Privacy and GPDR Cookie Consent
 

Rubens Barn

Χειροποίητες ονειρεμένες κούκλες από τη Σουηδία, οι καλύτεροι φίλοι των παιδιών!!!
 
 
Οι Rubens Barn είναι μοναδικές, χειροποίητες και υψηλής ποιότητας  κούκλες που έρχονται από την Σουηδία για να χαρίσουν ζεστασιά, αίσθημα φροντίδας, αγάπης και υπέροχες αναμνήσεις στα μικρά μας!
Η γνωστή κεραμίστρια Ewa Jarenskog της σχεδίασε με σκοπό να αποτυπώσει όσο πιο αληθινές εκφράσεις και το κατάφερε χρησιμοποιώντας απαλά υλικά και με κατασκευή στο χέρι.
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
Περνάνε από 100 στάδια μέχρι να φτάσουν στο τελικό αποτέλεσμα. Δίνει μεγάλη σημασία στο πρόσωπο για να φαίνονται πιο ρεαλιστικές και συναισθηματικές και αυτό το καταφέρνει με τα μάτια που είναι κεντημένα και τα φουσκωτά τους μαγουλάκια που καταλήγουν σε ένα παιχνιδιάρικο χαμόγελο.
Barn σημαίνει παιδί στα Σουηδικά και εκεί είναι εστιασμένη η εταιρεία. H Rubenς Barn γνωρίζει πολύ καλά ότι το παιχνίδι με τις κούκλες αναπτύσει την φαντασία και την ενσυναίσθηση ενός παιδιού.
 
 
Μια μεγάλη συλλογή από κούκλες κατάλληλες οι πιο πολλές από νεογέννητα, δημιουργήθηκαν για να γίνουν φίλοι για πάντα!
Οι οικολογικές EcoBuds, που κατασκευάζονται από οργανικό βαμβάκι είναι είναι νεραϊδούλες (Pixies) που ζούνε στα δάση, δίπλα σε ποτάμια, μέσα στα φυλλώματα των δέντρων, παίζουν με τα λουλούδια και λατρεύουν τα μωρά! Έχουν γίνει οι αγαπημένες πολλών παιδιών και κυκλοφορούν σε δύο μεγέθη.
 
 
Η νέα προσθήκη στη συλλογή είναι οι πρωτότυπες Τummies, οι κούκλες θερμοφόρα/παγοκύστη!
Τα παιδιά έχουν ανάγκη το δικό τους παιχνίδι για παρηγοριά και ανακούφιση. Οι νέες Tummies διαθέτουν σωτερικά ένα αποσπώμενο σακουλάκι με οργανικό σιτάρι, το οποίο αφαιρείται και το θερμαίνεται στα μιθκροκύματα, το ξαναβάζετε στην κούκλα και αμέσως το παιδί έχει μια ολοδική του θερμοφόρα, Αντίστοιχα μαίνει στην κατάψυξη και ανακουφίζει τον πόνο από χτύπημα.
 
 
Η ενσυναίσθηση είναι μια βασική και απαραίτητη διάσταση της Συναισθηματικής Νοημοσύνης.
Ενσυναίσθηση είναι η συναισθηματική ταύτιση με την ψυχική κατάσταση ενός άλλου ατόμου, και η κατανόηση της συμπεριφοράς και των κινήτρων του. 

Παρόλο που τα παιδιά γεννιούνται με αυτήν την ικανότητα, η ανάπτυξή της δεν είναι εγγυημένη.

Για να είναι τα παιδιά σε θέση να κατανοούν και να συμμερίζονται τα συναισθήματα των άλλων, πρέπει να τα βοηθήσουμε να την καλλιεργήσουν σωστά. Οι κούκλες της Rubens Barn είναι ειδικά μελετημένες (φτιαγμένες από μαλακό ύφασμα, το βάρος τους, τα ρούχα τους) για να προσφέρουν διασκέδαση και να βοηθούν στην αναπτυξη αυτής της αρετής. Τα 4 διαφορετικά στάδια που το καθένα χωριστά και όλα μαζί καλλιεργούν την σωματική, αισθητηριακή, γνωστική και συναισθηματική διάπλαση του παιδιού.

1, Βλεμματική επαφή και άγγιγμα. Το παιδί μαθαίνει από τη μαμά, την αναγνωρίζει από την μυρωδιά τον τόνο της φωνής, το άγγιγμα. 

2, Σύνδεση και φροντίδα. Τα παιδιά μαθαίνουν να φροντίζουν τις ανάγκες των άλλων (πεινάει να το ταίσεις, κλαίει να το πάρεις αγκαλιά, πονάει να του δώσεις φάρμακο)

3, Συνύπαρξη. Να πάθουν να συνυπάρχουν αρμονικά, να κοιτάνε γύρω τους, να δημιουργούν δεσμούς, να φροντίζουν.

4, Παιχνίδια ρόλων. Μέσα από την τρυφερότητα τον θυμό και όλα τα συναισθήματα που θα δείξει στην κούκλα του θα εκφράσει και τα δικά του και θα δείξει σε εμάς και στο ίδιο το παιδί πως θα ένοιωθε στη θέση κάποιου άλλου.

Διαλέξτε από τη μεγάλη συλλογή της Rubben Barn την κούκλα που ταιριάζει στο παιδί σας και χαρίστε του ένα παντοτινό φίλο!
 
59.90  53.91 
59.90  53.91 
59.90  53.91 
59.90  53.91 
59.90  53.91 
59.90  53.91 
28.00  19.60