Φίλτρο

ΒΑΛΙΤΣΕΣ - ΣΑΚΙΔΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Λατρεύουμε τα ταξίδια, ειδικά όταν ταξιδεύουμε με τα παιδάκια μας!✈️⛵️
 
Ας ανακαλύψουμε παρέα νέους τόπους και ας δούμε τις ομορφιές του κόσμου! Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η καλή μας διάθεση και την αγαπημένη μας βαλίτσα! 
 
Είναι σημαντικό από μικρά τα παιδάκια μας να μαθαίνουν την αξία της οργάνωσης και του δικού τους χώρου. Για αυτό στη My Sunshine επιλέξαμε τις πιο αξιόπιστες και πρακτικές βαλίτσες ταξιδιού που ξεχωρίζουν για την ποιότητα τους, την άνεση που προσφέρουν και τα μοντέρνα-παιχνιδιάρικα σχέδια τους!
 
Ανακαλύψτε τα brands που θα ταξιδέψουν παρέα με εσάς και θα κάνουν τα ταξίδια με τα παιδάκια σας τις πιο όμορφες αναμνήσεις!
  
Weekend Bags και βαλίτσες τρόλεϊ από την Deglingos, βαμβακερά και εξωτερικά με κοτλέ βελούδινο πατρό, με ενισχυμένο πάτο για περισσότερη προστασία και αντοχή και τις πιο γλυκές μουσούδες να ταξιδεύουν παρέα σας.
 
Weekend Bags από την Freskπρακτικά και άνετα, κάνουν το κάθε μας ταξίδι πιο εύκολο! Σε πανέμορφα σχέδια και χρώματα, φτιαγμένα από ανακακυκλωμένα μπουκάλια PET.
 
Βαλίτσες από τα Travel Buddies, χαριτωμένες και πολύ χαρούμενες! Με 4 τροχούς και ρυθμιζόμενη λαβή. Το φιλαράκι στα ταξίδια τους.
 
 Βαλίτσες από την Safta, άριστης ποιότητας, με 4 περιστρεφόμενες ρόδες 360º, κλειδαριά και λουκέτο ασφαλείας, άνετη επενδυμένη καμπίνα και επεκτάσιμη λαβή.