνει μόνο τις μεγάλες αντιθέσεις. Οι σκούρες και με μεγάλη αντίθεση βούλες σε όλο το σώμα της Σόφι, προσελκύουν την προσοχή του και ερεθίζουν την όραση του μωρού. Σύντομα το μωρό αναγνωρίζει οπτικά τη Σόφι, τη νιώθει οικεία και καθησυχαστική.

 Ακοή

Το μωρό χαίρεται με τη σφυρίχτρα στο σώμα της Σόφι, αλλά παράλληλα ερεθίζεται και η ακοή του. Στην αρχή ο αστείος ήχος που κάνει η Σόφι όταν ζουλιέται βοηθάει στον ερεθισμό της ακοής, στη συνέχεια και καθώς το μωρό μεγαλώνει, βοηθάει το μωρό να συνδέσει το αποτέλεσμα με την πράξη του (cause and effect).

 Γεύση

Η Σόφι είναι φτιαγμένη από 100% φυσικό καουτσούκ και χρώματα που χρησιμοποιούνται και στη μαγειρική και είναι απολύτως ασφαλής να τη μασάει το μωρό, όπως θα έκανε με μία πιπίλα ή τη θηλή ενός μπουκαλιού. Η απαλή υφή της και τα πολλά μασώμενα μέρη της (αυτιά, κέρατα, πόδια) δίνουν στο μωρό τεράστια ανακούφιση στα πονεμένα ούλα του κατά τη διάρκεια της οδοντοφυΐας.

 Αφή

Η αφή είναι η πρώτη αίσθηση που χρησιμοποιεί το μωρό για να επικοινωνήσει με τον έξω κόσμο. Η απαλή αίσθηση της Σόφι, όπως άλλωστε και το δέρμα της μαμάς του, διεγείρει ψυχολογικές και συναισθηματικές αντιδράσεις που καταπραΰνουν το μωρό και προωθούν την υγιή του ανάπτυξη και ευφορία.

 Όσφρηση

Η ιδιαίτερη μυρωδιά του καουτσούκ, κατευθείαν από τα καουτσουκόδεντρα, διεγείρει την όσφρησή του και το κάνει να τη ξεχωρίζει από όλα τα άλλα παιχνίδια του.

Εύκολη Λαβή

Το σχήμα και το μέγεθος (17 εκατοστά) της Σόφι, είναι ιδανικά για τα μικρά χεράκια. Είναι πολύ ελαφριά και τα μακριά πόδια της και ο λαιμός της βοηθούν το μωρό να την πιάνει εύκολα και να τη χειρίζεται από τις πρώτες μέρες του ακόμη.

Ashlee Simpson  Ashlee Simpson  Ashlee Simpson  Ashlee Simpson  

Αγαπάμε να ακούμε την γνώμη σας! Θα χαρούμε πολύ αν μας γράφατε μια κριτική!

Αφήστε ένα σχόλιο!
0.00 / 5
5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0
Αφήστε ένα σχόλιο!

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τις λειτουργίες του DreamMaker και πως μπορείτε να τις ρυθμίσετε:

                

 

 

 

 

Tι είναι ο ροζ ήχος?

Ένα πολύ ήσυχο περιβάλλον ύπνου είναι άγνωστο στα μωρά και μπορεί να τα κάνει να κοιμηθούν πιο δύσκολα. Ενώ βρίσκονται στη μήτρα, τα μωρά είναι "τυλιγμένα" στον ήχο, τη φωνή και τον καρδιακό παλμό της μαμάς, τη ρυθμική κίνηση του πεπτικού συστήματος, το ωκεάνιο κύμα της αναπνοής, τη ροή του αρτηριακού αίματος και τους φιλτραρισμένους ήχους του εξωτερικού περιβάλλοντος. Ο ροζ ήχος μπορεί να βρεθεί σε έναν καρδιακό παλμό, στον ωκεανό  και στις διακυμάνσεις της παλίρροιας. Καθημερινά, καθώς ζούμε και αναπνέουμε, όπως τα μωρά στη μήτρα, είμαστε περιτριγυρισμένοι από ροζ ήχους. 

Ο ροζ ήχος βοηθά το μωρό να αποκοιμηθεί πιο γρήγορα, βαθύτερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς του παρέχε έναν ανακουφιστικό, οικείο και πιο φυσικό ήχο από το περιβάλλον σε σύγκριση με άλλους θορύβους ή καθόλου θόρυβο.

Τι προσφέρει το κόκκινο φως;

Η έρευνα έχει δείξει ότι σε σύγκριση με την έκθεση στο μπλε φως, το οποίο καταστέλλει σημαντικά τη μελατονίνη, η έκθεση στο κόκκινο φως έχει ελάχιστη έως καθόλου επίδραση στην καταστολή της μελατονίνης, την ορμόνη που σηματοδοτεί στο σώμα ότι είναι η ώρα να αρχίσει να χαλαρώνει.
Το κόκκινο φως είναι επίσης ελάχιστα διεγερτικό, με άλλα λόγια, χρησιμοποιώντας το κόκκινο φως ως νυχτερινό φως, τα βρέφη (και οι ενήλικες) μπορούν να απομακρυνθούν με τον ίδιο τρόπο που θα έκαναν σε ένα εντελώς σκοτεινό δωμάτιο και διευκολύνει την επανεγκατάσταση μετά τα νυχτερινά ξυπνήματα.

Τι προσφέρει ο παλόμενος φωτισμός;

Το παλόμενο φως ενθαρρύνει τις αργές, βαθιές αναπνοές και χαλαρώσουν το βρέφος και είναι ρυθμισμένο ώστε να μιμείται τους ρυθμούς της αναπνοής. Ο πρώτος, ταχύτερος παλμός αντανακλά τον ρυθμό αναπνοής του μωρού σε ηρεμία ~20 αναπνοές ανά λεπτό (bpm), βοηθώντας στην πρόκληση ύπνου στα βρέφη. Ο δεύτερος, πιο αργός παλμός μιμείται τον ρυθμό αναπνοής σε ηρεμία, βοηθώντας σας να απομακρυνθείτε!

Γιατί ο ήχος είναι χαμηλός;

Ακολουθήσαμε τις οδηγίες βέλτιστης πρακτικής και περιορίσαμε τη μέγιστη ένταση στα 50db, σύμφωνα με τους θαλάμους νεογνών. Σε αυτό το επίπεδο, οι ήχοι ακούγονται και τα εγκεφαλικά κύματα τους πιάνουν, αλλά δεν ενοχλούν μόλις κοιμηθούν.

Γιατί υπάρχουν 3 ρυθμίσεις φωτεινότητας;

Με τα τρία διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας μπορείτε να επιλέξετε αυτό που προτιμάτε. Ακολουθώντας τις οδηγίες βέλτιστης πρακτικής, έχουμε περιορίσει τις ρυθμίσεις μέγιστης φωτεινότητας για να διασφαλίσουμε ότι το φως είναι ανακουφιστικό και χαλαρωτικό, αλλά δεν ενοχλεί μόλις κοιμηθεί

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Σιγουρευτείτε ότι το Dreammaker και το καλώδιο είναι τοποθετημένα τουλάχιστον 1 μέτρο από την κούνια του μωρού

Δωρεάν μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 59.90€

Πληρωμή με

Αντικαταβολή

Δυνατότητα

Επιστροφής

100% Ασφάλεια

Αγορών