Φίλτρο

Πανάκια Παρηγοριάς /ΝτουΝτου/ Comforter

 
Τα λατρεύουν όλα τα μωράκια γιατί τους χαρίζουν παρηγοριά και ασφάλεια....μετά τη μαμά!
 
 Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μεγαλώσει με ένα ντούντου.  Ένα αγαπημένο κομμάτι υφάσματος από σεντόνι, κουβέρτα, ή ένα παλιό κουκλάκι, που με τον καιρό είχε αποκτήσει μια συγκεκριμένη, γνώριμη μυρωδιά που μας ηρεμούσε και μας κρατούσε συντροφιά. Τώρα πια τα λέμε Πανάκια παρηγοριάς και έχουν εξελιχθεί και γίνει ακόμα πιο αγνά και χαριτωμένα.
 
 
 
Αυτά τα μικρά πανάκια έχουν συνήθως τη μυρωδιά της μαμάς ή του μπαμπά (συστήνουμε να κοιμάται μαζί τους 1-2 μέρες η μαμά ή ο μπαμπάς ώστε να αποκτήσουν την δική τους μυρωδιά) και έτσι χαρίζουν στα μωράκια  μια αίσθηση ασφάλειας και παρηγοριάς μέχρι να αποκοιμηθούν.  Γίνονται οι καλύτεροι φίλοι τους και σύντροφοι στο παιχνίδι το πρωί και το βράδυ τα βοηθούν να νιώσουν ασφάλεια και ηρεμία και να κοιμηθούν πιο εύκολα. 

Στο MySunshine έχουμε επιλέξει για σας τα πιο όμορφα και απαλά ντουντου, από τα πιο premium brands του κόσμου, σχεδιασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα, κατασκευασμένα από διαφορετικές υφές και χαρακτηριστικά. Όλα πιστοποιημένα για χρήση από νεογέννητα και με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές για την μεγαλύτερη ασφάλεια του μωρού σας.

Hoppa Dolls
Τα πανάκια παρηγορίας της σειράς Hoppa Dolls κατασκευάζονται αποκλειστικά από 100% οργανικό βαμβάκι, ενώ στο κεφάλι τους περιέχεται αγνό μαλλί προβάτουΤο συγκεκριμένο υλικό έχει την μοναδική ιδιότητα να απορροφά και να συγκρατεί τις μυρωδιές σε υψηλό βαθμό, προσφέροντας ανακούφιση και ηρεμία στο μωρό όταν κοιμάται ή παίζει.
 
Deglingos
Είναι κατασκευασμένα από πολύ απαλό βαμβάκι, έχουν ριγωτό ύφασμα, απίθανα χρώματα που θα διεγείρουν την όραση και αγαπησιάρικες φατσούλες ζώων. Μπορεί πολύ εύκολα να τα πιάσει από όποιο σημείο θέλει, χεράκια, ποδαράκια, κεφαλάκι και να τα ... "ψαχουλέψει" όσο θέλει! Πλένονται στο πλυντήριο για να είναι πάντα φρέσκα και καθαρά
 
Babyono
Στην Babyono θα βρείτε την τέλεια συντροφιά που θα αγκαλιάσει τρυφερά το μωράκι σας! Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας βελούδο, διαφορετικά μαλακά ύφασματα και παράγουν ήχους κουδουνίστρας για να διεγείρει τις αισθήσεις.
 
Fresk
Είναι κατασκευασμένα από 100% Οργανικό Βαμβάκι και δημιουργούν την πιο απαλή αίσθηση και θαλπωρή στο μωρό. Διαθέτουν πιστοποιητικό ποιότητας GOTS (Global Organic Textile Standard) - Παγκόσμιο Πρότυπο Βιολογικών Προϊόντων Κλωστοϋφαντουργίας, προσφέροντας σε εσάς τη σιγουριά της αξιοπιστίας και στο μωράκι σας την άνεση να τα αγκαλιάζει όσο θέλει!
 
Μπορείτε να τα συνδυάσετε με πάνες αγκαλιάςκουβερτούλες και μαλακά παιχνίδια οδοντοφυίας που θα χαρίσουν στο μωρό σας ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια και παρηγοριά!