Privacy and GPDR Cookie Consent

Trybike Τρίκυκλο που μετατρέπεται σε ποδήλατο ισορροπίας Μαύρο

TBS-2-BLK-all+TBS-99-TK
159,90 
Διαθέσιμο
Πληρώστε το με Άτοκες Δόσεις
2 μήνες x 79,95 €
3 μήνες x 53,30 €
4 μήνες x 39,98 €
5 μήνες x 31,98 €

 

Το προϊόν δεν στέλνεται αντικαταβολή. Θα πρέπει να πραγματοποιήσετε πληρωμή είτε με κατάθεση σε τράπεζα, είτε με κάρτα. 

                                        (Λόγω όγκου, δεν διατίθεται συσκευασία δώρου και η παράδοση με μεταφορική γίνεται επι πεζοδρομίου)

Ένα τρίκυκλο που μετατρέπεται σε ποδήλατο ισορροπίας και μας έρχεται από την Ολλανδία την χώρα του ποδηλάτου!
 
 
Επειδή τα μικρά παιδιά δυσκολεύονται με την μία να ανεβούν στο ποδήλατο ισορροπίας προτείνουμε να ξεκινήσουν με ένα τρίκυκλοκαι στην συνέχεια να το μετατρέψουν σε δίκυκλο ποδήλατο ισορροπίας χωρίς πετάλια. 
Έτσι στην αρχή, περίπου στον ένα χρόνο το παιδάκι θα ξεκινήσει με το τρίκυκλο, θα εξασκηθεί να κάθεται στη σέλα, να σπρώχνει το ποδήλατο μπροστά πατώντας τα πόδια του,
και στην συνέχεια - όποτε ο γονιός μαζί με το παιδί νιώσουν ότι το παιδί είναι έτοιμο- με το ίδιο ποδήλατο, την ίδια σέλα, το παιδί θα μάθει να ισορροπεί.
 
Έτσι δίνεται στο παιδί η δυνατότητα να ξεκινήσει με το ποδήλατο νωρίς, να μην το φοβηθεί, να δυναμώσει τα πόδια του και στην συνέχεια στα 3 χρόνια περίπου να κατακτήσει την ισορροπία.
 
Χαρακτηριστικά:
 • Υλικό: Ατσαλένιος Σκελετός
 • Μεταβαλλόμενο ύψος σέλας από 30 ως 45 εκατοστά
 • Μικρή ακτίνα περιστροφής του τιμονιού για μεγαλύτερο έλεγχο
 • Χαμηλό κέντρο βάρους για μεγαλύτερη ευστάθια
 • Φαρδιές ρόδες που φουσκώνουν και δεν γλυστράνε σε οποιαδήποτε επιφάνεια
 • Μοναδικός δίσκος ελέγχου για να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε παιδιού
 • Ομαλή κύλιση στις ρόδες χάρη στην υψηλή ποιότητα ρουλεμάν, νάυλον σινεμπλόκ που απορροφούν τους κραδασμούς, και σκληρό άξονα
 • Ρύθμιση του σκελετού σε δύο ύψη πάνω στις ρόδες
 • Εύκολη συναρμολόγηση στις ρόδες
 • Μοναδικό Υποπόδιο για καλύτερη ισορροπία
 • Αυτοκόλλητα για να δώσει το παιδί το δικό του στυλ

Να φυλάσσονται σε εσωτερικό χώρο.

Ηλικίες: από 15 μηνών έως 6 ετών

Βάρος: 6.3 κιλά σαν τρίκυκλο / 5.2 κιλά σαν ποδήλατο

 

Σημεία του  Trybike που το κάνουν να ξεχωρίζει - δείτε το παρακάτω σχήμα 

Μόλις το παραλάβαμε και είμαστε κατενθουσιασμένοι!! Κάναμε ήδη την πρώτα μας βόλτα με αυτό και ο μικρός είναι πολύ χαρούμενος. Τι να πρωτοπώ... για την ποιότητα; για τον σχεδιασμό; για την ασφάλεια; Ένα ποδήλατο που θα το έχουμε σίγουρα για χρόνια!!!!!!!
Αφήστε ένα σχόλιο!
5.00 / 5
5 αστέρια
1
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0
Αφήστε ένα σχόλιο!


ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Τα Trybike σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν στην Ολλανδία από την Co & Co μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας στα ποδήλατα ισορροπίας. Εφάρμοσαν και επέλεξαν τα καλύτερα υλικά, δημιουργώντας την πιο ανθεκτική κατασκευή και πρόσθεσε τις ωραιότερες λεπτομέρειες και ένα ποιοτικό φινίρισμα.

ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΑΚΤΙΝΑ

Μια από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις για τα ποδήλατα ισορροπίας είναι ότι πρέπει να έχουν μικρή γωνία κατεύθυνσης και κατά συνέπεια να έχουν μεγάλο κύκλο περιστροφής. Για αυτό τον λόγο, συχνά βλέπουμε παιδιά να σηκώνουν τον μπροστινό τροχό σε κλειστές γωνίες. Η Trybike έχει ελαχιστοποιήσει τον κύκλο περιστροφής, πράγμα που είναι πολύ βολικό ειδικά στα πρώιμα στάδια

ΕΞΥΠΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

Ένα ακόμα σπουδαίο χαρακτηριστικό των Trybike είναι ο δίσκος ελέγχου του πίσω τροχού. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πετύχετε ακόμη χαμηλότερη ή υψηλότερη θέση καθίσματος, να αυξήσετε ή να μειώσετε τη βάση του τροχού. Απλά, δημιουργήστε την καταλληλότερη ρύθμιση στο ποδήλατο για όλα τα επίπεδα και τις δεξιότητες του παιδιού σας.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΟΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΕΙ

Τα ποδήλατα Trybike έχουν ένα μοναδικό υποπόδιο που πάει την ισορροπία...σε άλλο επίπεδο. Όταν το παιδί σας είναι ικανό να ισορροπεί κρατώντας τα πόδια του πάνω από το έδαφος για αρκετή ώρα είναι πιθανό να κάνει το επόμενο βήμα σε ένα ποδήλατο με πετάλια. Το μόνο πράγμα που θα έχει να μάθει μετά είναι το πετάλι και το φρένο. Μην βάζετε πλέον βοηθητικές ρόδες. Τα περισσότερα παιδιά θα μάθουν ποδήλατο με πετάλι μέσα σε 1 ή 2 ώρες όταν έχουν την εμπειρία ενός ποδηλάτου ισορροπίας Trybike

ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ TRYBIKE ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΥΛ

Κάθε ποδήλατο συνοδεύεται με αυτοκόλλητα με πολλά αυτοκόλλητα για να διαλέξετε και να διακοσμήσετε το ποδήλατο Trybike σύμφωνα με το προσωπικό σας γούστο. Τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα από βινύλιο διαρκείας και UV laminate, κάνοντας κάθε αυτοκόλλητο να είναι ανθεκτικό στη βροχή, τον αέρα και το ήλιο.

ΤΕΛΕΙΑ ΘΕΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΗ

Υπάρχουν πολλά ποδήλατα στην αγορά αλλά κανένα δεν έχει τις σωστές διαστάσεις και αναλογίες. Τα μικρά, φθηνά, ποδήλατα έχουν ρόδες 8 ή 10 Inch οι οποίες είναι τόσο μικρές που θα διαρκέσουν μόνο για 3-6 μήνες. Άλλα, μεγαλύτερα ποδήλατα έχουν λάθος αναλογίες με κίνδυνο τα παιδιά να χτυπήσουν την φτέρνα τους στο μακρύ πίσω άξονα

ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Όταν η Trybike σχεδίασε τα ποδήλατα, τα διατήρησε όσο το δυνατό πιο απλά. Ο μπροστινός κοντός και πίσω άξονας είναι πανομοιώτυποι, χωρίς πολλούς δαχτύλιους, σωλήνες και άλλα περιττά μέλη. Ο μακρύς πίσω άξονας είναι επίσης πολύ βασικός αλλά κατασκευασμένος από το ισχυρότερο ατσάλι. Με λίγα λόγια...απλή αλλά ανθεκτική κατασκευή.

ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

Στην Co & Co έχουν πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στα ποδήλατα ισορροπίας ως διανομείς. Ωστόσο, δεν είναι χαρούμενοι με την γενική ποιότητα, την λειτουργικότητα και την τιμή στα περισσότερα ποδήλατα της αγοράς για αυτό αποφάσισαν να κατασκευάσουν το δικό τους ποδήλατο. Εφάρμοσαν την εμπειρία τους και κατασκεύασαν το Trybike, το τέλειο ποδήλατο.

ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Τα Trybike είναι έξυπνα με ανθεκτικό σχεδιασμό. Η μέθοδος παραγωγής και η επιλογή των υλικών που χρησιμοποιούν είναι φιλικά προς το περιβάλλον. 

Δείτε όχι μόνο πόσο χαίρονται αλλά και πως κάθονται στην σέλα, πως σπρώχνουν με τα ποδαράκια και πως χείζονται το τιμόνι! 

Η χαρά που μας δίνετε όταν μας στέλνετε φωτογραφίες με τα παιδάκια σας πάνω στο Trybike είναι απερίγραπτη!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!

 

Περιμένουμε και τις δικές σας φωτογραφίες!!!!!

 

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Το παιδάκι σας είναι ένα βήμα πριν από το πρώτο του ποδήλατο και εσείς αναζητάτε την καλύτερη επιλογή για αυτό..Η ποικιλία στην αγορά είναι τεράστια. Υπάρχουν ποδήλατα με πεδάλια, ποδήλατα με βοηθητικές ρόδες, ποδήλατα με φρένα ή χωρίς..είναι τόσα πολλά και όμως γνωρίζουμε τόσα λίγα για το τι προσφέρει το καθένα και ποιο είναι το καλύτερο για την ανάπτυξη του παιδιού! Η απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα και στο ποια είναι τελικά η καλύτερη επιλογή για το πρώτο του ποδήλατο είναι μια:

Ποδήλατο Ισορροπίας!!!

Διαβάστε παρακάτω γιατί το πρώτο του ποδήλατο θα πρέπει να είναι το ποδήλατο ισορροπίας

1. Τα παιδιά μαθαίνουν να ισορροπούν μόνα τους.

Τα ποδήλατα ισορροπίας μαθαίνουν στο παιδί την τέχνη της ισορροπίας. Το παιδί εστιάζει στο να ανακαλύψει μόνο του την ισορροπία του χωρίς να αποσπάται από άλλα εξαρτήματα όπως οι βοηθητικές ρόδες ή τα πεδάλια. Αυτό κάνει την διαδικασία της εκμάθησης ευκολότερη

2. Ενδυναμώνουν και ενισχύουν τον συγχρονισμό.

Η ισορροπία δεν είναι το μόνο που θα κερδίσει ένα παιδάκι από τα ποδήλατα ισορροπίας. Ο σχεδιασμός αυτών των ποδηλάτων ενθαρρύνει τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα χέρια και να σηκώνουν τα ποδαράκια προκειμένου να κινηθούν. Αυτό τους προσφέρει όχι μόνο ενδυνάμωση αλλά ταυτόχρονα τα βοηθά να συγχρονίζουν τις κινητικές τους δεξιότητες και να γίνουν πιο ευκίνητα.

3.  Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να ξεκινήσει η εκμμάθηση του ποδηλάτου.

Η ταχύτητα ενός ποδηλάτου ισορροπίας εξαρτάται αποκλειστικά από το πόσο γρήγορα κινεί τα ποδαράκι του το παιδί σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται οι γονείς να ανησυχούμε για την ταχύτητα που θα αναπτύξει ή για τυχόν τραυματισμούς!

4. Η μετάβαση σε ποδήλατο με πεδάλια είναι ευκολότερη.

Έχοντας μάθει το παιδάκι σας ήδη να ισορροπεί η μετάβαση σε ένα ποδήλατο για μεγαλύτερα παιδάκια θα είναι παιχνιδάκι. Δεν θα χρειάζονται οι βοηθητικές ρόδες αλλά και ούτε ώρες εξάσκησης για να μπορέσει να κάνει ποδήλατο.

5. Ενισχύουν την αυτοπεποίθηση τους.

Επιπλέον τα παιδάκια αγαπούν το ποδήλατο ισορροπίας γιατί ακριβώς τα κάνει να νιώθουν ανεξάρτητα καθώς τα καταφέρνουν μόνα τους και αυτό αυξάνει την αυτοπεποίθηση τους. 

Και τώρα που γνωρίσαμε τα οφέλη των ποδηλάτων ισορροπίας για τα παιδάκια μας είμαστε πανέτοιμοι για τις πρώτες μας ποδηλατάδες!!


 

 

 

 

 • Δημοφιλή
 • BestSeller
 • Είδατε πρόσφατα
 
 
 
Δωρεάν μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 59.90€

Πληρωμή με

Αντικαταβολή

Δυνατότητα

Επιστροφής

100% Ασφάλεια

Αγορών