Φίλτρο

Πανάκια Παρηγοριάς /ΝτουΝτου/ Comforter

 
Τα λατρεύουν όλα τα μωράκια γιατί τους χαρίζουν παρηγοριά και ασφάλεια....μετά τη μαμά!
 
 Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μεγαλώσει με ένα ντούντου.  Ένα αγαπημένο κομμάτι υφάσματος από σεντόνι, κουβέρτα, ή ένα παλιό κουκλάκι, που με τον καιρό είχε αποκτήσει μια συγκεκριμένη, γνώριμη μυρωδιά που μας ηρεμούσε και μας κρατούσε συντροφιά. Τώρα πια τα λέμε Πανάκια παρηγοριάς και έχουν εξελιχθεί και γίνει ακόμα πιο αγνά και χαριτωμένα.
 
 
 
Αυτά τα μικρά πανάκια έχουν συνήθως τη μυρωδιά της μαμάς ή του μπαμπά (συστήνουμε να κοιμάται μαζί τους 1-2 μέρες η μαμά ή ο μπαμπάς ώστε να αποκτήσουν την δική τους μυρωδιά) και έτσι χαρίζουν στα μωράκια  μια αίσθηση ασφάλειας και παρηγοριάς μέχρι να αποκοιμηθούν.  Γίνονται οι καλύτεροι φίλοι τους και σύντροφοι στο παιχνίδι το πρωί και το βράδυ τα βοηθούν να νιώσουν ασφάλεια και ηρεμία και να κοιμηθούν πιο εύκολα. 

Στο MySunshine έχουμε επιλέξει για σας τα πιο όμορφα και απαλά ντουντου, από τα πιο premium brands του κόσμου, σχεδιασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα, κατασκευασμένα από διαφορετικές υφές και χαρακτηριστικά. Όλα πιστοποιημένα για χρήση από νεογέννητα και με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές για την μεγαλύτερη ασφάλεια του μωρού σας.

Μπορείτε να τα συνδυάσετε με πάνες αγκαλιάςκουβερτούλες και μαλακά παιχνίδια οδοντοφυίας που θα χαρίσουν στο μωρό σας ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και παρηγοριά!