Φίλτρο

Tricot Slen Wrap

Ο Tricot Slen Wrap είναι η απόλυτη αγκαλιά... χωρίς χέρια!

Eίναι ένα πολύ βολικό είδος μάρσιπου, από ένα ενιαίο κομμάτι υφάσματος, πολύ μαλακό και ελαστικό και δε διαθέτει κλιπ ή αιχμηρά σημεία. Μπορείτε να το δέσετε μια φορά επάνω σας και να το διατηρήστε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, αφού μπορείτε να βάλετε και να βγάλετε το μωρό σας, χωρίς να τον λύσετε.

 

Ο μάρσιπος, με ενιαίο ύφασμα τύπου wrap όπως αυτός, θα σας βολέψει παρά πολύ τους πρώτους μήνες, που συνήθως τα μωράκια υποφέρουν από κολικούς και χρειάζονται την αγκαλιά σας, αλλά και μια πίεση στην κοιλίτσα τους, για να ηρεμούν.

Το ύφασμά του είναι τόσο μαλακό και απαλό, που μόλις το φοράς θέλεις να το χαϊδεύεις συνέχεια! Το μωρό σας, μέσα σε έναν τέτοιο μάρσιπο που το αγκαλιάζει, νιώθει ασφάλεια, αφού είναι κοντά στο σώμα σας και νιώθει το χτύπο της καρδιάς σας

Τα συναισθήματα που δημιουργούνται είναι πολύ τρυφερά, όταν έχετε το μωρό σας αγκαλιά! Με το μάρσιπο Tricot Slen δεν χρειάζεται να αποχωρίζεστε το μωράκι σας και τα χέρια σας είναι ελεύθερα, για να μπορείτε να κινήστε και να κάνετε παράλληλα τις δραστηριότητες που θέλετε.

Ο μάρσιπος Tricot Slen Wrap βγαίνει σε δύο εκδόσεις:

  • Organic: από 100% οργανικό βαμβάκι, που δεν έχει υποστεί καμία χημική επεξεργασία, πολύ μαλακό και απαλό, απόλυτα σταθερό και ελαστικό, που δεν ξεχειλώνει με την πάροδο του χρόνου. Ιδανικό για τους πιο ψυχρούς μήνες.
  • Cool: από ένα εξαιρετικά ελαφρύ ύφασμα από 100% νήματα Newlife, μια μοναδική και πιστοποιημένη ίνα κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια. Είναι πάρα πολύ ελαφρύ, αλλά έχει την ίδια σταθερότητα στη μεταφορά με ένα μάλλινο ύφασμα και είναι εξίσου ελαστικό. Ιδανικό για τους ζεστούς μήνες.
  • Bambooείναι πιο μαλακό ακόμη και από το βαμβάκι και έχει μια αίσθηση πολυτέλειας! Το μπαμπού είναι ε