Μουσελίνες

Οι μουσελίνες είναι από τα πιο απαραίτητα για την προίκα του μωρού!

Πρόκειται για απαλά βαμβακερά υφάσματα, σε ελαφριά πλέξη και σε διάφορες διαστάσεις. 

Όλες οι μητέρες συμφωνούν στο γεγονός ότι οι μουσελίνες έχουν τόσες πολλές χρήσεις που πραγματικά είναι απαραίτητες κάθε στιγμή της ημέρας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν:

  • σαν τις κλασσικές πάνες, πανιά να τυλίξετε το μωρό σας να νιώθει προστατευμένο και ασφαλές,
  • μπορούν να γίνουν σαλιάρες, πανάκια ρεψίματος,  
  • υπόστρωμα για την αλλαγή της πάνας,
  • πανάκι να απλώσετε στον καναπέ και επάνω να βάλετε το μωρό,
  • προστασία του μωρού στο καρότσι από τον ήλιο ή τα έντομα
  • και πολλές άλλες χρήσεις που θα ανακαλύψετε σα νέα μητέρα

Το μόνο σίγουρο είναι ότι χωρίς μουσελίνες δεν γίνεται

 

 

 

Εμείς εδώ στο mysunshine διαλέξαμε και σας προτείνουμε:

   Τις μουσελίνες της Gro

 

Eξαιρετικά απαλές, με υπέροχα χρώματα και μεγάλο μέγεθος για κάθε αγκαλιά της ημέρας. Οι μουσελίνες της Gro είναι από 100% βαμβακερό ύφασμα και είναι ότι πιο απαραίτητο για όλες σας τις μετακινήσεις με το μωρό σας. Η συσκευασία περιέχει 3 διαφορετικά σχέδια στο χρωματικό τόνο της επιλογής σας, για να έχετε πάντοτε διαθέσιμη όταν τη χρειαστείτε. 

Διαστάσεις: 120x120 εκατοστά

 

  Oι μουσελίνες της σειράς Ηoppa της Βabylonia

Πρόκειται για τις εξαιρετικά απαλές και απορροφητικές μουσελίνες ιδανικές για να αγκαλιάζετε το μωρό σας μετά το μπάνιο, να στεγνώνετε το κεφαλάκι του και το απαλό του δέρμα. Κατάλληλες για όλες τις μετακινήσεις μέσα και έξω από το σπίτι, την αλλαγή πάνας, το τάισμα, το παιχνίδι, το νανούρισμα ή τη βόλτα. Είναι οι μουσελίνες της σειράς Hoppa που θα χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά με τα διακριτικά τους σχέδια και την premuim υφή που μόνο το οργανικό βαμβάκι 100% μπορεί να προσφέρει.

Η συσκευασία δώρου περιέχει 2 μουσελίνες σε διαστάσεις: 120x120 εκατοστά


 Οι μουσελίνες της αγαπημένης Σόφις η Καμηλοπάρδαλη.

Οι μουσελίνες με τη Σόφι την Καμηλοπάρδαλη είναι εξαιρετικής ποιότητας. Απαλες στο δερματάκι του μωρού και ανθεκτικές στην καθημερινή "σκληρή" χρήση.

Tip:Οι καλές μουσελίνες όσο πιο πολύ πλένονται, τόσο πιο απαλές γίνονται, οπότε πλύντε τες άφοβα κάθε φορά με τα ρούχα του μωρού, γιατί θα τις χρησιμοποιείτε καθημερινά!

Διαστάσεις: 70x70 εκατοστά

 

  Οι απαλές μουσελίνες της ΒabyOno

Σούπερ μαλακές πάνες μουσελίνα χρήσιμες για βρέφη και μικρά μωρά. Έχουν διπλό στρώμα και το  100% βαμβακερό ύφασμα είναι εξαιρετικά απαλό στην αφή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την πρώτη κιόλας μέρα της ζωής του μωρού σας.

ΣΥΝΘΕΣΗ: 100% βαμβάκι
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 70 x 70 εκ

Απίστευτα απαλές και ελαφριές μουσελίνες από μπαμπού και βαμβάκι για το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας! Το μπαμπού έχει φυσική αντιβακτηριδιακή και υποαλλεργική δράση γι'αυτο είναι ότι καλύτερο για το μωράκι σας!

Σύνθεση: 70% μπαμπού και 30% βαμβάκι

Διάσταση: 70x70 εκ