Φίλτρο

Μέγεθος Παπουτσιού

Κατηγορίες

Waterproof Collection

Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τα παιδιά να παίζουν με τα νερά ή να πηδάνε στις λακούβες, για αυτό σχεδιάσαμε την αδιάβροχη συλλογή για να το κάνουμε ακόμα πιο διασκεδαστικό!

Δοκιμασμένα να διατηρούν τα ποδαράκια τους τελείως στεγνά, στην περιοχή που έχουν βραχεί, για 4 ώρες!
Με σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε παιδί, από τα πρώτα βήματα έως μεγαλύτερα παιδιά, η συλλογή Waterproof σχεδιάστηκε για ... πλατσουρίσματα!

 

ΤΑ 

ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΣΤΡΩΜΜΑΤΑ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Waterproof συλλογή συνδυΑζει μια κρυφΗ αδιΑβροχη μεμβρΑνη με δΕρμα που κρατΑει το ποδαρΑκι που αναπτΥσσεται στεγνο και υγιΕς απΟ την δροσιΑ, την βροχΗ και τις λακοΥβες.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΡΑ...

Εδώ σας δείχνουμε μέχρο ποιό σημείο τα πόδια τους θα είναι στεγνά.

Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ

Τόσο τα Paddington όσο και τα Grass Court Waterproof διαθέτουν εσωτερική, αδιάβροχη μεμβράνη που κρατά το νερό έξω από το παπούτσι και μακριά από το πόδι. Ακόμα και όταν βυθιστεί στο νερό για παραπάνω από 4 ώρες, το νερό δεν μπορεί να εισέλθει.

 

ΔΕΡΜΑ ACTION

Το δέρμα Action έχει σχεδιαστεί για να είναι υπέρ-ανθεκτικό στην φθορά και με την ειδική επίστρωση στο πάνω μέρος προσθέτει ένα επιπλέον στρώμα αντοχής στο νερό και απωθεί την βρωμιά.

  

 

* Για να βρείτε το σωστό νουμεράκι συμβουλευτείτε το μεγεθολόγιο, καθώς και τον τρόπο μέτρησης του ποδιού, που θα βρείτε εδώ

 

 

BOBUX Where Will They Take You? See our Waterproof Collection in Action! from Bobux on Vimeo.