Φίλτρο

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ & ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το καρότσι και το κάθισμα αυτοκινήτου! Και το κάθισμα καθαρό και το μωρό σας χαμογελαστό!

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε τα καινοτόμα και πιο όμορφα καλύμματα και εσείς θα διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει ανάλογα τις ανάγκες σας! Διπλής όψεως ή αντιιδρωτικά για το καρότσι ή το κάθισμα του αυτοκινήτου. 

Βαμβακερά, διπλής όψεως, σαν μαξιλαράκια. Χαρίζουν χρώμα στο καρότσι σας (ή το καρεκλάκι φαγητού), είναι δροσερά και πλένονται στο πλυντήριο.

 

Μοναδικά αντιιδρωτικά καλύμματα που έχουν από την κάτω πλευρά το μοναδικό στρώμα AeroSleep που αφήνει πάντα ένα στρώμα αέρα μεταξύ του παιδιού και του καθίσματος. Έτσι μειώνουν την εφίδρωση καθώς το παιδί είναι πάντα πάνω σε ένα στρώμα αέρα. Από την επάνω τους πλευρά είναι με οργανικό βαμβάκι, το καλύτερο και πιο υγειϊνό ύφασμα του κόσμου. 

 

Και τέλος τα βαμβακερά καλύμματα για κάθισμα αυτοκινήτου τύπου "αυγό" της Dooky! Προσφέρουν μια απαλή, άνετη και δροσερή βόλτα στο μωρό σας ενώ ταυτόχρονα βοηθούν το κάθισμά να παραμένει καθαρό από τυχόν ατυχήματα καθώς το καλύπτουν ολόκληρο και αφαιρούνται πολύ εύκολα για να πλένονται στο πλυντήριο. 

Ένα ακόμα πλεονέκτημά τους είναι οτι εφαρμόζουν σε όλα τα καθίσματα τύπου αυγό και έτσι αν σας έχουν χαρίσει ένα καθισματάκι και θέλετε να το "μεταμορφώσετε" σαν καινούριο, είναι η ιδανική λύση!

19.90  15.90 
Λυπούμαστε, η συγκεκριμένη επιλογή έχει εξαντληθεί!
32.90 
Λυπούμαστε, η συγκεκριμένη επιλογή έχει εξαντληθεί!
32.90 
Χρώμα: Birds, Bugs, Flowers, Islands, Lilac, Tetris Blue, Tetris Colors, Vanilla, Επιλέξτε, Anthracite, Mint
24.90 
Συνδυάστε το με μαξιλαράκια ζώνης: Black, Grey Stars, Όχι, ευχαριστώ