Φουσκωτά Χοροπηδηχτά ζωάκια KidzzFarm

 

 

 
ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΔΥΟ ή ΤΡΙΩΝ (2 ή 3) BELLA THE COW = 25,20€ Η ΜΙΑ
 ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (4+) BELLA THE COW = 23,80 H MIA
 
*** Εάν τα χρώματα δεν είναι ίδια, για να περαστεί η έκπτωση στο σύστημα, περάστε τα όλα απο τον ίδιο κωδικό στο καλάθι σας και στα σχόλια γράψτε μας ποια χρώματα θέλετε.
 

Η αγαπημένη μας φουσκωτή  Bella the cow ήρθε από την Ολλανδία για να να χαρίσει ατέλειωτες ώρες χοροπηδητού!!!  

   

 

 

Τα πιτσιρίκια τη λατρεύουν και ενστικτωδώς γνωρίζουν πως να τη χρησιμοποιήσουν.  Όταν δεν χοροπηδούν μαζί της, γίνεται ο απόλυτος σύντροφός τους στο παιχνίδι.

Είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας πλαστικό, χωρίς BPA και φθαλικές ενώσεις (BPA and phthalate free), έχει μαλακά κέρατα και αυτάκια που το παιδάκι τα «μαγκώνει» εύκολα και έτσι το βοηθάει να κρατιέται καλά και να νιώθει ασφαλές.

 

  

 

Η Bella the cow δεν είναι ένα όμως ένα ακόμα διασκεδαστικό παιχνίδι! Είναι μια καλή άσκηση που τα βοηθάει να αναπτύσσουν το συντονισμό χεριών-ποδιών και αντανακλαστικών. Να βελτιώσουν την ισορροπία τους και παράλληλα συμβάλει στη μυοεσκελετική ανάπτυξή τους.

Η Bella the cow είναι ένα υπέροχο παιχνίδι που προάγει έναν υγιές τρόπο ζωής, μακριά από οθόνες και τα βοηθάει να αγαπήσουν τα ζωάκια και τη φύση.

      

 

Ένα δώρο φανταστικό που θα λατρέψουν οι μικροί αλλά και μεγαλύτεροι χοροπητές αφού αντέχει μέχρι 60 κιλά και είναι σούπερ ανθεκτική!!!

  

Κι αν ακόμα δεν σας πείσαμε, δείτε το βιντέακι και θα καταλάβετε:

 

 

 

Συλλέξτε και τα 5 μοντέρνα χρώματα (για αδελφάκια, διδυμάκια, παιδικούς σταθμούς, παιδότοπους, playrooms, σπίτια με αυλή, κλπ) και φτιάξτε μια τέλεια παρέα!!!! 

 

 

Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας στα social media με τους μικρούς χοροπηδητές και hashtag #ΜικροίΧοροπηδητές και #BellaTheCow_Greece

 

 
Κατάλληλη: από 12 μηνών και πάνω
Διαστάσεις προϊόντος: 50 εκ. μήκος  x 25εκ. ύψος έως τη ράχη x 25εκ. πλάτος (φουσκωμένη)
Διαστάσεις συσκευασίας: 33 εκ. x 24.1εκ. x 12.7 εκ.
Βάρος συσκευασίας: 1,4 κιλά
Η τρόμπα συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία