Έμπνευση του My SunShine είναι τα παιδιά μας. Αυτά που ομορφαίνουν τη ζωή μας και της φέρνουν τη λιακάδα ακόμη και όταν ο ουρανός μοιάζει συννεφιασμένος (You make me happy when skies are grey).

Όλα προϊόντα επομένως που θα βρείτε στο My SunShine αποτελούν προτάσεις δοκιμασμένες και όχι απλά κάποια προϊοντα που βρήκαμε στην αγορά και είπαμε να τα συμπεριλάβουμε στις σελίδες μας. Γι' αυτό και είμαστε από τα ελάχιστα καταστήματα στην Ελλάδα που επιστρέφουμε τα χρήματά σας στο ακέραιο σε περίπτωση που δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την αγορά σας. Πληρώνετε μόνο το κόστος για τα μεταφορικά επιστροφής του προϊόντος. Η επιστροφή πρέπει να γίνεται μαζί με τη συσκευασία των προϊόντων και να περιέχεται η απόδειξη που έχετε λάβει με την παραγγελία σας για να μπορούμε να την ακυρώσουμε.

Ευχόμαστε να ευχαριστηθείτε την περιήγηση στις σελίδες μας και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση στο τηλέφωνο 210 3422583, στο mail μας info@mysunshine.gr, στη σελίδα μας στο facebook 

Το My Sunshine προς το παρόν λειτουργεί ως eshop και όχι ως φυσικό κατάστημα πώλησης. Αν ωστόσο επιθυμείτε να παραλάβετε προσωπικά την παραγγελία σας, μπορείτε να μας καλέσετε και να περάσετε από την αποθήκη μας που βρίσκεται στο Βοτανικό, οδός Αμφιπόλεως 11, Στάση Μετρό Κεραμεικός.