Φίλτρο

Μέγεθος Παπουτσιού

Soft Sole (3-21 μηνών)

Tα πρώτα παπούτσια του παιδιού θα είναι από την BOBUX την εταιρεία με τα καλύτερα παπούτσια στον κόσμο!
Bobux Soft Soles
Πρώτη η Bobux σχεδίασε παπούτσια για τα πρώτα βήματα του παιδιού.
Το ξέρατε ότι τα νεογέννητα δεν έχουν στην πραγματικότητα κόκκαλα στα πόδια; Είναι όλα χόνδροι.
Όταν θα έχετε αυτό στο μυαλό σας θα καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να έχετε παπούτσια για το παιδί σας που είναι τόσο μαλάκα, ουσιαστικά σαν ένα δεύτερο δέρμα.
 
Τα BOBUX Soft Soles είναι το πιο ιδανικό βρεφικό παπούτσι για τα πρώτα βήματα του μωρού σας!
Έχει σόλα από σουέντ για να μη γλυστράει,  λεπτή και μαλακή, για να αισθάνεται πλήρως τα ερεθίσματα που λαμβάνει από το έδαφος, ενισχύει την αυτοπεποίθησή του και βελτιώνει τη στάση του στο χώρο που κινείται, ενώ κατακτά πιο εύκολα την αίσθηση της ισορροπίας.
Χρησιμοποιώντας 100% μαλακό δέρμα, εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε στο μωρό την υγιή ανάπτυξη των ποδιών που τους αξίζει! Η εμφάνιση είναι σημαντικό στοιχείο στον σχεδιασμό για να ταιριάζουν με όλα τα γούστα. Τα σχέδια και οι φατσούλες των ζώων είναι στραμμένα προς το παιδί για να του δίνουν οπτικό ερέθισμα.
Με τα Soft Soles το πόδι του μωρού σας κινείται τόσο ελεύθερα όσο όταν είναι ξυπόλυτο, αλλά με όλη την απαραίτητη προστασία από το κρύο, τα χτυπήματα και τις άγριες επιφάνειες.
 
Και οι stars του Hollywood φορούν στα παιδιά τους Bobux
 

Bobux πήρε το χρυσό βραβείο και βρέθηκε στην πρώτη θέση σαν "τα καλύτερα παιδικά παπούτσια" από τo madeformums.com, το μεγαλύτερο site για μαμάδες στην Βρετανία.

Εσείς θα συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο?
 
Tα παπουτσάκια Bobux  βραβεύονται κάθε χρόνο για τον σχεδιασμό και την ποιότητα τους!

 Διαβάστε εδώ το άρθρο της INDEPENDENT  που κατάσει την Εταιρεία BOBUX  στο Νο1 σαν την εταιρεία με τα καλύτερα σχεδιασμένα παπούτσια για παιδιά, που δεν θυσιάζει το στυλ για την άνεση.

Δείτε το πίνακα για να επιλέξετε το σωστό μέγεθος