Privacy and GPDR Cookie Consent

Rubens Barn ρουχαλάκια Llittle Rubens "Maria pet"

RB70311
23,25 
31,00 
Κερδίστε: 7,75 
Χαμηλότερη τιμή 30 ημερών: 23,25 €
Διαθέσιμο
Χειροποίητες κούκλες 
Rubens Barn

Για ξεχωριστές και μοναδικές εμφανίσεις!

Σετ ρουχαλάκια που περιλαμβάνει ενα φορεματάκι, κορδέλα για τα μαλλιά και μια τσαντούλα.

Ταιριάζει στις κούκλες "Little Rubens"

Η κούκλα δεν περιλαμβάνεται *

Δείτε όλη τη συλλογή από τις χειροποίητες κούκλες και αξεσουάρ της Rubens Barn ΕΔΩ

Οδηγίες πλυσίματος:

Κούκλα: Wc wash temp Wc ironing Wc tumble Wc bleaching Wc dry cleaning
Ρούχα: Wc hand wash Wc ironing Wc tumble Wc bleaching Wc dry cleaning

Δείτε ποιά είναι η δική σας κατάλληλη κούκλα σύμφωνα με την ηλικία:

Κατηγορία Κατάλληλη ηλικία Ύψος Βάρος
Rubens Barn Original 3 50 1000
Little Rubens 3 40 700
Rubens Baby 0 45 700
Rubens Kids 0 36 350
Rubens Ark 0 36 350
Rubens EcoBuds 0 35 150
Rubens Cutie 0 32 155
Rubens Goodies 0 12-24 50-200 

 

Ιστορία

Οι κούκλες Rubens Barns, ξεκίνησαν στην Σουηδία όταν η γλύπτρια Ewa Jarenskog στην προσπάθειά της να μετατρέψει σε παιχνίδι αγκαλιάς, τις δημοφιλείς πήλινες φιγούρες που κατασκεύαζε για παιδιά, βρέθηκε αντιμέτωπη με την πρόκληση να αποδώσει τα χαρακτηριστικά τους με την ίδια ρεαλιστικότητα στο ύφασμα, δημιουργώντας ένα παιχνίδι που θα διαρκέσει για πάντα.

Είναι οι πιο γνωστές κούκλες στον κόσμο για την απαράμιλλη εκφραστικότητά τους, τα ρεαλιστικά τους χαρακτηριστικά και τον ισχυρό δεσμό που δημιουργούν με το παιδί. 

 

Κατασκευή

Κάθε κούκλα Rubens Barn κατασκευάζεται στο χέρι. Τα πρόσωπά τους σμιλεύονται με μαλακό ύφασμα για να αποκτήσουν την συναισθηματική και εκφραστική όψη τους. Τα μάτια είναι πολύ σημαντικά. Είναι κεντημένα και σε αυτά αποδίδεται η ζωντάνια τους που σε συνδυασμό με το ζεστό χαμόγελό τους.

Οι κούκλες Rubens Barn ράβονται κατά αποκλειστικότητα σε ιδιόκτητο εργοστάσιο στην Κίνα εδώ και 16 χρόνια. Η εταιρεία δηλώνει περήφανη για αυτή τη συνεργασία καθώς πρόκειται για μικρή οικογενειακή επιχείρηση που αγαπάει τη δουλειά της και έχει αφιερώσει την ύπαρξή της στην κατασκευή των Rubens Barn. 

Περνάνε από 100 στάδια μέχρι να φτάσουν στο τελικό αποτέλεσμα.

 

Φροντίδα

Όλες οι κούκλες μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο στους 30°C και να μπαίνουν στο στεγνωτήριο σε χαμηλή θερμοκρασία. Τα ρούχα τους πρέπει να πλένονται στο χέρι.

 

Ηλικία 

Δείτε ποιά είναι η δική σας κατάλληλη κούκλα σύμφωνα με την ηλικία:

Κατηγορία Κατάλληλη ηλικία Ύψος Βάρος
Rubens Barn Original 3 50 1000
Little Rubens 3 40 700
Rubens Baby 0 45 700
Rubens Kids 0 36 350
Rubens EcoBuds 0 35 150
Rubens Cutie 0 32 155

 

Η σημαντικότητα του παιχνιδιού στη ζωή ενός παιδιού

Το παιχνίδι είναι σημαντικό για τη εκμάθηση και την ανάπτυξη κάθε παιδιού. Παίζοντας, τα παιδιά αναπτύσσουν τις κοινωνικές, γνωστικές, συναισθηματικές και επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Στη Rubens Barn Πιστεύουν ότι ''κάθε παιδί πρέπει να παραμένει παιδί για όσο διάστημα χρειάζεται εκείνο!''

Ο ΣΤΟΧΟΣ της Rubens Barn

Να υπάρχει για κάθε παιδί, ένας παρηγορητικός φίλος που θα κρατάει ανεξίτηλη την παιδική ηλικία και την αθωότητα!

Rubens_Barn_Cutie_Soft_Doll

Το παιχνίδι στην καθημερινότητα ενός παιδιού του μαθαίνει την επιτυχία και την αποτυχία, την εξερευνηση και την δημιουργία αλλά πάνω απ’όλα την διασκέδαση και τη χαρά!

Κάθε κούκλα Rubens Barn αναπτύχθηκε για να βοηθήσει στην αύξηση της δημιουργικότητας και της ενσυναίσθησης καθώς και στην ενίσχυση της αυτογνωσίας μέσω του παιχνίδιου.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Η δημιουργικότητα είναι η ικανότητα δημιουργίας νέων ιδεών και νέων συνδέσεων μεταξύ ιδεών καθώς και η εύρεση τρόπων επίλυσης προβλημάτων.

Χωρίς αυτήν, θα ήταν δύσκολο για όλους μας να λύσουμε προβλήματα στην καθημερινή μας ζωή. Η ενθάρρυνση της δημιουργικότητας των παιδιών σε νεαρή ηλικία συμβάλλει στην ενίσχυση των δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων και στην ενίσχυση της αυτοεκτίμησης τους ώστε να είναι πιο ανεξάρτητα. Το παιχνίδι δίνει στα παιδιά την ευκαιρία να εξασκήσουν τη δημιουργικότητα και είναι επίσης ένας πολύτιμος τρόπος για να ενεργοποιήσουν τη φαντασία τους. Οι κούκλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλεία διδασκαλίας καθώς έχουν μια παιχνιδιάρικη εμφάνιση και μια οπτική δύναμη που τραβούν την προσοχή των παιδιών. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για ενθάρρυνση προσομοιώσεων και παιχνιδιών ρόλων, τα οποία έχουν επίσης μελετηθεί από πολλούς ερευνητές. Τα παιδιά που παίζουν μαζί μπορούν επίσης να μάθουν το ένα από το άλλο δοκιμάζοντας νέα πράγματα και παρατηρώντας το ένα το άλλο

ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ

Rubens_Barn_Cutie_Soft_Doll

Η ενσυναίσθηση είναι μια βασική και απαραίτητη διάσταση της Συναισθηματικής Νοημοσύνης.

Ενσυναίσθηση είναι η συναισθηματική ταύτιση με την ψυχική κατάσταση ενός άλλου ατόμου, και η κατανόηση της συμπεριφοράς και των κινήτρων του. 

Παρόλο που τα παιδιά γεννιούνται με αυτήν την ικανότητα, η ανάπτυξή της δεν είναι εγγυημένη.

Για να είναι τα παιδιά σε θέση να κατανοούν και να συμμερίζονται τα συναισθήματα των άλλων, πρέπει να τα βοηθήσουμε να την καλλιεργήσουν σωστά. Οι κούκλες της Rubens Barn είναι ειδικά μελετημένες (φτιαγμένες από μαλακό ύφασμα, το βάρος τους, τα ρούχα τους) για να προσφέρουν διασκέδαση και να βοηθούν στην αναπτυξη αυτής της αρετής. Τα 4 διαφορετικά στάδια που το καθένα χωριστά και όλα μαζί καλλιεργούν την σωματική, αισθητηριακή, γνωστική και συναισθηματική διάπλαση του παιδιού.

1. Βλεμματική επαφή και άγγιγμα. Το παιδί μαθαίνει από τη μαμά, την αναγνωρίζει από την μυρωδιά τον τόνο της φωνής, το άγγιγμα. 

2. Σύνδεση και φροντίδα. Τα παιδιά μαθαίνουν να φροντίζουν τις ανάγκες των άλλων (πεινάει να το ταίσεις, κλαίει να το πάρεις αγκαλιά, πονάει να του δώσεις φάρμακο)

3. Συνύπαρξη. Να πάθουν να συνυπάρχουν αρμονικά, να κοιτάνε γύρω τους, να δημιουργούν δεσμούς, να φροντίζουν.

4. Παιχνίδια ρόλων. Μέσα από την τρυφερότητα τον θυμό και όλα τα συναισθήματα που θα δείξει στην κούκλα του θα εκφράσει και τα δικά του και θα δείξει σε εμάς και στο ίδιο το παιδί πως θα ένοιωθε στη θέση κάποιου άλλου.

Τα παιδιά με καλά ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα πώς νιώθουν και να αναγνωρίσουν τις αιτίες των συναισθημάτων καθώς και να κατανοήσουν τα συναισθήματα των άλλων. 

Όταν παίζετε, μπορείτε για παράδειγμα να δείξετε πώς να παρηγορήσετε μια λυπημένη κούκλα ή να ηρεμήσετε μια θυμωμένη και να εξηγήσετε περισσότερα για αυτά τα συναισθήματα.

Ως γονείς, είμαστε και πρότυπα για τα παιδιά μας. Προσπαθήστε να βρίσκετε πάντα τον χρόνο να μιλάτε στο παιδί σας για τα δικά του και τα συναισθήματα των άλλων και μην ξεχνάτε να είστε και καλός ακροατής!

 

  • Δημοφιλή
  • BestSeller
  • Είδατε πρόσφατα
 
 
 
Δωρεάν μεταφορικά

για παραγγελίες άνω των 59.90€

Πληρωμή με

Αντικαταβολή

Δυνατότητα

Επιστροφής

100% Ασφάλεια

Αγορών