ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583

Aerosleep - Ασφάλεια στον ύπνο του μωρού

Η AeroSleep είναι η μοναδική εταιρεία που έχει αναπτύξει ανώστρωμα με την 3D τεχνολογία και την κυψελοειδή μορφή που επιτρέπει στον αέρα να διαπερνά και στο μωρό σας να αναπνέει ελεύθερα!
 
Η  μοναδική τεχνολογία AeroSleep προσφέρει 3 κύρια πλεονεκτήματα:

   

 1. ΑΣΦΑΛΕΙΑΗ 3D κυψελοειδής δομή προστατεύει το μωρό από την υπερβολική ζέστη και του επιτρέπει να αναπνέει ελεύθερα, ακόμα κι όταν κοιμάται μπρούμυτα.
2. ΥΓΙΕΙΝΗΤο ανώστρωμα AeroSleep Protect αποτελείται από το  διαπερατό από τον αέρα επίπεδο, το απορροφητικό επίπεδο και το αδιάβροχο επίπεδο προστασίας.

 Τα υγρά από την πάνα ή από τους εμετούς περνούν στο απορροφητικό επίπεδο και παραμένουν εκεί. Έτσι, το μωρό παραμένει στεγνό και καθαρό. Το αδιάβροχο επίπεδο συγκρατεί την υγρασία και το στρώμα παραμένει καθαρό, προστατευμένο από τα βακτήρια και τα αλλεργιογόνα. 

3. ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ: Το ανώστρωμα πλένεται στους 60 ° C στο πλυντήριο. 
 
 
Στη σειρά της AeroSleep κυκλοφορούν:
 
  • Το ανώστρωμα Baby Protect με την μοναδική κυψελωτή δομή που πλένεται στο πλυντήριο.
  • Τα σετ ανώστρωμα Baby Protect με στρώμα (3 κατηγορίες στρώματος Essential, Evolution, Natural
  • Την ασφαλέστερη πάντα βρεφικού κρεββατιού.
  • Το μοναδικό μαξιλάρι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο νεογέννητο γιατί προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία και τις μαξιλαροθήκες του.
  • Τα σεντόνια που εφαρμόζουν σε όλα τα κρεββάτια 

Η TÜV Rheinland επιβεβαιώνει την υψηλή διαπερατότητα αέρα των στρωμάτων της Aerosleep. Η διαπερατότητα αέρα στο ανώστρωμα έχει περάσει όλα τα τεστ του ανεξάρτητου διεθνούς οργανισμού TüV Rheinland, του καλύτερου διεθνώς στον τομέα επιθεώρησης και πιστοποίησης. Η δοκιμή, που έγινε σε κάλυμμα στρώματος Aerosleep και σεντόνι με λάστιχο, επιβεβαίωσε τη διαπερατότητα των προϊόντων μας για τον ύπνο.

Το Τεχνικό και Επιστημονικό Κέντρο Βελγικής Κλωστοϋφαντουργίας Centexbel διαπίστωσε ότι ένα στρώμα με Ανώστρωμα Aerosleep ελευθερώνει το περίσσευμα θερμότητας από το σώμα μέχρι και 34% πιο γρήγορα από ό, τι ένα κοινό στρώμα!! 

Η Centexbel επιβεβαιώνει ότι όλα τα προϊόντα πέρασαν δοκιμαστικά τεστ για επιβλαβείς ουσίες, σύμφωνα με το Öko-Tex® Standard 100, και πήραν τη σήμανση Öko-Tex. Το μωρό σας μπορεί να κοιμάται πάνω σε όλα τα προϊόντα Aerosleep με απόλυτη ασφάλεια.

  Η Custom8 στο Βέλγιο, του Πανεπιστημίου της Λέουβεν, ειδικεύεται σε δοκιμές προϊόντων για κρεββάτια. Η δοκιμή έδειξε ότι η αντίσταση του αναπνευστικού συστήματος στο ανώστρωμα Aerosleep είναι 10 φορές μικρότερη απο ό,τι σε ένα κοινό στρώμα. Στον έλεγχο, προσομοίωσαν την αντίσταση του αναπνευστικού συστήματος του μωρού στο ανώστρωμα και εξέτασαν το τι συμβαίνει όταν το μωρό βρεθεί μπρούμυτα. 

Το ανώστρωμα Aerosleep συνιστάται απο εξειδικευμένες μαίες για την ασφάλεια στον ύπνο του μωρού 

Η blogger Ολίβια Γαβρίλη μιλάει για την 3D τεχνολογία Aerosleep

 Δείτε το βίντεο που εξηγεί την τεχνολογία Aerosleep
 
  
Εξασφαλίστε στο παιδί σας το πιο ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον ύπνου!