ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Aerosleep Σετ Στρώμα με Ανώστρωμα - Ποιότητα στρώματος Natural
Aerosleep Σετ Στρώμα με Ανώστρωμα - Ποιότητα στρώματος Natural Aerosleep Σετ Στρώμα με Ανώστρωμα - Ποιότητα στρώματος Natural Aerosleep Σετ Στρώμα με Ανώστρωμα - Ποιότητα στρώματος Natural Aerosleep Σετ Στρώμα με Ανώστρωμα - Ποιότητα στρώματος Natural Aerosleep Σετ Στρώμα με Ανώστρωμα - Ποιότητα στρώματος Natural

Aerosleep Σετ Στρώμα με Ανώστρωμα - Ποιότητα στρώματος Natural


 

199.95 

AM-NA
+

Το Sleep Safe Natural Pack είναι η πλέον φυσική και οικολογική λύση για τον ασφαλή ύπνο του μωρού σας.

Περιλαμβάνει το στρώμα της σειράς Natural Sleep και το AeroSleep Original. 

Το στρώμα Natural είναι απόλυτα οικολογικό. Ο πυρήνας Naturalis® του στρώματος είναι εν μέρει φτιαγμένος από φυτικά έλαια, το κάλυμμα του είναι φτιαγμένο από μπαμπού, και το φερμουάρ από ανακυκλώσιμα υλικά. Το στρώμα Natural είναι Ασφαλές και υγιεινό: Ο πυρήνας του στρώματος προσφέρει έξτρα στήριξη στην πλάτη του μωρού σας και είστε απόλυτα σίγουροι ότι κοιμίζεται το παιδί σας πάνω σε ένα στρώμα Α' ποιότητας από απόλυτα αγνά υλικά. Το στρώμα Natural κατασκευάζεται στο Βέλγιο. Διαθέτει κάλυμμα με φερμουάρ που αφαιρείται εύκολα και μπορείτε να το πλύνετε στο πλυντήριο στους 60°C! * 

Στο πακέτο περιλαμβάνεται και το μοναδικό AeroSleep Original. 

To  ανώστρωμα βρεφικού στρώματος AeroSleep είναι ειδικά σχεδιασμένο για να διασφαλίζει ότι το μωράκι σας αναπνέει καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, ακόμα και όταν γυρίσει μπρούμυτα! Πως μπορεί να συμβεί αυτό;

Χάρη στη μοναδική κυψελωτή δομή το AeroSleep είναι πρακτικά ασυμπίεστο. Μπορεί αν το βάλετε ανάμεσα στα δύο σας δάχτυλα αν το συμπιέσετε, όμως αν βάλετε όλη σας την παλάμη το AeroSleep ΔΕΝ συμπιέζεται. Ακόμη και αν πέσει πάνω του βάρος 3000 κιλών το στρώμα αυτό θα παραμείνει ασυμπίεστο και ο αέρας θα κυκλοφορεί από κάτω. Στην AeroSleep λένε ότι το μωρό σας είναι σαν να κοιμάται πάνω σε ένα στρώμα αέρα! Πράγματι! Με το AeroSleep ακόμη και αν το μωρό σας, γυρίσει μπρούμυτα, συνεχίζει να αναπνέει. Παράλληλα με τη συνεχή κυκλοφορία αέρα το μωρό σας ποτέ δεν υπερθερμαίνεται. 

 
Τα παραπάνω χαρακτηριστικά καθιστούν το AeroSleep μοναδικό. Όμως, τα πλεονεκτήματά του δεν σταματούν εδώ: 
 
Εκτός όμως από το στρώμα κυψελωτής δομής, που εξασφαλίζει τη ροή του αέρα, το AeroSleep αποτελείται από άλλα δύο μέρη:
  • Το απορροφητικό επίπεδο (κάτω ακριβώς από το στρώμα αέρα) απορροφά κάθε είδους υγρό (από τσίσα, εμετούς, σαλάκια). Έτσι το μωρό σας αν βραχεί μέσα στη νύχτα και δεν το πάρετε είδηση, το απορροφητικό επίπεδο θα τραβήξει τα υγρά, λόγω του στρώματος αέρα θα στεγνώσει γρήγορα και το μωρό σας θα κοιμάται πάλι στα στεγνά. 
  • Το αδιάβροχο επίπεδο βρίσκεται κάτω από το απορροφητικό και προστατεύει το στρώμα σας από τα υγρά που μπορεί τελικά να κατέβουν και να περάσουν μέσα από το απορροφητικό επίπεδο. Έτσι το στρώμα του παιδιού σας είναι απόλυτα προστατευμένο όχι μόνο από λεκέδες αλλά και από μύκητες και βακτήρια που αναπτύσσονται σε κάθε στρώμα. 

Το  AeroSleep είναι το μόνο ανώστρωμα μπορείτε να το πλύνετε με ασφάλεια στο πλυντήριο στους 60°C. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί στους 60°C σκοτώνονται και τα πιο ανθεκτικά μικρόβια.

Έτσι το AeroSleep εκτός από την ασφάλεια στον ύπνο του μωρού σας, του δίνει και ένα απόλυτα υγειϊνό περιβάλλον ύπνου. 

Δείτε οπωσδήποτε το video:

Στην αγορά θα βρείτε πολλά προστατευτικά στρώματος, που απλά προστατεύουν το στρώμα του μωρού σας, κανένα όμως δεν είναι ειδικά κατασκευασμένο για να προστατεύει το μωρό σας στον ύπνο του. Μόνο το AeroSleep.

Δείτε το παρακάτω πείραμα, θεωρήστε ότι το στόμιο είναι το στόμα του παιδιού, όσο κυκλοφορεί αέρας, το μπαλάκι του πινγκ πονγκ ανεβοκατεβαίνει. Αν βάλουμε το χέρι μας, το μπαλάκι πέφτει, όπως και αν βάλουμε οποιοδήποτε στρώμα πάνω στο στόμιο. Αν όμως βάλουμε οποιοδήποτε στρώμα με πάνω του ένα AeroSleep το μπαλάκι συνεχίζει να ανεβοκατεβαίνει, ο αέρας κυκλοφορεί και το μωρό μας, συνεχίζει να αναπνέει. 

Για ακόμη καλύτερη ποιότητα ύπνου συνδυάστε το AeroSleep Original και με σεντόνια της σειράς AeroSleep που λόγω της σύνθεσής τους διασφαλίζουν την απόλυτη διαπερατότητα από τον αέρα. 

Η εταιρεία AeroSleep σχεδιάζει και κατασκευάζει βρεφικά προϊόντα ύπνου που εξασφαλίζουν πως το παιδί σας κοιμάται αναπνέοντας ελεύθερα, υγιεινά και με ασφάλεια. Η καινοτόμα τεχνολογία τους είναι επιστημονικά ελεγμένη και μπορεί να εγγυηθεί έναν υγιεινό και άνετο ύπνο. 

Η δομή των προϊόντων AeroSleep με 3D τεχνολογία
  • Επίπεδο με αέρα: ανοιχτή, ενισχυμένη, τρισδιαστατη δομή, διασφαλίζει την απαραίτητη κυκλοφορία του αέρα
  • Απορροφητικό επίπεδο: συγκρατεί την υγρασία μακριά από το μωρό
  • Αδιάβροχο επίπεδο: διατηρεί το στρώμα στεγνόSleep Safe Packs: μέγιστη ασφάλεια και άνεση για το παιδί!
Ανακαλύψτε το Sleep Safe Essential Pack, το Sleep Safe Evolution Pack και το Sleep Safe Natural!
Με μια γρήγορη ματιά στο παρακάτω πινακάκι μπορείτε να μάθετε τις διαφορές τους και να επιλέξετε το ιδανικότερο για το παιδί σας!

Διαθέσιμα μεγέθη:  
      60x120 εκ. για κρεβατάκι μωρού
      70x140 εκ. για παιδικό κρεβάτι

 

Σας προτείνουμε ακόμα να δείτε