Φίλτρο

Μέγεθος Παπουτσιού

Κατηγορίες

Waterproof Collection

WATER

PROOF

COLLECTION

Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τα παιδιά να τρέχουν στο βρεγμένο γρασίδι ή να πηδάνε στις λακούβες, για αυτό σχεδιάσαμε την αδιάβροχη συλλογή για να το κάνουμε ακόμα πιο διασκεδαστικό!

Δοκιμασμένα να διατηρούν τα ποδαράκια τους τελείως στεγνά, στην περιοχή που έχουν βραχεί, για 4 ώρες!
Με σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε παιδί, από τα πρώτα βήματα έως μεγαλύτερα παιδιά, η συλλογή Waterproof σχεδιάστηκε για ... πλατσουρίσματα!

 

ΤΑ 

ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΣΤΡΩΜΜΑΤΑ

ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Waterproof συλλογή συνδυάζει μια κρυφή αδιάβροχη μεμβράνη με δέρμα που κρατάει το ποδαράκι που αναπτύσσεται στεγνο και υγιές από την δροσιά, την βροχή και τις λακούβες.

Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ

Τόσο τα Paddington όσο και τα Grass Court Waterproof διαθέτουν εσωτερική, αδιάβροχη μεμβράνη που κρατά το νερό έξω από το παπούτσι και μακριά από το πόδι. Ακόμα και όταν βυθιστεί στο νερό για παραπάνω από 4 ώρες, το νερό δεν μπορεί να εισέλθει.

 

ΔΕΡΜΑ ACTION

Waterproof styles were made to handle the elements. Το δέρμα Action έχει σχεδιαστεί για να είναι υπέρ-ανθεκτικό στην φθορά και με την ειδική επίστρωση στο πάνω μέρος προσθέτει ένα επιπλέον στρώμα αντοχής στο νερό και απωθεί την βρωμιά.

  

* Για να βρείτε το σωστό νουμεράκι συμβουλευτείτε το μεγεθολόγιο, καθώς και τον τρόπο μέτρησης του ποδιού, που θα βρείτε εδώ