ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2103422583
Aerosleep Σετ Στρώμα με Ανώστρωμα - Ποιότητα στρώματος Evolution
Aerosleep Σετ Στρώμα με Ανώστρωμα - Ποιότητα στρώματος Evolution Aerosleep Σετ Στρώμα με Ανώστρωμα - Ποιότητα στρώματος Evolution Aerosleep Σετ Στρώμα με Ανώστρωμα - Ποιότητα στρώματος Evolution Aerosleep Σετ Στρώμα με Ανώστρωμα - Ποιότητα στρώματος Evolution Aerosleep Σετ Στρώμα με Ανώστρωμα - Ποιότητα στρώματος Evolution Aerosleep Σετ Στρώμα με Ανώστρωμα - Ποιότητα στρώματος Evolution

Aerosleep Σετ Στρώμα με Ανώστρωμα - Ποιότητα στρώματος Evolution


 

164.90 

AM-EV
+

Το Sleep Safe Evolution Pack, αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιλογή για το κρεβατάκι του μωρού σας!

Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία AeroSleep, ο συνδυασμός αυτός εγγυάται ότι το μωρό σας αναπνέει ελεύθερα και είναι σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον ύπνου.

Στρώμα Evolution 

Το στρώμα Evolution είναι φτιαγμένο από ψυχρό αφρό που προσφέρει πλήρη στήριξη στη πλάτη του μωρού. Είναι ένα στρώμα υψηλής ποιότητας που κατασκευάζεται στο Βέλγιο. Είναι ντυμένο με κάλυμμα στρώματος που αφαιρείται και πλένεται στο πλυντήριο στους 60 βαθμούς. 

Ανώστρωμα AeroSleep Original Baby Protect

Το προστατευτικό ανώστρωμα AeroSleep αποτελείται από μια ειδική 3D κυψελωτή δομή που δημιουργεί ένα στρώμα αέρα, πάνω στο οποίο το μωρό σας μπορεί να κοιμάται αναπνέοντας ελέυθερα ακόμα και στη περίπτωση που γυρίσει μπρούμυτα. 

Απορροφά κάθε είδους υγρό από τσίσα, εμετούς, σαλάκια. Έτσι το μωρό σας αν βραχεί, το απορροφητικό επίπεδο θα τραβήξει τα υγρά, λόγω του στρώματος αέρα θα στεγνώσει γρήγορα και το μωρό σας θα κοιμάται πάλι στα στεγνά. 

Επιπλέον, το αδιάβροχο επίπεδο προστατεύει το στρώμα σας από τα υγρά που μπορεί να περάσουν μέσα από το απορροφητικό επίπεδο. Έτσι, το στρώμα του παιδιού σας είναι απόλυτα προστατευμένο όχι μόνο από λεκέδες αλλά και από μύκητες και βακτήρια που αναπτύσσονται σε κάθε στρώμα. 

Διαβάστε περισσότερα για την τεχνολογία AeroSleep εδώ: 
Μπορείτε να πλύνεται το κάλυμμα του στρώματος Essential αλλά και το ανώστρωμα Aerosleep στο πλυντήριο στους 60°C  Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί σκοτώνονται και τα πιο ανθεκτικά μικρόβια.
Γνωρίζατε ότι τα βακτήρια και οι μικροοργανισμοί δεν επιβιώνουν σε θερμοκρασία άνω των 57 ° C; Με τα προϊόντα Aerosleep είστε βέβαιοι ότι αυτά μένουν 100% καθαρά.

Το Sleep Safe Evolution Pack αποτελεί έναν ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής που θα προσφέρει στο μωράκι έναν ασφαλή και υγιεινό ύπνο!

Δείτε οπωσδήποτε το video:

 

Τα προϊόντα Aerosleep αποτελούν μια καλή επένδυση στην προστασία του παιδιού σας και τον ύπνο.Τέλεια λύση για τους γονείς με ένα μωρό που του αρέσει να κοιμάται κυρίως στην αγκαλιά. Το 3 μηνών μωρό μας γυρίζει κάθε βράδυ στον ύπνο του.
Η δομή του ανωστρώματος, μας έδωσε την απαραίτητη άνεση για να κοιμηθούμε καλά. Αγοράσαμε επίσης το σεντόνι και την πάντα για να προστατέψουμε το μικρό μας. Η πάντα τον έχει προστατεύσει από το να κολλήσει τα πόδια του ανάμεσα στα κάγκελα, κάτι που συνέβη δύο φορές ήδη.

Η εταιρεία AeroSleep σχεδιάζει και κατασκευάζει βρεφικά προϊόντα ύπνου που εξασφαλίζουν πως το παιδί σας κοιμάται αναπνέοντας ελεύθερα, υγιεινά και με ασφάλεια. Η καινοτόμα τεχνολογία τους είναι επιστημονικά ελεγμένη και μπορεί να εγγυηθεί έναν υγιεινό και άνετο ύπνο. 

Η δομή των προϊόντων AeroSleep με 3D τεχνολογία
  • Επίπεδο με αέρα: ανοιχτή, ενισχυμένη, τρισδιαστατη δομή, διασφαλίζει την απαραίτητη κυκλοφορία του αέρα
  • Απορροφητικό επίπεδο: συγκρατεί την υγρασία μακριά από το μωρό
  • Αδιάβροχο επίπεδο: διατηρεί το στρώμα στεγνόSleep Safe Packs: μέγιστη ασφάλεια και άνεση για το παιδί!
Ανακαλύψτε το Sleep Safe Essential Pack, το Sleep Safe Evolution Pack και το Sleep Safe Natural!
Με μια γρήγορη ματιά στο παρακάτω πινακάκι μπορείτε να μάθετε τις διαφορές τους και να επιλέξετε το ιδανικότερο για το παιδί σας!

Διαθέσιμα μεγέθη:  
      60x120 εκ. για κρεβατάκι μωρού
      70x140 εκ. για παιδικό κρεβάτι