Aerosleep: Μαξιλάρι για ασφαλή ύπνο

29.95 
API-M
+

Το μαξιλάρι Aerosleep «μεγαλώνει» μαζί με το παιδί σας!!

Κατασκευάζεται στο Βέλγιο και είναι υγιεινό και πρακτικό. Χάρη στα 2 γεμίσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί ή χώρια μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος του μαξιλαριού ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Εσωτερικά το μαξιλάρι αποτελείται από 3 στρώματα. Όπως όλα τα προϊόντα της AeroSleep εσωτερικά το μαξιλάρι μοιάζει σαν κυψέλη που αφήνει πάντα τον αέρα να περνάει και επιτρέπει στο μωρό σας να αναπνέει ελεύθερα ακόμη και αν γυρίσει μπρούμυτα. 

 

Είναι απόλυτα υγειϊνό γιατί  ακόμη και αν φύγουν από το παιδί γουλίτσες στον ύπνο του ή λερωθεί με το γάλα του, τα υγρά θα διαπεράσουν το κυψελοειδές στρώμα και θα εγκλωβιστούν στο απορροφητικό στρώμα. Ότι δεν απορροφηθεί κρατιέται από το αδιάβροχο στρώμα του μαξιλαριού και έτσι τίποτα δεν φτάνει στο στρώμα του παιδιού. 

Πλένεται στους 60 βαθμούς κελσίου που σκοτώνονται και τα πιο ανθεκτικά μικρόβια. Τα βακτήρια και οι μικροοργανισμοί δεν επιβιώνουν σε θερμοκρασία άνω των 57 ° C. Με τα προϊόντα Aerosleep είστε βέβαιοι ότι αυτά μένουν 100% καθαρά.

Μαλακό άνετο και απαλό, το μωρό σας θα αναζητά κάθε βράδυ το μαξιλάρι του. 

Το μαξιλάρι AeroSleep διαθέτει δύο γεμίσματα σε κάθε συσκευασία, ώστε να προσαρμόζετε το ύψος του ανάλογα με την ηλικία του. Κάθε ένα απευθύνεται σε ένα στάδιο ανάπτυξης, ενώ αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο μαζί για να αυξήσετε τον όγκο του. 

Διαστάσεις:

Small 46 x 30 x 3/4/5 cm 

Medium 50 x 35 x 4/5/7cm

Το μαξιλάρι AeroSleep είναι κατά τη γνώμη μας, το ιδανικό πρώτο μαξιλάρι που συνδυάζει απόλυτη ασφάλεια, άνεση, υγειϊνή και ποιότητα!

Συνδυάζεται με την απαλή και ειδικά διάτρητη μαξιλαροθήκη AeroSleep που αγκαλιάζει το μαξιλάρι και επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί στο μέγιστο βαθμό.


 

 

 

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

Ορίστε επιλογές
1 x 29.95 € 26.95 €
+
Ορίστε επιλογές
1 x 10.00 € 9.00 €
Συνδυάζοντας με μια μαξιλαροθήκη Aerosleep
Συνολική τιμή καταλόγου 39.95 €
Τιμή για όλα 35.95 €

Η εταιρεία AeroSleep σχεδιάζει και κατασκευάζει βρεφικά προϊόντα ύπνου που εξασφαλίζουν πως το παιδί σας κοιμάται αναπνέοντας ελεύθερα, υγιεινά και με ασφάλεια. Η καινοτόμα τεχνολογία τους είναι επιστημονικά ελεγμένη και μπορεί να εγγυηθεί έναν υγιεινό και άνετο ύπνο. 

Η δομή των προϊόντων AeroSleep με 3D τεχνολογία
  • Επίπεδο με αέρα: ανοιχτή, ενισχυμένη, τρισδιαστατη δομή, διασφαλίζει την απαραίτητη κυκλοφορία του αέρα
  • Απορροφητικό επίπεδο: συγκρατεί την υγρασία μακριά από το μωρό
  • Αδιάβροχο επίπεδο: διατηρεί το στρώμα στεγνό 

Δεν κοιμόμαστε χωρίς αυτό. Το ξεκινήσαμε, γύρω στους 8 μήνες, μετά από προτροπή του παιδιάτρού μας μετά από ένα κρύωμα που το παιδί έβηχε πολύ και έπρεπε να κοιμάται ανασηκωμένο, αλλά είδαμε ότι κοιμάται πολύ καλύτερα με αυτό και το καθιερώσαμε. Το θεμα της ασφάλειας ήταν πολύ σημαντικό. Βέβαια το πήραμε με δύο μαξιλαροθήκες. Τώρα ο γιος μου είναι 1,5 και το παίρνουμε μαζί μας και στα ταξίδια.
Το έχουμε είναι τελειοοοο ????❤️
Το μωρό μου είχε αναγωγές και ο γιατρός μας σύστησε να του πάρουμε μαξιλάρι να κοιμάται με το κεφαλάκι ανασηκωμένο. Φυσικά το παιδί θα έπρεπε να κοιμάται μ επίβλεψη γιατί τα μαξιλάρια δεν ενδείκνυνται από τη βρεφική ηλικία.
Μετά ανακάλυψα το AeroSleep. Πήρα και δύο μαξιλαροθήκες. ΔΕν μπορω΄να πω πως δεν έχν πάλι το νου μου, αλλά γενικά είμαι πιο ήσυχη και η κατάσταση με το μωρό μας έχει βελτιωθεί πολύ.
Οπότε ευχαριστούμε mysunshine για τη σύσταση :-)
Είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτό το μαξιλάρι. Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα είναι η καλή του ποιότητα, ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες του παιδιού μου και εκείνο φαίνεται να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.
Τα προϊόντα Aerosleep αποτελούν μια καλή επένδυση στην προστασία του παιδιού σας και τον ύπνο.Τέλεια λύση για τους γονείς με ένα μωρό που του αρέσει να κοιμάται κυρίως στην αγκαλιά. Το 3 μηνών μωρό μας γυρίζει κάθε βράδυ στον ύπνο του.
Η δομή του ανωστρώματος, μας έδωσε την απαραίτητη άνεση για να κοιμηθούμε καλά. Αγοράσαμε επίσης το σεντόνι και την πάντα για να προστατέψουμε το μικρό μας. Η πάντα τον έχει προστατεύσει από το να κολλήσει τα πόδια του ανάμεσα στα κάγκελα, κάτι που συνέβη δύο φορές ήδη.
Γράψτε μια κριτική