Μουσελίνες

 

Οι μουσελίνες είναι από τα πιο απαραίτητα για την φροντίδα του μωρού!

Πρόκειται για απαλά βαμβακερά υφάσματα, σε ελαφριά πλέξη και σε διάφορες διαστάσεις που δεν φαντάζεστε πόσες χρήσεις έχουν και πόσο σημαντικές είναι. 

Όλες οι μητέρες συμφωνούν στο γεγονός ότι οι μουσελίνες έχουν τόσες πολλές χρήσεις που πραγματικά είναι απαραίτητες κάθε στιγμή της ημέρας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν:

  • Σαν τις κλασσικές πάνες, πανιά να τυλίξετε το μωρό σας να νιώθει προστατευμένο και ασφαλές.
  • Μπορούν να γίνουν σαλιάρες, πανάκια ρεψίματος. 
  • Υπόστρωμα για την αλλαγή της πάνας.
  • Πανάκι να απλώσετε στον καναπέ και επάνω να βάλετε το μωρό.
  • Σεντονάκι για να βάζετε το μωρό σας για να κοιμηθεί σε οποιδήποτε σημείο. 
  • Προστασία του μωρού στο καρότσι από τον ήλιο ή τα έντομα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι χωρίς μουσελίνες δεν γίνεται!

 

 

 

Εδώ θα βρείτε μία γκάμα με τις πιο όμορφες και απαλές μουσελίνες! 

Μουσελίνες BabyOno 

Σούπερ μαλακές πάνες μουσελίνα χρήσιμες για βρέφη και μικρά μωρά. Έχουν διπλό στρώμα και το 100% βαμβακερό ύφασμα είναι εξαιρετικά απαλό στην αφή. Επίσης, απίστευτα απαλές και ελαφριές μουσελίνες από μπαμπού και βαμβάκι για το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας! 

Μουσελίνες Fresk 

Υπέροχα σχέδια από 100% οργανικό βαμβάκι που μπορείτε να τα ταιριάξετε με άλλα σχέδια της Fresk και να τα κάνετε ένα πανέμορφο σετ.  

Μουσελίνες Mama Designs

Απίστευτα απαλές μουσλίνες από υψηλής ποιότητας υφάσματα και 100% οργανικό βαμβάκι που καθιστά την μουσελίνα ιδανική για κάθε χρήση και πολύ απορροφητική. Με υπέροχα διακριτικά σχέδια και σε διάφορες διαστάσεις.

Μουσελίνες Hoppa της Babylonia

Πρόκειται για τις εξαιρετικά απαλές και απορροφητικές μουσελίνες ιδανικές για να αγκαλιάζετε το μωρό σας μετά το μπάνιο, να στεγνώνετε το κεφαλάκι του και το απαλό του δέρμα. Είναι οι μουσελίνες της σειράς Hoppa που θα χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά με τα διακριτικά τους σχέδια και την premuim υφή που μόνο το οργανικό βαμβάκι 100% μπορεί να προσφέρει.

Μουσελίνες Σόφι η Καμηλοπάρδαλη 

Οι μουσελίνες με τη Σόφι την Καμηλοπάρδαλη είναι εξαιρετικής ποιότητας. Απαλες στο δερματάκι του μωρού και ανθεκτικές στην καθημερινή "σκληρή" χρήση.  Οι καλές μουσελίνες όσο πιο πολύ πλένονται, τόσο πιο απαλές γίνονται, οπότε να τις πλένετε άφοβα κάθε φορά με τα ρούχα του μωρού, γιατί θα τις χρησιμοποιείτε καθημερινά!